TULLE SKIRT

Pictures Suvi


Tämä asu sai inspiraation potkua koulukaveriltani, jolla oli tyllihame koulussa pari viikkoa sitten. Muistin jälleen omani ja sen, että voihan sitä yhtä hyvin käyttää talvella kuin kesälläkin. Tässä asussa on myös jotain aika harvinaista, nimittäin mulla on muu kuin valkoinen paita! 

Mulla todellakin on vahva mieltymys vaaleisiin/valkoisiin paitoihin - etenkin silkkisiin sellaisiin, kuten ehkä tiedättekin -, joten se, että mulla on sininen ja vielä farkkuinen paita on jo jotain! Mutta valkoiset paidat vaan näyttää mun mielestä missä vaan asussa kauniilta, joten miksipä laittaa joku toinen, joka ei vaan mun mielestä näytä niin hyvältä kuin se valkoinen?! Jos ja kun niitä on laajalti erinäköisiä, niin saa niillä loihdittua todella erilaisia asukokonaisuuksia. Tuo hieman kovempi materiaali farkku toi tyttömäisen tyllin kanssa asuun kuitenkin haluamani arkisuuden ja kontrastin. 


This outfit got its inspiration from my class mate who wore tulle skirt at school couple weeks ago. When I saw her wearing it I remember​ that I have also one and I could also use it in other seasons than summer as well. In this outfit you also see something rare​, namely I wore shirt that is not white! 

I do have a strong preference for white shirts - especially silk blouses as you might know- so, when I am using something else it is just really unusual! But white blouses just look so good in any outfit so why should I wear something that I don't like that much? And if you have many different kind of those the outfits still looks different in every looks. But in this outfit the girly tulle needed something more rough and the denim shirt was the best answer for that need.Denim Shirt Zara

Tulle Skirt & Tights H&M

Shoes Unisa


#inspiration #inspo #outfit #style


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Laura
Laura,
Ootpa sää upea, luonnollinen kaunotar! Harvoin tänä päivänä näkee vastaavia 😍 vaikutat tosi herttaselta ja puhdassydämmiseltä nuorelta naiselta, pysy aina tollaisena! ✨
KIIAMARIA
KIIAMARIA, Roskaposti
Kiitos paljon ihanista sanoistasi! 😍
nouw.com/kiiamaria
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria