Vi är fortfarande på väg påväg. Tihi ;) vi har nyss varit i gävle och stannat på mcdonken och jag har ätit mctoast så jag är å nöjd för stunden. Vi har hunnit med mycket lekt i lekpark på höga kusten, missförståt stearinljus, ätit på mcdonken, olagligt pinkat ute, åkt bil åkt mera bil och åkt ännu mera bil. Vi har iaf inte sådär super många mil mindre än en tredjedel ikväll bara någon timme tror jag. :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi sitter i bilen och har gjort det i 3 och en halv timme ungefär. Vi är då påväg och på väg. Haha jag är lite trött nu men då vi är framme så kommer jag avslöja vars vi är påväg och vad vi ska göra där. Jag säger även då varför själv inte kan skriva ut vars vi är påväg. :) det är då min första roadtripp med min svägerska. (Sambons syster) visst heter de svägerska. ;) självklart är älskling med också! :)

Saknar redan.min lilla luddboll ludde. <3

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)


Likes

Comments

Varför är det så tråkigt att städa? OM jag dansar samtidigt så blir det ju lite roligare och det går lite fortare!? HAHA

Är det bara jag som brukar göra så??

Ska iaf fortsätta med städningen nu sen vet jag inte vad jag ska göra kanske ut och cykla. :)

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Just nu har jag fastnat för den här låten. Musiken gör att man blir så lycklig den är så studsig som jag! :) haha

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)


Likes

Comments

dagens visdomsord är: Jag är vacker som jag är, och ingen känner mig så bra som jag!

Just nu mår jag så otroligt bra och skäms inte över att skryta om det för efter allt jag gått igenom så förtjänar jag detta humöret, det gör jag verkligen!

Jag har fått höra så många gånger att man ska träna på sitt självförtroende genom att "heja" på sig själv med att säga fina/snälla saker till sig själv i spegeln osv. Jag har valt att börja med detta och börja se det positiva med så gott som allt.

Därför säger jag nu detta: JAG ÄR VACKER SOM JAG ÄR, OCH INGEN KÄNNER MIG SÅ BRA SOM JAG! <3

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Hade tråkigt för några dagar sen så jag satte mig på playbutiken i mobilen och kollade vilka gratisspel som var på topplistan där låg ett spel som heter "logos quiz" och jag tänkte ja men de är säkert kul så jag tog hem de. :) men man blir jäklat galen på spelet för att man känner igen så många märken men kan inte sätta namnet på dem...

Jag längtar som tuuusan tills den 12e vrf det får ni veta några dagar efter den 12.. men jag håller på att spricka av längtan. ;P haha

Just nu känns det som att livet flyter på riiktigt riktigt bra. Allting går åt rätt håll jag har underbara fantastiska människor runt omkring mig dag som natt. Jag känner mig som bara så lyycklig just nu. + att det är min tredje dag utan rökning nu! Det blir ett hälsosammare liv nu med mera motion och ingen rökning. Motionen blir det ännu mer efter den 12. :) (fast sötsaker det slutar jag ju inte med)

Idag har jag och Jenny Iaf suttit på stranden på hemlunda vi for och köpte en skvallertidning, cola och en godispåse också for vi och låg på stranden och myste i solen. :)

sen har vi hämtat mina finglas hos farmor och farfar och hämtat jennys vitrinskåp i glas och ställt upp glasen. Också har jag bakat en chocklad/hallon paj. :)

myspys dag idag! Och imorgon blir det hjälpa pappa sen tupperwareparty på kvällen.

Kolla vad mysigt jag gjort på våran tossilett i nya läggan! :) <3

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Alltså de är så många grejer som saknas när man bor här uppe..

Du kan inte få kinamat och sushi/sashimi hemkört, det finns inga nattbussar eller söndagsbussar. vi har inte många uteklubbar/krogar.. VI har kalles, 1906 och challenge men yeeeaah?

Jag vill helt seriöst flytta till södra sverige och försöka bli något kanske är större chans att man blir något där du har enklare att bli sedd men vars är det enklast att bli sedd då? I stoorstäder, eller i en liten stad?

aja älskling fyller år idag och jag har gjort frukost på sängen till han men då ville han ha den i köket men han har inte gått till köket än så frukosten hann bli förstörd..

OM 10 dagar så far vi ner till stockholm! Lääängtar! :) <3


KÄRLEK! <3

älskling och Benji! :)


FÖRSTA DOPPET!


sommardrinkar! :)

FÖRSTA BÅTTUREN! :D

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments