SMILE

Pictures by Roosa


Tiedättekö, olen ollut ihminen, joka ei pidä omasta hymystään tai varsinkaan naurusta. Siis tarkoitan sitä miltä näytän, kun hymyilen tai nauran, varsinkaan siten, että hampaat näkyy. Se oli ehdoton nou, nou.

Kuitenkin, olen tässä lyhyen blogiurani aikana saanut huomata, että ihan turhaan peittelen sitä. Aikaisemmin tykkäsin ainoastaan kuvista, joissa olen vakavana tai joissa on korkeintaan ihan pieni hymy. Tänä blogin tekemisen aikana olen oppinut, että oikeasti, hymy on asia mitä ei todellakaan kannata peittää! En tiedä oletteko siellä samaa vai erimieltä, mutta olen itse tullut siihen tulokseen, että hymy ja nauru ovat ihmisen parhaat asusteet!


I'v been person that does not like own smile or laugh. I mean what I look when I am smiling or laughing, especially so that my teeth are showing. That was the total no!

But during this short blogging career of mine I have seen that my - we can call it - fear has been unnecessary. I only liked previously pictures where I was serious or smiling just a bit. However, in this time that I have blogged I have learned that the smile is a thing that anyone should not hide! I don't know whether you agree with me or not, but I have come to the conclusion that the smile and laugh are people's best accessories to wear!Mut on alunperin opettaneet hymyilemään ja nauramaan kuvissa mun kanssa kuvanneet valokuvaajat, todella taitavat Roosa ja Lotta. Kiitos molemmille!

Maailmassa riittää tarpeeksi asioita, jotka eivät naurata tai saa hymyä huulille, joten miksei hymyillä aina, kun siihen on mahdollisuus? Uskon, että iloisuus on myös tarttuvaa. Jaettu ilo on aina suurempi ilo, eikö? Oikein iloista ja hymyn täyteistä keskiviikkoa! 😊


Couple photographers teached me to smile and laugh in pictures, also so that the teeth are showing. Those are talented Roosa and Lotta. Thank you both!

The wold is full of things that don't make us smile, so let't smile everytime that there is a possibility for it? I believe that the cheerfulness catches others too. Shared joy is always a greater pleasure, right? So, I wish you smileful Wednesday! 😊


#inspiration


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria