Hejsan!

Helgen började riktigt bra med ett samtal i fredags morse då jag fick erbjudande om fastanställning och självklart tackade jag ja!😄 för tillfället har jag haft långvikariat inom dagligvarksamhet men fick nu en tjänst på ett gruppboende. As roligt!
Jag och Matilda va ute och åt god mat på Limone och firade i fredags. sen blev de mys hos Julia.

I lördags tog jag de bara lugnt, sov ut osv. Sen åkte jag hem till Lollo, vi lagade godmat och myste med ost och kex. Sen blev de en nykter utgång för oss båda på Hantis. Va inte så värst roligt på Hantis, så va hemma vid halv två för att sova och upp tidigt för min första dag på nya jobbet vilket gick jättebra! Så nöjd.

Likes

Comments

Hej!
Jobb som vanligt, sen möte på förvaltningshuset. Matilda kom hit när jag sluta jobba. Åkte till mr wok och käka sen mötte upp Sara på stan för kika runt på tjejkvällen på stan. Hittade inget men magen hitta en morotskaka, den va nöjd! Nu är Cornelia här, ex on the beach mys och så sover hon här. Strax sova för jobb imorgon.

Puss

Likes

Comments

Jobb, shopping i Västerås, myst me fina vänner och nu äter jordgubbar medans jag väntar på att laxen i ugnen ska bli färdig så jag har matlåda imorgon.
Puss

Likes

Comments

Hejsan!
Måndag igen och ännu en jobbvecka💪🏼 dagen gick fort och direkt jag sluta åkte jag till gymmet och träna, ben och mage. Är helt slut i benen nu.
Duschade precis och nu väntar jag på att Cornelia ska hämta upp mig för att sedan åka hem till hennes farmor för mat och mys😻

Puss

  • Sweden

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår skulle Maja till Västerås för att ha bal och hon va sååå himla fin! Wooowoowow😍

Likes

Comments

Hello!
Skööönt med helg. Min mamma, syster och systerdotter var här fredag till lördag. Vi hade massa mys och på lördagen firade vi min mormor som fyllt år. Efter de kom Lollo hit och vi drack kaffe och prata en massa. Sen dags för fix inför kvällen. Förfest hemma hos mig med några tjejer sen vidare mot Västerås för terassöppning på publik, de va roligt😊 och så himla kul att ha Lovan hemma efter att hon varit ett halv år i Sydafrika😍

Just nu ligger jag utslagen i soffan med Cornelia och kollar oc. Myyyys.
Puss

Likes

Comments