HAPPY WOMEN'S DAY!


Ihanaa naistenpäivää jokaiselle ihanalle naiselle!


Mun täytyy sanoa, että aikaisemmin en ole pitänyt naistenpäivää kovin erikoisena päivänä. Tämä ei johdu siitä, että jotenkin vähättelisin naisten asemaa, päinvastoin! Mutta, en myöskään halua vähätellä miesten asemaa. Mun ajatusmaailmassani me kaikki ihmiset olemme tasa-arvoisia sukupuoleen katsomatta!

Kuitenkin olen tajunnut myös sen, että helposti omassa kuplassa eläessään ei huomaa sitä, että kaikkialla ei ole asiat ollenkaan niin hyvin kuin mun ympärilläni. Ei ehkä kovin yllättävää, mutta helposti sitä vaan asustelee siellä omassa kuplassaan eikä tule ajatelleeksi, että ei kaikilla tosiaan ole asiat näin hyvin ja sen vuoksi tarvitaan tällaisia päiviä, jotta joku päivä tätä ei ehkä erikseen tarvita.


English version below...Happy women's day all you wonderful women out there!


I have to say that earlier I thought that women's day isn't that important. It wasn't that I underrate women's position, contrariwise! But I also did not want to underrate men's position. On my mind people are all equal regardless of sex!

But, I have understood that easily it is so that we live in our own bubble and we don't see that not everyone have as good life as I do. Probably not surprising but at least I have been living in my own little bubble and didn't see that there are people who do not live as equal life as I do. And finally I understood, that is why we need these kind of days, so that one day we probably don't need these days.- When women put their heads together, powerful things can happen! -Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

KIIAMARIA
KIIAMARIA,
kiitos! ❤️ kuvat on vuoden takaa miehen siskon yo-juhlista, jonne sidoin kimput ☺️
nouw.com/kiiamaria
FashionSituation
FashionSituation,

Ihanaa naistenpäivää <3! ja vitsi miten kauniita nuo kukat ^^

nouw.com/fashionsituation
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria