8 FAKTAA ARJESTANI JUURI NYT

1 | Teen tänä kesänä kahta työtä. Olen tosin saanut aloittaa tämän kevyemmin, sillä olen ollut alkukesän lomalla ns. vanhasta työstäni. Uuden kesätyön tiimoilta on kuitenkin riittänyt paljon tekemistä ja uutta opeteltavaa!

2 | Viime aikoina mun viikot on olleet arkena tarkasti aikataulutettuja ja viikonloppuisin olen rentoutunut. Tämä on hassua, sillä normaalisti olen arkena koulussa ja viikonloput töissä, yleensä iltaisin rentoutuen. Tänä kesänä en kuitenkaan tee juurikaan opintoja eteenpäin ja koska kesätyöni on sellaista, että saan aikatauluttaa sen itse, olen pyrkinyt tekemään niitä töitä silloin, kun poikaystäväkin on töissä. Sitten viikonloppuja olemme viettäneet Kööpenhaminassa ja poikaystävän vanhemmilla ja seuraavat pari viikonloppua meneekin mökillä! Siksi arki on ollut todella tarkasti aikataulutettua, että ehtii tehdä työt, siivota, laittaa ruokaa, pyykätä, purkaa edellisen reissun laukut ja pakata seuraavat, tehdä uusia sivuja bujoon, kirjoittaa uusia blogipostauksia ja treenata! Viikonloput on onneksi sitten menneet erityisen rennoissa tunnelmissa!

3 | Kirjojen lukeminen on jäänyt ihan täysin! Olin toukokuun lopulla hyvässä vauhdissa kirjojen lukemisessa ja mulla onkin tällä hetkellä lainassa useampi todella mielenkiintoisen oloinen kirja, mutta aikaa lukemiselle ei ole löytynyt! Nappasin kirjat tosin nyt mukaan laukkuun, joten josko tänä viikonloppuna tai juhannuksena mökillä ehtisi.

4 | Oon innostunut ihan hirmuisesti kokeilemaan uusia juttuja bujoillessa. Ja vitsi se on hyvä fiilis, kun testaa jotain uutta ideaa ja lopputuloksesta tulee parempi, kuin mitä odottikaan! Välillä kyllä käy niinkin, että lopputulos ei ole mitään sinne päinkään, mutta ei se mitään.

5 | Lopetin viime viikonloppuna lähes tulkoon vuoden päällä olleen dietin. Aloitin viime elokuussa painonpudotusprojektin ja olenkin pudottanut painoa noin 15 kiloa. Tarkoitus oli jatkaa dieettiä elokuuhun asti, mutta siitä alkoi olla enemmän harmia ja huonoa oloa, kuin hyvää fiilistä, joten päätin luopua siitä. Nyt olenkin viikon verran nauttinut siitä, että saan syödä silloin kun mulla on nälkä! Ja olen kyllä herkutellutkin aika paljon... Luotan kuitenkin, että tämä syöminen tästä tasoittuu, kun tottuu taas arkeen ilman diettiä.

6 | Treenaaminen sujuu kuitenkin hyvin! Siitä en dieetin tavoin luovu, koska siitä tulee etenkin henkisesti aina niin hyvä olo. Tällä hetkellä ihan suosikki on pyöräily! Pyöräiltiinkin poikaystävän kanssa reissulla ympäri Kööpenhaminaa ja tällä viikolla kävimme polkemassa Pyhän rantoja pitkin noin 40 kilometrin lenkin. Olen myös suunnitellut juhannuksena ehkä pyöräileväni vanhempien luota meidän mökille, mistä tulee myös noin 40 kilometrin matka!

7 | Polkupyörän lisäksi olen istunut paljon moottoripyörän selässä. Poikaystävä on jättänyt autonsa maalle, joten olemme ajelleet joka paikkaan moottoripyörällä. Menimme sillä myös poikaystävän vanhempien luo viime viikonloppuna ja tänään istun moottoripyörän kyytiin kun lähdemme mökille!

8 | Olen saanut tällä viikolla mielettömästi ihania viestejä tutuilta ja tuntemattomilta. Ylen toimittaja otti muhun yhteyttä viime viikolla ja pyysi mua haastateltavaksi stressiin liittyvään artikkeliin (mikäli kiinnostaa, artikkeli löytyy täältä). Haastattelussa kerroin avoimesti mua vaivanneista mielenhyvinvointiin liittyvistä haasteista, mutta en odottanut, että saisin siitä mitään kommenttia. Kuitenkin niin tutut kuin tuntemattomatkin on tulleet laittamaan viestiä ja kiittäneet rohkeudesta ja avoimuudesta, sekä kertoneet omista kokemuksistaan. En todella odottanut mitään tällaista, joten tämä on ollut hämmentävää, mutta tietysti ihanaa!

Miltä sun arki näyttää tällä hetkellä? Oletko jo kesälomalla vai tuleeko se eteen vasta myöhemmin?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Paula
Paula,
Tää oli tosi kiva ja mielenkiintonen postaus. Pitää itekin kokeilla tehä omassa blogissa 😃
Itellä ollut sama jo muutaman kuukauden, että arkipäivät on tosi aikataulutettuja ja viikonloput puolestaan ei. On kiva antaa omalle aikataululle sekä päälle hiukan vapaata kun vaan "menee tuulen mukana" 😃
www.pauline.fi/
kiiainnanmaa
kiiainnanmaa,
Kiitos, kiva kuulla, että oli mielenkiintoista lukea! Ja joo, oon samaa mieltä, välillä on kiva vaan mennä sen mukaan, mitä eteen tulee, vastapainona tarkalle aikataululle 😊 nouw.com/kiiainnanmaa
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229