Header

Det har varit mycket resande denna helg, direkt efter jobbet bar det av uppåt i landet. Jag gav pappa i julklapp att åka folkrace uppe i Borlänge så denna helg har vi åkt upp till Dalarna för att göra det. Vi kom upp till Borlänge på fredagskvällen och sov över där på ett hotell, det var dags att racea på lördagseftermiddagen och efter de åkte vi ut till Väddö där vi har en sommarstuga.
Vi har åkt över 80 mil denna helg. Men de va kul att åka runt, Sverige är väldigt fint tycker jag. Det är inte så ofta man åker runt sådär.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gjorde flätor igår för de tycker jag är fint, sen tänkte jag att jag sover med dem för de kan ju bli fint när man tar ur dem sen. Fel! Inte alls fint, alldeles för krusigt. Blev inte alls bra..
Tur de va fint igår i alla fall

Likes

Comments

Pannkakor är väl aldrig fel på en söndag.
Godaste frukosten på bra länge och känns bra efter en lång promenad.
Idag har jag suttit och försökt planera resan som kommer i juni. De har gått rätt bra ändå, lyckats köpa en flygbiljett till utgångsläget och planerat in en del städer jag ska besöka på vägen. Är riktigt taggat på att rasa iväg nu, det ska bli så kul.

Likes

Comments

Så detta hände i veckan. Jag gick till frisören och sa nu ska jag bli blond igen. Så nöjd med hur det blev, färgen är jättefin, färgade även ögonbrynen och de blev jättebra de med.
Nu ska jag bara låta håret vara så de får återhämta sig lite efter dessa månader med intensiv färgning. Kommer aldrig bli brunett igen i alla fall

Likes

Comments

Hade en superfin och trevlig påskhelg i Helsingborg. Allt började med resan ner som gjorde mig så glad utan någon direkt anledning. När jag satte mig på tåget började det snöa och på vägen ner blev det bara värre och värre men sen somnade jag och vaknade upp till vår. Det var superfint hela resterande vägen och jag stannade i Göteborg i en och en halv timme och fick njuta lite av våren. Sista resan från Göteborg till Helsingborg gjorde mig så glad för jag satt där med mitt fika, som jag kunnat köpa enbart med SJ poäng så behövde inte betala,och tittade ut över fint landskap och då blev jag så taggad på min resa som jag ska göra i sommar. Blev på så bra humör vilket gjorde helgen extra bra!
Resten av dagarna var vädret inte alls bra och sedan helt okej så det blev tid för både shopping på Väla och lite promenader ute i solen.

Likes

Comments

Jag var så nöjd igår när jag kom in efter att ha sprungit en mil. Helt sjukt för jag har bara sprungit en mil en gång förut och det var för typ två år sedan eller något och det tog en timme och fem minuter och igår sprang jag på, ja gissa, en timme och fem minuter. Sjukt att jag inte har blivit bättre, men så sprang jag också i helt annan terräng denna gång. Mycket backar och ganska mjukt, men det var väldigt skönt. Tog ett varv i skogen som jag aldrig sprungit eller gått förut så hade ingen aning om hur långt jag sprungit, men när jag kollade sen så hade jag sprungit längre än jag trodde och det kändes knapps så jag bara fortsatte. Aldrig mått så bra förut asså. Brukar vara så trögt att springa, får liksom tvinga mig själv att fortsätta efter kanske tre kilometer men jag vet ju att jag har bra kondition, men behöver bara en bra dag för att komma långt.

Idag är jag grymt trött, orkar ingenting men det är bara en dag till att jobba sen är jag ledig och ska åka ner till Helsingborg. Väldigt taggad på lite miljöombyte nu faktiskt och att träffa morfar och plastmormor. Alltid lika roligt

Likes

Comments

Godmorgon ledighet! Äntligen lite ledig efter att ha jobbat 12 dagar i rad. Så skönt att bara ligga kvar i sägen och ta det riktigt lugnt. Blev en väldigt sen frukost men så kan det bli ibland.
Idag blir det bara att ta det lugnt, kanske gå ut lite om molnen släpper, för imorgon är det jobb igen. Ska njuta maximalt av att inte ha något speciellt att göra idag

Likes

Comments

Godmorgon torsdag och solsken!
Jag blev så sugen på våfflor så det var vad jag gjorde till frukost och med lite kvarg och bär så blev det en riktigt bra brunch. Så gott och helt okej nyttigt för jag gjorde våfflorna på havregryn istället för vetemjöl.
Nu tänkte jag ta mig ut på en promenad, det är en vårutmaning på jobbet och man får poäng om man tränar så måste se till att röra på mig varje dag denna månad. Tycker det är en bra grej för att få alla att röra på sig lite mer och om man vinner får man ta över vandringspokalen. Riktigt kul.

Dags att duka undan min brunch, ha en toppen dag

Likes

Comments

Godmorgon!
Seg tjej här, behövde sova lite längre egentligen men blev inte så. Fixade en god frukost i alla fall så rätt bra morgon ändå.

Likes

Comments

Dagen har gått så fort!
Sitter på sista rasten för dagen vilket betyder att måndagen snart är slut. Skönt!
Haft en rätt bra dag ändå, åt en god frukost och lyckades springa en bit innan jobbet. Det är vårutmaning på företaget och man får poäng om man tränar och kan vinna en pokal om man är bäst så de är bara ligga i nu.

Likes

Comments