Hej!

Jag tänkte bara rekommendera er alla av att använda "Refunder" som är en app/hemsida där du får tillbaka en viss del av ditt köp. Det fungerar att använda när du köper kläder, produkter och sådana saker via nätet.. Såklart är det inte alla nätbutiker men en hel del, bara till att kolla upp om det finns just den butiken du tänkt köpa från!

Det är bara till att registrera sig via e-post eller via Facebook! Länk till Refunder finns nedanför!

https://www.refunder.se/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Extremt snygga skor från Vans och ser superbra ut när man använder de. Skorna ser inte för klumpiga och tjocka ut, utan ser ut att sitta bra. Passar bra på killar som tjejer och de finns att hitta i olika färger och mönster.

Jag har flera vänner som använder sådana skor dagligen och de är förtjusta i de. Så jag rekomenderar att köpa de och har faktiskt själv funderat på att göra det. :)

Kram, hörs snart igen <3

Likes

Comments

​Jacka från Bugatti som är skitsnygg!! Den är en mångsidig jacka (mönstret är rutformat) och finns i marinblått och Khaki (brunaktig färg). Den passar bra att använda till jeans men även andra byxor. Jackan är inte supertjock och är väl lite mer en vår/tidig höstjacka. Men den är i alla fall assnygg!! :)

Jag är supersugen på att köpa en sådan jacka för jag tycker verkligen att de är supersnygga!! Jag blir typ förälskad i denna jackan!!!!! <3333 Jag som person hade valt marinblå för den passar mig bättre. :)

Kram, kommer snart fler tips! <3

Likes

Comments


Hej! Är du en person som har eller jobbar på ett företag eller liknande och behöver samarbete med någon så är det bara till att skicka ett mail! :) Jag ska försöka svara så snabbt som möjligt om jag är sugen på det samarbetet! (Samarbeten är oftast roliga) :)

Jag går nästan med på vilket samarbete det än gäller, för tycker det är roligt att få hjälpa andra :)

Mail: killmodenouw@hotmail.com 

Likes

Comments

Populäraa och sköna kalsonger från Calvin Klein! Sitter bra och är sköna. Detta är även ett 3-pack kalsonger för 449:- som jag länkar, vilketär ett superbra pris för ett par Calvin Klein kalsonger! :) Finns i olika färger som t.ex svart, vit, grå, blå och flera :) Tycker ni ska passa på att köpa dessa!!

Jag tycker de sitter bra och är sköna! Använder mina ganska ofta och funderar verkligen på att köpa flera!? De sitter ju så bra och är nog bland de skönaste kalsongerna jag nånsin haft på mig :))

Kram <3

Likes

Comments

​En supersnygg Carl Gross Kavaj!! Den har två knappar, fickor på sidorna och några innefickor. Den finns i en lite mörkare grå och i marin. Den är supersnygg och passar bra att ha på dop, bröllop, kalas, fester och andra evenemang där man vill vara finklädd! :)

Jag gillar verkligen denna och hade inte sagt nej till att köpa den! Den bara är sådär supersnygg och älskar färgerna som den finns i !! :) 

PS! Glöm inte följa mig på insta! https://www.instagram.com/killmodenouw/

Kram :)

Likes

Comments

"David Beckham Instinct Gold" är en efterfrågad parfym hos männen och den är ett 10-års jubileum av parfymen "Instinct". Jag har inte denna själv och vet inte riktigt vad eller hur den luktar men vad jag fått höra så luktar den supergott! :) David Beckham parfymer är väldigt populära och de luktar också väldigt gott!

Jag tycker att denna parfym verkar vara bra och användbar parfym som luktar gott. Jag har inte den själv och vet inte riktigt hur den luktar men jag vet att de andra "Instinct" parfymerna luktar himla gott så tror denna med gör det om inte godare...?`Just nu är den en av de saker jag funderar på om jag ska köpa eller inte, för jag använder parfymer nästan dagligen.

Likes

Comments

Denna supersnygga väst från Peter Hahn finns i många olika färger (klicka in på länken så får du se färgerna). Den är V-ringning och är ribberstickning. Det passar superbra att ha en vit skjorta (funkar såklart med andra färger på skjortor) under eller kanske en långärmad piké. Man kan också ha en slips eller fluga till för det ska se ännu snyggare och modernare ut. Västen kan göra så man ser mer uppklädd ut.

Jag tycker den är supersnygg och jag hade nog köpt denna körsbärsröda, svart, grön eller blå för jag passar nog bäst i någon av de. Jag tycker det kan vara supersnyggt och göra så man ser mer uppklädd ut om man använder en väst över t.ex en skjorta.

Kram! <3

Likes

Comments

Hej!

Jag vill bara säga att jag nu har skaffat ett instagram-konto! Där kommer jag lägga upp en bild varje gång jag publicerar ett inlägg men ni får även veta annan information som t.ex om det kanske dröjer ett ta innan det kommer ett inlägg eller andra tips och sånt :)

Jag heter: killmodenouw

Instagram- killmodenouw

Likes

Comments

Denna parfymen luktar extremt gott och nästan alla tjejer dras till den. Man känner direkt när någon har på sig den och jag tycker den luktar hur gott som helst.

Både jag och mina vänner har den och använder den nästan dagligen. Vissa tjejer tycker om den så mycket att de kan gå och lukta på en hur mycket som helst om man har den. Jag rekommenderar denna starkt om du gillar att ha tjejer runt dig! ;)

Kram! <3

Likes

Comments