Perjantai

Viime päivät olen ollut flunssassa, joka on ollut toisaalta ihanaa, kun voi ihan hyvästä syystä löhötä päivän sohvan nurkassa ja vaihtaa välillä vuoteeseen iPad mukana. Tykkään myös kuunnella paljon äänikirjoja. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta itse kylläkin mainonnan "uhrina" löysin Book beatin, josta olen ehtinyt kuunnella jo monta kirjaa.

Olen aina halunnut lukea kirjoja, mutta mulla ongelmana lukemisen kanssa on ollut se, että en jaksa keskittyä kirjoihin enkä ole löytänyt aikaa lukea niitä, varsinkaan, jos kirja ei ole superhyvä. Lisäksi mulla on vasemmassa silmässä karsastusta, jota ei saatu silmäleikkauksessa korjattua, niin lukeminen on välillä - varsinkin väsyneenä - haasteellista senkin takia, vaikka silmälasit olisi käytössä. Book beatista oon tykännyt tosi paljon, kun voi vaan laittaa napit korviin ja istua ratikassa ilman lukemisen tuomaa matkapahoinvointia, kävellä tai siivota ja samalla kuulla kirjaa. Minun kaltaiselleni ihmiselle tuo sovellus on oiva keksintö!

Olen pari päivää haaveillut, että pääsisin ulos, laittaisin napit korviin, hakisin jostain take-away kahvin, menisin kaupungille käveleskelemään ilman päämäärää ja kuuntelemaan kirjaa sekä nauttimaan kahvista. Toivottavasti olo sen pian sallii!

Tämä Roosan kanssa kuvattu asu on yksi syksyn suosikeistani. Täysin saman asun käyttö vaatisi kyllä hieman lämpöisempiä säitä, mutta ehtii sitä ensivuonnakin. Kengät vaihtoon, takki päälle ja sateenvarjo aurinkolasien lisäksi mukaan, niin asu toimii myös viileämmillä säillä. Ja kyllä, minulla usein on molemmat mukana, aurinkolasit sekä sateenvarjo. Suomen sää, kun on toisinaan "vähän" arvaamaton.
Iloista viikonloppua!
Aurinkolasit Celine, Silkkipaita Gina Tricot, Farkut Levis, Kengät Zara, Laukku Zara

Kuvaaja Roosa Palokangas


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria