Jeg er hjemme hos mamman min mens hun er på jobb. Og hun har et deilig boblebadekar. Med duft av lavendel, ectuptus og pine lå jeg og slappet av med musikk og levende lys. Det var bare super deilig. Etterpå var det full scrubbing av kroppen etterfulgt av kremer. En fortreffelig onsdag her I Askim

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En ny uke har startet og jeg håper alle har hatt en fortreffelig mandag. Det har I allefall jeg. Min søndag derimot var virkelig lang. Jeg ble med min kjære på hockey kamp. som var nesten 2 timer unna. Og han hadde ikke sin beste kamp. Men når vi kom hjem, så vi på serier og kosa oss masse. sjokolade, cola og hverandre. Så alt I alt vat det en super helg.

Jeg har og tenkt mer på fremtiden I dag, men desverre ikke kommet lengre enn at jeg har funnet ut hva jeg faktisk vil bli. så det er mange spørsmål jeg fortsatt må finne ut av. Som hvor vil jeg studere? Skal jeg flytte til sverige for en periode for å få det til? Ell
er skal jeg finne en bra skole her I nærheten av oslo? Og sist men ikke minst, vil jeg klare det?

og dagens produkt jeg har brukt og er super fornøyd med er Hydra V cleansing foam

Så nattinatt alle der ute. ha en fortreffelig tirsdag

Likes

Comments

jeg har endelig funnet et yrke jeg virkelig vil prøve meg på. Makeup artist!
Så skrittene videre er å finne den riktige skolen for meg. og jeg tror jeg har funnet en. Den heter Art Of Makeup School, og ligger I Stockholm. og hun som driver den sminket meg I dag og jeg er så fornøyd!
Cecilia Lidén. Du er bare helt rå! og der var virkelig en ære å få lære av deg I dag.
Så da er det bare å finne ut av tingene og melde meg på.

Dagens look

Likes

Comments

I morgen skal jeg og mamman min på noe som heter beauty expo. Og hvis du ikke har hørt om det så er ikke det så rart. Det arrangeres av Amway. Det er en del av jobben min å dra på slike messer, eller et bds (business development seminar) om du vil. Her skal jeg lære alt innen de nye produktene innen sminke og hudpleie som har kommet. Hvordan jeg skal bruke det og fortelle det videre. Jeg gleder meg som en unge. I min jobb er det mange slike arangementer, alt fra en dag til en hel helg. Vi lærer om personlig utvikling, og hvordan bygge et firma. Jeg er nyoppstarta men har alerede lære en hel masse. Så hvis du syntes det høres intresant ut så send meg en melding med kontaktinfo så tar jeg kontakt.

Hvordan ser din helg ut?

Likes

Comments

Jeg venter spent på pakker om dagen. Etter en kveld på eBay hvor jeg fant Både det ene og der andre. Og ikke minst noen julegaver jeg kan legge ut senere. Og allt jeg kjøper blir brukt. Jeg kommer tilbake med meldinger om hvordan tingene er når de kommer frem. Jeg har hatt noen uheldige episoder med at ting ikke kommer frem I der siste. Så håper mine ventende 15 pakker kommer fort frem. 

Likes

Comments