Header

Hej jag har inte kunnat uppdatera något då min hand har gjort för ont men just nu känns det bra så passar på att uppdatera nu när det inte gör så ont. Kände att såklart nu när jag börjar blogga igen så ska något hända, men nu så kan jag börja skriva lite igen.


Men Så vad har hänt i veckan? Ja, det har väl inte hänt så mycket, igår sov jag över hos en kompis och då vart det ström avbrott såklart :( Men det löste sig till slut, det var ju inte bara i den läggan utan det var flera områden här i Luleå. Sen så har jag väl bara pluggat och sovit borta hos en kompis hela veckan förutom igår då, då jag sov hos en annan kompis. 

Men vi hörs senare, PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena! Igår så hann jag aldrig uppdatera för att först drog jag till skolan sen så efter min klass varit på nån konsert eller vad man kan kalla det så snubblade jag... ja okej jag snubblade bara men då fick jag dra till skolsköterskan eftersom jag skadat handen, fick ett bandage och vänta en timma och då sa hon att jag skulle till vård centralen men först var det ju rättegång.. Jag skulle ju ha vittnat men slutade med att jag inte fick men mamma skulle så vi vart där några timmar. Sen åkte mamma o jag och åt, sen drog jag hem o väntade på en kompis som skulle med till vårdcentralen. O allt slutade med att jag fick åka till röntgen och inget var brutet men skulle gå ett tag med bandaget så det blir ju Nice... Jag o min mamma skulle ju ha en mys dag igår men det sket ju sig när rättegången drog ut så mycket😓

Annars då? Jo annars så rullar livet på som det ska. Vart glad då två av wish paketen jag beställt kom igår. Skriver i ett inlägg senare om vad jag tyckte👌🏽

Just nu sitter jag i studion i skolan och ska plugga matte men behöver hjälp med en uppgift så väntar på det. Men hoppas ni har det bra så hörs vi förhoppnings vis ikväll😘

Likes

Comments

Igår så hade jag en väldigt chill dag då jag först hade en lugn morgon, sedan for jag ner på stan och sen efter det åkte jag hem och fixade för jag hade faktiskt en dejt. Dejten gick bra och killen är så himla underbar. Idag så har jag och den här kille bara tagit det lugnt och kollat serie nästan hela dagen.

Imorgon så har jag först skola och sen efter det så ska jag vara vittne på en rättegång. Är så himla nervös för hur det ska gå, vissa människor är ju idioter som inte kan acceptera domstolens första beslut. Han måste liksom överklaga.. Men min mamma kommer hit då så jag får väl bara hoppas att allt går bra. Har vetat om denna rättegång så himla länge nu men inte tänkt på det så himla mycket förrns nu och det är så mycket funderingar om vilka frågor man kommer få och så. Jag kommer var med via videolänk då själva rättegången inte är här där jag bor. Men jag har pratat med en av dem de handlar om så det känns ju bra och hon berättade lite vad för frågor jag kan få.

Jag har varit på en rättegång tidigare i mitt liv men då var det jag som var den utsatta och jag kommer ihåg hur jobbigt det var då, man var orolig för frågorna och allt då också. Jag hade tur dock, eftersom att advokaten till den skyldige inte frågade mig några frågor. Men nu handlar det om någon annan och inte mig så det känns nästan på något sätt värre..

Men aja ni får ha det så bra så hörs vi, PUSS!

Likes

Comments

Idag är det ju fredag den 13:e och detta ska ju vara en otursdag men jag känner att inget dåligt har hänt mig idag. Har mått bra och allt har rullat på. Vår tyska lärare var sjuk idag och vi hade ingen vikarie fast vi alltid brukar få det när hon är borta. Så där var det något bra som hände och sen hade jag bara en väldigt chill dag med en kompis först på stan och sedan vidare till donken. Så egentligen, är denna dag verkligen en sådan stor otursdag? Enligt mig så NEJ! Vad jag kommer ihåg så brukar inte jag ha en sån stor otur på denna dag, jag brukar ha lite extra tur istället. Så det kanske är min tur dag då!?

