Choose life

Sen var vi ju även på High Chaparral i sommras o har nog inte laddat upp några bilder från de heller så här kommer några.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hallå. Såg nyss att jag har lite gamla bilder från en tripp till Helsingborg exotiska som jag inte laddat upp. Bilderna är ifrån i sommras.

Likes

Comments

Tror inte jag har laddat upp bilder på min nya tatuering och den jag nyss gjort klart. Skaffa ju en ny på underarmen och gjorde till slut klar min tiger. Tigern är fortfarande under läkning så ni får bilder på när den va nygjord ist.

Likes

Comments

Åh jag måste bara dela med mig av min lycka! Har 3 saker ajg är överlycklig för!
1; Jag har köpt 4 dagars biljetter till Sweden Rock Festival 2018 o är så enormt taggad 😍
2; I julklapp av sambon fick jag köpa vad jag ville för en viss maxsumma. Jag spendera de pengarna på 3 saker från Killstar! 2 skitfina toppar och 1 ny handväska som jag varit på jakt efter o de är min första väska från killstar! Kommer ladda upp bilder på allt när de kommer.
3; Jeffree star cosmetics har släppt en my Holiday collection och 3 av de nya liquid lipsticken var bara en must have för mig! Först sålde de jag ville ha slut och fick typ panik att jag aldrig skulle kunna köpa dom but I finally did! Kommer också lägga upp bilder på de när de kommer!

Haha att man kan va så peppad över lite kläder o smink but oh god I am 😍

Likes

Comments

Hejhallå!

Var ett tag sedan man uppdatera lite så här kommer till att börja med en snabb recap;

- Jag klippte håret kort och blev sååå nöjd!

- Skaffa mig en medusa men fick en smäll på den gång o den läkte aldrig sen efter det så var tvungen att ta ut den. Har dock funderingar på att göra om den igen då jag saknar den haha.

- Har fortfarnde kvar min svarta hårfärg men funderar på att färga om det till mörkrött. Osäker på denna punkten ännu.

- Skaffat mig en ny tatuering (igen) haha. Bild kommer där nere. Har nu 9 st tatueringar och 4:e dec börjar jag på min halvsleeve.

Ja än så länge har de inte hänt mycket annat. Livet rullar på som vanligt. Brukar ha fullt upp när jag väl är ledig annars så jobbar man som vanligt.
I framtiden väntas att sambon o jag flyttar i början på december.

De va allt än så länge. Jag hoppas alla ni som faktiskt läser min blogg har det bra så får vi väll se när jag uppdaterar nästa gång haha.

Likes

Comments

Hejsan!

ojoj så länge sedan de va man uppdatera här nu. Det har ju hänt lite stuff på senaste tid må jag säga. Så här kommer em liten uppdatering!
-Jag klippte håret kort som jag prata om att jag ville o skaffa även en ny piercing.
-Jobbvis går de som vanligt, jobbat en del o trivs bra på jobbet som vanligt.
- Sambon o jag har fått besked om att vi måste flytta. Så vi är på jakt efter ett nytt boende. Tråkigt är det såklart o bli tvungen att flytta ut när man trivs så bra men vi blir tack o lov inte hemlösa utan har en lägenhet vi kan bo i så länge till vi hittar något mer passande för oss.
- Min gula bil är sönder o den måste lagas, suckz men vad ska man göra. Har tack o lov världens bästa Pappa som är i full gång att hjälpa mig laga den.
- Mina planer o önskningar på att skaffa vovve är fortfarande kvar o jag hade ju hoppats att de blev någon gång de kommande året men pga flytten får det skjutas upp. Det är jobbigt nog med katterna o tänka på.
- 2 tatueringstider är bokade. En liten tatuering på underarmen kommer snart att göras o min halvsleeve på andra armen ska påbörjas i december.
-Sambon o jag hade tänkt att åka utonlands till vintern vilket också blir on hold pga akut flytt. Däremot har han erbjudit sig att ta mig till Liseberg på Halloween vilket jag är mycket pepp inför!
- Jag har även börjat motions simma! Har ett tag funderat på att börja simma då jag tycker det är roligt o behöver någon typ av aktivering. Då jag har dålig rygg, höfter o knä så är det en utmärkt typ av motion flr mig så jag tränar hela kroppen men inte belastar de delar jag är extra dålig/öm i.

Annars har de inte hänt mycket. Livet i det stora hela rullar på.

Hoppas ni har det bra annars!

Likes

Comments

Hej på er

Innan idag satt jag för skoj skull o bläddra igenom min instagram o så många bilder jag tänkte hade varit kul o dela igen. Så här kommer lite tbt bilder från ca 1-3 år sedan.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag sitter här i soffan med min dator o glor runt lite på nätet och känner mig bara så tråkig; på mig själv. Jag tittar mig själv i spegeln sen o suckar bara. I spegeln ser jag samma vanliga medelmåttiga urtråkiga tjej som jag sett länge de senaste månaderna. Innerst inne känner jag att jag behöver förändra mig själv men jag vet inte hur jag ska göra. Att ändra hårfärg var det första jag kom o tänka på men jag gillar mitt svarta hår o vill nog inte ändra på det. Har varit lite sugen på senaste tid att klippa det kort men jag vill samtidigt ha långt hår o trivs som bäst i det. En ny stil kanske? Men jag trivs så bra i den jag har men har på senaste tid kännt mig lite lost i mig själv. Jag har svårt o välja ut kläder jag vill ha på mig som jag trivs i. Slutar typ alltid med att när jag väl klätt på mig o åkt hemifrån så ångrar jag mig o önska att jag valde något annat att ha på mig ist. Ny tatuering har jag skaffat för bara 2 dagar sedan o har fler bokade i framtiden. En ny piercing är jag också väldigt sugen på att skaffa men vet inte än. Åh har en del ideer i huvudet men kan aldrig komma till kritan av vad jag vill ändra på. Får se vad man hittar på i framtiden när jag väl har bestämt mig. Tror det blir att boka en tid hos frisören o ändra något, brukar känna mig bra efter jag fixat till håret.

Aja som sagt så får vi se vad det blir, ska tänka lite till.

Trevlig kväll på er, hejdå!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag är en stor youtube nörd, när jag inte har något att göra eller har en ledig dag utan något inplanerat sitter jag o tittar på videos på youtube. Så i detta inlägg tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter! De är inte listade i någon speciell ordning då jag gillar att titta på de alla lika mycket. Här kommer min lista; obs jag har många yt kanaler jag tittar på men just dessa tittar jag mest på. Valde bara några random videos så man lätt kan klicka in på deras kanal. Anyways listan är: Jeffree Star, Laura Lee, Katrin Berndt, Toxictears, Evelina Forsell, It's black friday, Linzor, Emily Boo, Simplynaillogical, Mannymua, Okayla, Glam & Gore, Reeree Philips och Monami Frost. Enjoy!


Likes

Comments