Same Shirt different styling

Jokunen aika sitten saatiin ihanan blogikollegani Suvin kanssa idea, että kun molemmat omistetaan tuo sama paita, niin voitaisiin lyödä hynttyyt yhteen ja stailata se omia tyylejämme kuvaavaksi kameran eteen. Tässä tulos! Oltiin hieman huvittuneita Clarionin aulassa treffatessamme, että eipä meidän asuvalinnat nyt niin täydellisen erilaiset ole! Kuitenkin poikkeavat toisistaan pienillä asioilla, tehden siten koko lookeista erilaiset. Mun tyyli mukailee klassisia linjoja ja Suvin taas mukailee hetken kuumimpia trendejä. Niin ihmisenä kuin bloggaajana Suvi on todella inspiroiva! Molempien asut ovat kokonaisuudessaan H&M:stä (heh!).

Itse yhdistin paidan minulle ominaisiin mustiin slackseihin sekä herrainkenkiin, jotka on viimeaikoina sujahtaneet jalkaani melkein joka päivä. Asusteiden kanssa noudatan usein pelkistettyä linjaa, joten mulla usein on vain sormukseni koruina, kuten tässäkin. Toisinaan on kuitenkin ihanaa tehdä poikkeus siihen sääntöön ja käyttää asusteita runsaasti, jos asu muuten on hillitty.

Suvi yhdisti paidan mustiin kiiltäviin tekonahkahousuihin sekä mustiin nilkkureihin. Hänen asunsa viimeistelee korut sekä näyttävät hiukset ja punaiset huulet. Suvin postauksen pääset katsomaan tästä.

 

Kuvat Linda


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria