In your deepest pain, in your weakest hour, in your darkest night, you were lovely.
I am standing on an edge wanting to run away, the hardest part of this is I don't know my way back home. I don't want to give you the change to make me stay. I don't want you to see what I've become. It burns but then it numbs you, takes you and leaves you dry.

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva..

Jag vill inte leva såhär, jag orkar inte ha alla dessa konstiga känslor, jag orkar inte.. men jag vill inte dö..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Hush, don't speak, when you spit your venom, keep it shut I hate it. I can't find your silver lining. I don't mean to judge, but when you read your speech, it's tiring. Enough is enough. I'm covering my ears like a kid. When your words mean nothing, I go la la la. I'm turning up the volume when you speak, 'cause if my heart can't stop it, I find a way to block it."

Jag måste säga ifrån, blir så jävla trött.. Jag orkar inte höra era jävla fjuttiga försök till "nej men du kanske inte är deprimerad eller bipolär, du kanske bara är på dåligt humör".
Var det ett skämt eller menade du allvar? Tror du att jag är på "dåligt humör" när jag har/haft självskadebeteende sen jag var 11, eller att jag är på "dåligt humör" när jag svävar ut sexuellt och utsätter mig själv för både farliga samt skadliga händelser?

Snälla, ta din fot och kicka dig själv i arslet och knip du din jävla käft!
Jag kan inte till 100% säga att jag är bipolär, men jag kan till 100% säga att något är fel på mig och detta som jag burit på i 8-9 år är inte pga att jag varit överviktig/fet och har tyckt illa om mig själv..
Okej, så jag har haft TVÅ veckor utav välmående/normaltillstånd, när jag vanligtvis brukar ha 4-5 dagar av välmående/normaltillsånd, men de 3000 andra perioderna jag varit extremt deprimerad eller när jag varit så jävla high på livet att jag gjort sjuka och omöjliga planer eller haft omöjliga tankar, eller när 100 tankar flyger in och ut på samma gång, ingen sömn, ständigt energi och aldrig trött. Jag antar att jag bara är på "dåligt humör".

Just nu är jag på jävligt dåligt humör, ha en pissig dag.


Likes

CommentsI just got broken, broken in to two. Still I call it magic, and I don't want anyone else but you. I can't get over this, I'm falling of, falling so hard. I loved me too much, at least I used to. I abused me, never thought I would ever lose me. I confused me, but I refused to be so wicked. Can you just break me just a little bit more? Hold me tight. There'll be no rest for the wicked, there's no hope for the weary. You let it win without a fight. She break me every time. I've found the places where I hide, it's the only thing left I love. I would kill for it, if that's what you wanted? I put poison in to my veins, if that's what you wanted. Long nights, toxic, I ask you, what's the matter? You say it's nothing at all. Hearts racing, I'm losing control, you knew that I couldn't let it go. You took the best years of my life. Do you have to, make me feel like, there's nothing left of me? All the light go down as I crawl out to space, fight and scream. If it falls apart, I wont wake up. This is worse than it seems. It's like punching in a dream breathing life into a nightmare. This is stupid, don't talk to me like I'm stupid. People telling me to let go, guess that's what I can't do.

Try to sleep with a broken heart and a fucked up mind


Likes

Comments

I've killed my own trust, let mercy come & wash away, what I have done.
Let go of what I've become, I face myself, erase myself.
Whatever pain may come, I'm forgiving all of you.
Been up all night, wondering what's on my mind.
I swung my life away, I was born to fade.
And I have trouble sleeping, seeing ghost of my own fears, twisting in my head, leave me.
I'm having trouble breathing, I could use the rest, leave me.
Cut of al the ropes and set me free.
Somewhere in this darkness is a light I can't find,
or maybe I'm just blind. Hold me when I'm here, wrap me when I'm scared.
They day, it all slipped away, was grey, it was the day I found it wont be the same.
I've always longed for something lasting, but I get confused
and I fade away. My eyes have turned hollow, from the work of sorrow.
I don't believe nothing is real,
I am trying to let you know, that I'm better of on my own.
This place is so empty, my thoughts are so tempting.
Nothing can save me.
It's hard to believe me, it never gets easy. I guess I knew that all along.
I'm about to loose my mind, I need a doctor to bring me back to life.
These wounds wont seem to heal, this pain is just too real.
God, I wanna let it go.


Likes

Comments

It's like whatever I do, I can't get through to you..
We used to care, we used to share.
But that was before the hurricane came in and stopped us..
I am so sorry, I lost my way. I told you not to leave,
but you lied to me when you said that -Baby no worries,
I promise to get us back.
But I keep climbing and hoping things will change.
Why don't you just leave me? Man I'm tired, you never believe me when I say I love you.
We will never be the same, my heart is bleeding,
and I'm trying to get through it. Removing you, it's like moving mountains..

