Tulipas pitkä tauko bloggaushaasteen jälkeen! Viikonloppu on vietetty pitkälti kotona chillaillen ja kuvaten. Kävi meinaan sillä tavalla, että ihan menin vain katselemaan kameroita alkuviikosta Verkkokauppaan ja Outlet-puolella oli ihan liian hyvä tarjous ohitettavaksi eräästä rungosta. Niinhän siinä kävi, että mukaan lähti. Jälki on kyllä ihan mielettömän kaunista katseltavaa sen uuden rungon jäljiltä. Nyt on ihan mahtava into kuvata ja tietysti olla myös linssin toisella puolella, kun tietää, että laatu ei jää ainakaan kamerasta kiinni!

Kuten ehkä InstaStoryn puolella olette huomanneet, niin meillä on taas ollut viikonloppuna hoidossa äidin maltankoira Sulo. Ah, niin hellyyttävä tapaus! Onnea on, että äidillä on koira, kun siihen ei itsellä ole mahdollisuutta, niin saa aina tilaisuuden tullen "laina" koiran.

Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne!


Ps. Kuvissa vähän sneak peakia huomisesta ;)These couple days after the blogging challenge have gone too fast! We have spent this weekend mostly chilling and photographing. Earlier this week happened so that I went to Verkkokauppa just to look some cameras to get more information. But then in their Outlet was a way too good offer to past. So it happened that now we have a new camera.

Photos with it are so beautiful. I have so much drive to photograph and also be photographed because now I know that the quality of my photos are not dependent on the camera.

Maybe you have seen on Insta Story that we have had my mothers Maltese dog Sulo over this weekend. Oh, it is so adorable! I am so lucky that my mother has dog because I can't get my own dog. So now I can have dog sometimes when Sulo comes over.

Have a lovely Sunday!


Ps. In the Pictures you get a little bit of a sneak peak about tomorrow ;)


Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Pictures by Suvi


Olin jotenkin ajatellut, että bloggaushaaste loppuu 22.2. mutta sehän päättyikin jo eilen, hups! :D No, parempi näin kuin toisinpäin. Haaste oli kaiken kaikkiaan aikaa vievä ja vaati toisinaan paljonkin ponnisteluja. Postausten suunnittelu, kuvaus ja tekeminen kun ovat isotöisiä, kun haluaa jäljen olevan edes hyvää. Työ ja hieman vaikea elämäntilanne ovat toisinaan vaatineet omat veronsa ja silloin ei ole ollut mahdollisuutta panostaa blogiin niin paljoa kuin haluaisin.

Tavoitteeni kuluneille 30 päivälle oli kehittyä bloggaajana siten, että tuottaisin monipuolisempia tekstejä, suunnitelmallisemmin sekä useammin. Sain kirjoitettua joka päivä yhden postauksen eli yhteensä niitä kertyi 30.

Postaukset ovat suurimmaksi osaksi olleet asuja ja tyyliin liittyviä, mutta siellä täällä kuitenkin on ollut myös enemmän lifestyle-kategoriaan kuuluvia juttuja, kuten haluan blogin sisällön olevankin. Vaikka haluankin painottaa sisällön tyyliin ja vaatteisiin, niin välillä on kiva lisätä myös ripaus muuta elämää joukkoon. Lisäksi tykkään toisinaan ottaa kantaa mun sydäntä lähellä oleviin tärkeisiin asioihin, kuten tässä muoviroskaa käsittelevässä postauksessa.

Toivon, että voin kantaaottavilla postauksilla saada myös teidät pohtimaan kriittisesti ja avoimesti omaa näkemystänne tärkeistä asioista. En tarkoita syyttää ketään. Teen itsekin toisinaan typeriä valintoja, mutta aina me kaikki voidaan oppia toisiltamme, kun keskustellaan avoimesti.Suunnitelmallisuus bloggaamisessani on lisääntynyt esimerkiksi siten, että yritän pitää sisällön vaihtelevana, vaikka postaukset koskisivatkin samaa aihepiiriä. Tätä opettelen silti edelleen. Haluan kuitenkin pitää postaukset ns. tuoreina, joten kirjoitan usein joko edellisenä tai samana päivänä, kun julkaisen. Jos siis mahdollista. Tietysti joitakin postauksia pyörittelen ja suunnittelen pidempään, jotta saan hiottua niistä parempia.

Yhteenvetona sanottakoon, että opettavainen kokemus ja oppiminen sen kuin jatkuu. Suunta on vain ylöspäin! :)This time only in Finnish, Sorry!


#nouw30daychallenege


Likes

CommentsViime viikolla jaoin asun sinisen sävyisen buklee-jakkuni kanssa, mutta nyt vuorossa tämä. Asu, josta olen aivan todella fiiliksissä! Klassisen malliset aurinkolasit sekä jakku toimivat mun mielestäni erittäin oivallisesti rentojen farkkujen ja valkoisen siistin viskoosi t-paidan parina. Asukokonaisuus on samaan aikaan sekä arkinen että skarppi, mistä erityisesti pidän.


Tuo kuvien bleiska on itseasiassa kirppislöytö Kaivarin Kanuunasta. Se on Andiata-merkin alunperin. Olen tuollaisesta ehtinyt jo haaveilla hyvän tovin. Mulle "hyvin värikkäälle" ihmiselle sävyt ovat tuossa aivan täydelliset ja takin yksityiskohdat mitä kauneimmat. Erdem x H&M rintaneula sopii takkiin kuin kirsikka kakun päälle!
Last week I shared one buklee jacket outfit with you and now I am sharing the other one. This is the outfit that I am very excited about! The look is at the same time a bit casual and smart and that I like especially.


This jacket in the pictures is actually found from flea market. Its brand is Andiata. I have dreamed about this kind of buklee jacket so I was really excited when I found this one. The colors are perfect for me and the details, oh! So beautiful! The Erdem x H&M broock is like a cherry on top of the cake with that jacket!Sun Glasses Celine, Buklee Jacket Andiata, T-shirt H&M, Jeans Levi's, Shoes Unisa, Brooch Erdem x H&M, Bag Zara


#nouw #nouw30daychallenge #outfit #outfitinspo #outfitinspiration

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw