Header

Dette innlegget kommer til å bli veldig kort, men det kommer et innlegg imorgen med masse oppdatering om hva jeg har gjort. Ikveld skal jeg nemlig på nattcup med konfirmantene og ledere fra hele drammensområde. Mere info om dette kommer imorgen. Tenkte bare å stikke innom for å si at dere har mye å glede dere til!

Likes

Comments

Nå er det så lenge siden jeg har vært ute av Norge at jeg er rett og slett lei av mitt eget hjemland. Helt siden jeg var liten har alltid tankene og drømmene mine handlet om å reise jorda rundt og jeg føler at jeg er godt på vei. Nå om under 3 uker tar veien til Tyskland. Et land jeg helt ærlig ikke har prioritert å reise til, men nå har jeg endelig pushet meg selv til å dra med den fantastiske kirken min. Hva er vel ikke bedre enn å dra til et nytt land, med en utrolig bra gjeng! Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å reise igjen. Får rett og slett abstinenser av å ikke sitte på et fly, med et nytt land foran meg, med masse historie og ting å utforske!

Likes

Comments

Del 3 med sanger som høres ut som hverandre. Har dere noen jeg ikke har nevnt? Si ifra i kommentarfeltet eller i pm - jeg vil veldig gjerne vite om dem.

Noen av sangene har bare en liten del som er lik, så det kan hende dere ikke hører likheten i de små utkastene dere får fra Spotify.

Meghan Trainor - Dear future husband

Olly Murs - Dance with me tonight

Katy Perry -Roar

Sara Bareilles - Brave

David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over

Coldplay - Clocks

The Who -Baba O´riley

One direction - Best song ever

Michael Jackson - You are not alone

Justin Bieber ft. Usher - First Dance

Likes

Comments

I går var det morsdag og hele dagen ble helt perfekt! Jenny og jeg måka vei slik at mamma og pappa kom seg inn til garasjen. Dere skulle ha sett ansiktet til mamma når hun så Jenny, helt ubeskrivelig! Så fikk hun masse gaver som hun ble i helt ekstase over. Vi koste oss med film og god middag + dessert.
Alt i alt ble det en fin dag, med masse kos

Likes

Comments

​I går kom Jenny hjem for å overraske mamma på morsdagen som er i dag. Det vi gjorde var å se på fifty shades (igjen) og bare kose oss masse i hverandres selvskap - må jo snakke om alt som har skjedd siden sist, og det var mye!

Gleder meg til nestegang du kommer tilbake - som er neste helg!!

Likes

Comments

Siste del av dagen igår var ganske koselig. Vi dro på klubb, men mange venner fra kirken og noen av oss følte for å gå litt tilbake i tid og spille spill. Vi dro ned til byen og så fifty shades freed; den var så bra at jeg skal se den en gang til i dag med Jenny. Når vi kom hjem koste vi oss med å høre på tb musikk og bare snakke om alt mellom himmel og jord. Ikke så smart å være så lenge oppe at sola begynner å lyse i vinduene.

Alt i alt så trengte både Anniken og jeg denne jentekvelden. Det hadde vi begge godt av. Kan ikke vente til nestegang!

Likes

Comments

Idag møtte jeg Anniken tidlig i byen og handlet litt forskjellige ting til jentekvelden vår. Fikk til og med ordnet ferdig morsdagsgave til søndag! Vi hadde begge lyst på Sushi, men samtidig Mc’ern så vi bestemte oss for å kjøpe begge deler. Vi må jo kose oss litt ekstra på sånne dager!
Mer om denne dagen kommer senere.
#nouw30dayschallenge 23/30

Likes

Comments

Min katt har en tendens til å kjede seg mye når det er mye snø ute. Han får liksom ikke jaktet på fugler eller ekorn, så da må jeg finne en måte å få han til å bli mer aktiv. Det første vi har gjort er å kjøpe masse utvalg av leker - alt fra små mus til leker som henger i en stikk som henger på en stang, slik at vi kan få han til å hoppe høyre og langt.
Det andre vi har startet med er programmer for katter. Vi setter en puff foran tv’en og han følger med som om det skulle være ekte. Veldig søtt og veldig effektivt. Hvis dere har en katt hjemme som er lei vinteren med masse energi til overs burde dere absolutt prøve det ut. Det er så lett, bare å søke det opp på Youtube så ligger det masse utvalg.

Likes

Comments

Idag har vært en slitsom, men deilig dag. Jeg kom meg endelig ut av huset og tilbake på skolebenken. Har vært hjemme så lenge at jeg er lei av huset mitt. Skoledagen idag var litt annerledes fordi det var en fagdag; en dag med bare fokus på faget Psykologi, der vi hadde masse forelesninger med forskjellige psykologer. Veldig spennende og en flott dag å starte på skolen igjen.

Ikveld skal jeg øve som aldri før til Psykologiprøven som er imorgen.

#nouw30daychallenge 21/30

Likes

Comments