Sen så är man ju ändå lite extra glad eftersom det är fredag och det betyder HELG!!! Så himla skönt med helg, så som jag har längtat efter helgen. Så när denna dag kommer, försök att se lite positivt med den.

PUSS! 

Likes

Comments

Hej människor! Nu sitter jag här och bloggar igen. Min tanke går just nu på frågan , hur ska detta gå? Jag har haft en blogg förut men det har alltid slutat med att jag skiter i det men nu känner jag att detta skulle vara en skön grej att hålla på med. Jag tänkte att jag skulle börja med en TMI TAG.

1: Vad har du på dig? Gröna jeans och en svart hoodie.
2: Någonsin varit kär? Ja
3: Någonsin haft ett jobbigt break up? Jepp.
4: Hur lång är du? 156
5: Hur mycket väger du? 50 tror jag
6: Några tatueringar? Ja, en.
7: Några piercingar? I öronsnibbarna, uppe i örat och i naveln.
8: OTP? Ehh, vad betyder det? hehe
9: Favoritprogram? Vette faan asså men skulle nog säga att just nu är det nog Paradise Hotel eller serie som heter Californication
10: Favoritband? Älskar musik men har inget favoritband
11: Någonting du saknar? Gävle
12: Favoritlåt? Har ingen
13: Hur gammal är du? 17
14: Stjärntecken? Kräfta
15: Någonting du letar efter hos en partner? En bra personlighet, han ska kunna vara sig själv.
16: Favoritmotto? Be scared and do it anyway
17: Favoritskådespelare? Har ingen favorit.
18: Favoritfärg? Just nu är det väl svart men det ändras då o då
19: Hög eller låg musik? Hög såklart.
20: Vart går du om du är ledsen? Lägger mig i sängen, åker till en kompis eller om jag är i skolan så går jag till toaletten
21: Hur lång tid tar det för dig att duscha? Ingen aning men kanske 20-30 min om jag tar det lungt
22: Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Är inte så duktig på att gå upp, brukar få stressa med allt så vet faktiskt inte.
23: Någonsin varit med i ett slagsmål? Nope.
24: Turn on? Haha, ingen aning
25: Turn off? ingen aning här heller.
26: Anledningen till att du började blogga? Gjort det förut och behövde något o göra på fritiden haha.
27: Rädslor? Röda ballonger som svävar haha. Vart det efter jag såg nya IT filmen
28: Senaste saken som fick dig att gråta? Personliga problem..
29: Senaste gången du sa att du älskade någon? Igår tror jag, till min mamma hehe.
30: Meningen bakom ditt blogg-namn? Det är ju mitt för och efternamn eftersom jag inte tänkte skriva något superspeciellt utan mer skriva om livet.
31: Senaste boken du läste? Vet ej
32: Boken som du förtillfället läser? Therese Lindgrens bok, ibland mår jag inte så bra.
33: Senaste programmet du såg? Paradise Hotel
34: Senaste personen du pratade med? En kompis i skolan
35: Förhållandet mellan dig och den senaste personen du smsade med? En nära kompis
36: Favoritmat? Just nu skulle jag väl säga lasagne
37: Plats du vill besöka? Californien :D

38: Senaste platsen du besökte? Senaste är matsalen men är i skolan just nu.

39: Är du kär? Jepp

40: Senaste gången du blev förolämpad? Idag faktiskt
41: Favoritsmak på godis? Surt eller choklad
42: Vilka instrument spelar du? Inget
43: Favoritsmycke? En navel piercing med en drömfångare på.
44: Senaste sporten du spelade? Ingen aning haha
45: Senaste låten du lyssnade på? Apologize
46: Favorit raggningsreplik? Har ingen.
47: Har du använt den någon gång? Har ingen så nä
48: Senaste gången du var med någon? Utanför skolan, söndags 2/2
49: Vem borde svara på de här frågorna nu? Alla som vill

Likes

Comments