Header

Längesen jag bloggade men vill bara uppdatera er hur jag hade det på nyåret. Jag hade en nyårs fest som ordnades av en catering med mitt företag i Göteborg. Catering fixade i stort sätt all mat som var hur god som helst men festlokalen fick man fixa själv dock. Jag valde denna catering just för att jag har haft den förra året på julen med min företag på julen och dem ordnade en perfekt julbord eftersom dem även har julcatering där dett finns en massa goda jul mat. Julbordet bestodd av det klassiska såsom skinka, prinskorv, köttbullar m.m. Men ialla fall måsta jag säga att företagscatering är verkligen perfekt här i Göteborg.


Undernyåret hade cateringet fixat en massa mat både för och efterätt som bägge två var lika goda. Alla min anställda var mycket nöjda med cateringet och festlokalen och vi hade verkligen en underbar tid när vi räknade ner till det blev ett nytt år. Vi dansade och sjöng och i stort setrt allt möjligt. Åh vad jag vill tillbaka till festen.


Alla var väldigt nöjda med kvällen speciellt Alice som åt sig så jävla mätt :') Iallafall jag tycker definitivt att alla som har ett företag ska checka in cateringet: http://www.succee.se/ som gjorde alla så jävla glada. Nästa år blir det definitivt dem som ordnar mitt julbord och nyårsfest igen!


Vi fick ju även glass som efterätt och det var ju perfekt för jag älskar verkligen glass! Asså det är verkligen den bästa som finns man kan ju liksom välja mellan så sjukt många smaker, vilket vi ven fick av den här catering. Vi kunde välja mella t.ex jordgubb, vanilj, choklad, kaffesmak hade dem också! Helt galet perfekt asså! Men nog med tjat jag kanske kan berätta om hur festen var istället kanske?


Men som sagt hade alla det hur kul som helst. Jag körde liksom verkligen loss och fck en hangover på morgonen! Haha men det var definitivt värt festen och maten var så grym ju! Amanda och Oscar fick även en nyårskiss, vilket jag också fick men vem det var jag kysste får ni inte veta! HAHH skämtara bara jag är foreveralone och catering är det ända som är perfekt då man kan äta :')

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har jag bokat flygbiljett till Turkiet! Alltid lika roligt att få åka utomlands med mina bästa vänner. Det ska bli PARTYY varje natt, nykter ska man fan inte vara heller ;) Hejdå regn och vind. Sol och bad, here I come!!

Likes

Comments

Som ni alla vet vaknar jag riktigt tidigt varenda dag. Jag vaknar tidigare än vad jag behöver och det är för att jag känner att jag vill ha mer tid på morgonen. Göra extra god frukost, välja outfit i lugn och ro, se över planeringen för dagen, blogga.... Lite sådant gör jag på morgonen men det inte alltid jag vaknar utan problem och då brukar jag använda mig utav dessa tipsen för att kunna vakna tidigt:

1. Ha en riktigt bra anledning till att vakna. En anledning i form av att ha på dig en helt sprillans ny outfit, gör om ditt rum så att det känns mer nytt och fräsch för dig. Du kommer att känna dig mer strukturerad och det är nyckeln för att orka vara strukturerad.

2. Ha en tydlig plan över vad det är som gäller över dagen. Skriv in tider och extra information. Gör det snyggt också - för annars kan man bli otaggad.

3. Locka dig själv med extra god frukost!!!!

4. Be inte en kompis att väcka dig om kompisen är lika morgontrött som dig. Det är bland det sämsta man kan göra. Energi smittar av sig!!!! Be någon glad kompis ringa dig, någon som är raka motsatsen till dig och be den underhålla dig i ca 20 minuter (sätt larmet 20 minuter innan du egentligen brukar vakna så är du redo att vakna som vanligt).

5. Det här kanske är det allra viktigaste tipset. Inse att du andas. Inse att du lever. Inse att du överlevde natten. Många gör inte det. Så klaga inte, wake up and be a good soul! Kaffe väntar!

Likes

Comments

Jäklar vad länge sen det var man kunde ha PJ-partyy. Hahah det var helt koas igår. Flygande kuddar, sanning eller konka, busring, m.m. Fan vad det kände som om jag fortfarrande gick på högstadiet...

Likes

Comments

Vaknade med huvudvärk och och halsont imorse, inte alls så trevligt. Har hållit mig ifrån förkylningar ett bra tag nu men nu var de tydligen dags, hoppas att de inte blir sämre iallafall! Så jobbigt när man blir sådär orkeslös i kroppen. Som när jag skulle cykla till bussen imorse och de kändes lika jobbigt som att bestiga ett berg. Nää hoppas verkligen att det går över snart. Men lite Starbucks med Elisa är alltid gött ;)

Likes

Comments