VIIMEKSI MINÄ...

📸 Eira edited by me.

Sorry, only in Finnish this time!Sain @janinakoskenniskalta tämän blogeissa kiertäneen haasteen ja se oikeastaan osuu tähän kohti erittäin hyvin, kun olen hetken pysynyt poissa blogista. Syynä tahattomasti muodostuneeseen bloggaustauokooni on ollut se, että olen vain nauttinut auringosta, äänikirjoista, ystävien seurasta ja kesästä!

Viimeksi minä innostuin, kun sain työn jota hain! Ala on minulle ihan uusi, joten mulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Niin jännittävää!Viimeksi minä itkin, kun kampaaja pilasi otsahiukseni pari viikkoa sitten. Jälki oli sen näköistä kuin viisivuotias olisi itse leikannut ne. Nyt niitä on sitten kasvateltu, jotta siskoni voisi suoristaa hiukset... Mulla on ollut pientä kampaajakammoa, niin tämä kokemus ei sitä arvatenkaan helpottanut. Onneksi siskoni osaa homman ilman kampaajan koulutusta, niin voin turvallisin mielin mennä jatkossa hänen luokseen lyhentämään otsikseni.

Viimeksi minä harmistuin, kun uuden työn myötä pohdin blogin kohtaloa ja sitä tuleeko minulla olemaan tälle aikaa. Päätin kuitenkin, että haluan yrittää tehdä tätä, mutta en osaa luvata kuinka usein ehdin postauksia toteuttaa.

Viimeksi minä nauroin aamulla mieheni vitsaillessa jostain asiasta ennen töihin lähtöään.Viimeksi minä jännitin työhaastattelussa pari viikkoa sitten. Olen todellakin jännittäjätyyppiä työhaastattelun kaltaisissa tilanteissa, mutta tuleva esimieheni osasi onneksi hoitaa tilanteen siten, että jännitys katosi hetkessä.

Viimeksi minä päätin ottaa tarjotun työn vastaan ja yrittää aloittaa juoksemisen säännöllisesti.

Viimeksi minä kokeilin jotakin uutta ostamalla ihka ensimmäisen autoni sunnuntaina. En olisi uskonut, että ostaisin autoa vielä pitkään aikaan, jos koskaan, mutta uuden työn myötä se oli hankittava nyt. Toisaalta auto helpottaa elämää, kun ystäviä ja sukulaisia asuu julkisten kulkuvälineiden reittien ulkopuolella. Pääsepähän näkemään heitäkin vähän joustavammin! Plus ruokakaupassa käyminen helpottuu, kun ei tarvitse kantaa ruokasäkkejä käsin!Viimeksi minä ilahduin, kun tämänhetkinen esimieheni piti puoliani palkkojeni suhteen! Meinasi jäädä epätietoisuuden vuoksi saamatta sievoinen summa...

Silk Blouse Gina Tricot

Shorts H&M

Shoes Kiomi

Bag Zara#inspiration #outfit #viimeksiminä


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria