The Challenge Is Over

Pictures by Suvi


Olin jotenkin ajatellut, että bloggaushaaste loppuu 22.2. mutta sehän päättyikin jo eilen, hups! :D No, parempi näin kuin toisinpäin. Haaste oli kaiken kaikkiaan aikaa vievä ja vaati toisinaan paljonkin ponnisteluja. Postausten suunnittelu, kuvaus ja tekeminen kun ovat isotöisiä, kun haluaa jäljen olevan edes hyvää. Työ ja hieman vaikea elämäntilanne ovat toisinaan vaatineet omat veronsa ja silloin ei ole ollut mahdollisuutta panostaa blogiin niin paljoa kuin haluaisin.

Tavoitteeni kuluneille 30 päivälle oli kehittyä bloggaajana siten, että tuottaisin monipuolisempia tekstejä, suunnitelmallisemmin sekä useammin. Sain kirjoitettua joka päivä yhden postauksen eli yhteensä niitä kertyi 30.

Postaukset ovat suurimmaksi osaksi olleet asuja ja tyyliin liittyviä, mutta siellä täällä kuitenkin on ollut myös enemmän lifestyle-kategoriaan kuuluvia juttuja, kuten haluan blogin sisällön olevankin. Vaikka haluankin painottaa sisällön tyyliin ja vaatteisiin, niin välillä on kiva lisätä myös ripaus muuta elämää joukkoon. Lisäksi tykkään toisinaan ottaa kantaa mun sydäntä lähellä oleviin tärkeisiin asioihin, kuten tässä muoviroskaa käsittelevässä postauksessa.

Toivon, että voin kantaaottavilla postauksilla saada myös teidät pohtimaan kriittisesti ja avoimesti omaa näkemystänne tärkeistä asioista. En tarkoita syyttää ketään. Teen itsekin toisinaan typeriä valintoja, mutta aina me kaikki voidaan oppia toisiltamme, kun keskustellaan avoimesti.Suunnitelmallisuus bloggaamisessani on lisääntynyt esimerkiksi siten, että yritän pitää sisällön vaihtelevana, vaikka postaukset koskisivatkin samaa aihepiiriä. Tätä opettelen silti edelleen. Haluan kuitenkin pitää postaukset ns. tuoreina, joten kirjoitan usein joko edellisenä tai samana päivänä, kun julkaisen. Jos siis mahdollista. Tietysti joitakin postauksia pyörittelen ja suunnittelen pidempään, jotta saan hiottua niistä parempia.

Yhteenvetona sanottakoon, että opettavainen kokemus ja oppiminen sen kuin jatkuu. Suunta on vain ylöspäin! :)This time only in Finnish, Sorry!


#nouw30daychallenegeFollow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram @_kiiamaria

Instagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamariaInstagram _kiiamaria