Jag vill inte vara utan dig, men vi kan inte vara tillsammans. Efter allt vi gått igenom är det svårt att läka såren. Du gav mig djupa ärr, och jag gav troligen dig lika många. Men tro mig när jag säger att det inte är något annat jag vill så mycket som att ha dig tillbaka bredvid mig, trots alla ord, alla handlingar som begåtts, allt som hänt, så känns allt lite lättare med dig vid min sida. Allt jag har kvar är alla minnen, och de gör ont, jag kramar min nalle och tänker tillbaka.. Jag ber allt för ofta till Gud efter miraklet, det miraklet då du en dag skriver hej.

"Jag bara log medan vi dog, jag fattar nu hur svårt det var, förlåt för allt ont som jag sa..
Förlåt för alla gånger jag flippa ut för inget alls, jag vill alltid göra rätt, men kommer aldrig bli perfekt. Det är så sjukt, jag fattar inte hur du orkade så länge. Idag förstår jag hur det måste ha känts, jag vill förklara nu men vet inte hur, det är något jag tänker på dagligen. Förlåt för att jag alltid gav sken av att jag sket i, när jag alltid innerst inne drömde om att stå bredvid dig i en kyrka iklädd en klänning som är helvit, svara ja på frågan känna tillvaron bli felfri."

Jag älskar dig


Likes

Comments

And she lies tonight, underneath the caving roof. And she cries tonight, wondering what she can do. And she tries tonight, remembering who she once was, but she died inside.
This world can be so cruel, she lives her life as a broken tool, and she believes she's unable to fix this broken machine. And what's the use to throw yourself at love if in the end it never seems enough to be able to get through all of life's broken dreams.
She is trapped in her mind, she feels more alive in her own dreams, and she wonders what's behind the sky? Could she see the light if she falls asleep?
That's more than meets the eye.
---

Så många frågor som snurrar runt, så mycket jag aldrig fått svar på. Det går inte en enda dag, inte en dag utan att jag tänker på dig. Det gör ont i mig att veta att du inte kan vara här och hålla om mig, säga att allt kommer att bli bra. Mitt hjärta kommer alltid att göra ont, men det är minnen med dig som tar död på mig.
Precis som trädet utan löven, är jag tom utan dig.
Då, nu, för alltid.
I am confused. Who am I?Likes

Comments and it's eating it's way through my head.
I don't want to turn off the light, cus when I do it's here.
I wanna be normal, I want to feel safe. Waking up screaming is always the same.
Hold me, tell me everything's okey, show me there's a way to beat the monster, tame me, make it go away.
I try not to think about the pain, I know that I've got no place to hide. God knows I've tried.
I don't want to turn off the light, God please hear me tonight!
---


Jag vet inte vad som händer, mardrömmarna kommer tätare inpå, jag vågar inte längre släcka lyset, nallen i min famn och ljuset i rummet är det enda som håller mig säker. Till och med när lampan lyser upp rummet vaknar jag i panik över att något befinner sig i mitt rum, och det är här för att få ett slut på mig. Gång efter gång, kippandet efter luft, rädslan, ångesten. Något är här, något är här för att hämta mig, något vänder mig sakta in och ut, det drar krafterna ur mig, det får fram det mest känsligaste i mig, det som ingen annan ser.

Jag flyr, men det hinner ifatt, jag springer, men det är snabbare.


Hope someone hears me tonight!

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.


Likes

Comments

 She began to drift away, I stayed the same, I was left alone.
Lonely and forgotten, never thought she would look my away, like she did, when she loved me.

Varje dag, känner jag tomheten, och jag kommer aldrig glömma den. Jag skulle kunna förklara 100 gånger om, men ingen skulle förstå. Känslorna jag har, är enbart för mig.
--
Det jag saknar, är den jag var, jag saknar lyckan och skratten. Jag saknar det jag en gång associerade med trygghet.
Den familj jag en gång hade, som jag varannan helg hade lyckan att få träffa.
Den "mamman" som fick fram det bästa i min far, de syskonen som alltid fick mig le. I den lilla staden vi bodde i, det röda huset med blå knutar, det gröna staketet som ledde ner till skolan och den vackra gröna ängen. Stigen genom skogen som gick hand i hand med sporthallen, som i sin tur gick i hand men en grusväg till lanthandeln. På sommrarna hölls det en "marknad" med fiskedamm vid sporthallen, jag metade upp en godispåse och trodde att jag var expert på att fiska.

Systern som såg till att allt stod rätt till, när andra spottade på mig och min svarta jacka, såg hon till att alla torkade av det med deras egna händer. Även om hon tvingade mig vara uppe så att hon kunde sova för att jag snarkade, så har hon sen dag ett alltid gjort mig glad, hon har skyddat mig på det sätt som ingen annan syster har gjort.

Trion med bröder som sjönk till två, men leendena och minnena som alltid finns kvar. En av de äldsta som gav upp sin egen säng när den mellersta var på dåligt humör och jag ingenstans vågade sova. Den mellersta som var bästa vän med min far, som alltid skrattade och hade kittlekrig med honom. Den yngsta som var min bästa lek kamrat, han visste minnsann hur man gömde sig för bilar bakom snövallar. Och han visste, precis som min syster, hur man sprang från gamla tanter (och trampa på andras huvuden).
--

Vännerna man hade som var dag cyklade runt och lekte tjuv och polis, som lekte affär med en i det lilla huset på bakgården. De vännerna som såg till att "sova över", inte bara var det, utan ett äventyr. Med en vän man gick och sålde Ferrari bilar, eller kakor. Med de vännerna man byggde snökojor, "rymmde" till Toven (ja, iallafall till brandstationen, haha), byggde kojor i skogen vid skolan, lekte häst bakom skolan i skogen, de vännerna man alltid kunde lita på.
--

Allt det där jag hade innan.. innan den dagen. Jag minns att allt förändrades i samma ögonblick som "jag" dog. Efter den dagen förändrades allt, "jag" var inte längre "jag". Sen dess har jag varit det jag nu är. Känslorna var inte längre en trygghet, Jag hade inte längre min familj, jag hade inte kvar vännerna, och inte heller mig själv. Men det som gjorde mest ont, var att jag inte längre hade honom kvar, allt som heter trygghet hade tagits ifrån mig, och där stod jag..

5 Oktober, 2012 - Jag blir aldrig den samma igen. Jag får aldrig mer känna den lyckan jag en gång hade, men minnena lever med mig som om det vore igår.

I will always love you all


Likes

Comments 
Couldn't keep it in, heaven knows I've tried.
Don't let them in, don't let them see, be the good girl you always had to be. Conceal, don't feel, don't let them know, well now they know!
Let it go, let it go, turn away and slam the door. I don't care what they're going to say, let the storm rage on, the cold never bothered me anyway! The fears that once controlled me, can't get to me at all! It's time to see what I can do, to test the limit and break through, I'm free. Here I stand, and here'll stay. My soul is spiraling in frozen fractals, and I'll rise like the break of dawn. The perfect girl is gone.


Allt är så konstigt, allt som jag tidigare gjorde, känns som främmande handlingar. Allt jag tidigare var, är främmande för mig. Saker som jag trodde alltid skulle vara en självklarhet har kommit att bli tabu, äckligt, förskräckligt, onaturligt. Jag drömde om så många fina saker, jag hoppades på en framtid där man, barn och hus var något normalt, något naturligt. Men nu, nu vet jag inget längre. Allt jag vet är att jag inte vill föra detta vidare, jag vill inte låta en till människa lida så som jag gjort. Jag vill heller inte låta någon genomgå ett förhållande av osäkerhet, förrvirring, oklarhet och tvivlan.

Jag är rädd för mig själv, men jag är fri.

 
Likes

Comments

because saying goodbye means going away, and going away means forgetting..

Har ett par tattoos på gång, ska tatta in en redan på tisdag, ska stå mamma, Patrik, Theresia och ett hjärta under det, tror jag ska sätta den över hjärtat. Sen ska jag ha en som det star pappa på och ett hjärta bredvid, den ska vara på sidan utav foten.

Sen veckan efter det planerar jag på att täcka en tatuering jag har på benet med en svart ros, jättefin är den, sett bild på den. Så då tattar jag in den också. Sen kanske en månad eller två efter det ska jag tatta in Musse på antingen den andra skuldran eller på sidan av låret, eller kanske till och med på revbenen på höger sida.
Sen några veckor efter det blir det Peter Pan citatet "never grow up" och när de flyger, den ska nog sitta på andra foten fast upp längs hälsenan. Och så Disney loggan med ordet "believe" under den med lite raketer ovanför, den kommer sitta på benet där jag har "hakuna matata" tattoon.
Sen ska jag ha två ballonger formade som micke mouse huvudet som kommer sitta bakom örat. Sist men inte minst ska citatet "Never ay goodbye, because saying goodbye means going away, and going away means forgetting". Den vet jag inte riktigt vart den ska vara än, men det blir väl på hörga skuldran, lite längre ner än skuldran så det inte ser så påklistrat ut med min andra tattoo med fjärilarna.

Åhhh!! Tattoos! Älskar dem!

Och så länkar jag mina två absolut favorit låtar från Disney. De är såååå fina. Och Disney kommer alltid få mig att drömma och göra mina drömmar till verklighet!
DisneyLikes

Comments