Alltså de här jordgubbssnackset från IKEA är typ bästa lördagsgodiset. Mums 🍓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första dagen i Barcelona startade på bästa sätt med en rejäl frukost. 🍳

Likes

Comments

Om en timme går tåget mot Arlanda och Barcelona! Vi är packade och redo så vi passade på att ta en liten fika på balkongen i solen.

Likes

Comments

Jag har inte använd mina kameror på ett bra tag. Så jag dammade av dom och tömde lite minneskort tills vi åker till Barcelona imorgon. Letade även fram några filmrullar till min Minolta 📷

Likes

Comments

När Kalle fyllde 20 så fick han bland annat en sån här scratch-map av mig. Jag vill resa jorden runt och för att göra han lite mer taggad på det så köpte jag den här till han. Nu för tiden vill han bara åka överallt och skrapa bort allt haha. En minst sagt lyckad present. Den är dessutom fin som tavla så det är ju ett plus :)

Likes

Comments

Kommer ihåg när jag var liten och följde med mamma in på Body Shop. Allting luktade sååå gott! Nu för tiden är jag en stammis där. Parfymen som jag använder dagligen ser ni på bilden. Den ingår i en kampanj dom hade förut men brukar dyka upp lite då och då på reor igen. På tal om rea så gick jag lite bananas och köpte allt ovan. Men jag älskar bara hur allting luktar frukt och fräsht. Det är så himla somrigt!

Likes

Comments

Tisdag och ledig dag. Jag är så sjukt glad och så sjukt taggad. Igår fick Kalle ett samtal om att det finns två lägenheter lediga åt oss. Vi gick alltså från att nästan ha gett upp om att hitta ett eget ställe, till två lägenheter. Vi ska kolla på en idag och en imorgon och sen måste vi bestämma vilken vi vill ha. Jag hoppas att valet kommer att kännas självklart så vi slipper vela en massa.

Idag måste jag försöka klura ut vad vi ska hitta på när vi åker till Barcelona på torsdag. Kalle vill bada i havet men jag tror inte riktigt att det är varmt nog i vattnet för mig än heh. Ska iaf bli skönt att komma iväg i några dagar ☀

Likes

Comments

Hej hej! Idag blev det frukost ute på balkongen. Jag har fått en grej för lingondricka, love it! Dricker det till både frukost, lunch och middag nu för tiden hehe.

Jag har ingenting planerat för dagen förutom att vi kanske ska ut och äta med min familj ikväll. Kanske tar en cykeltur till gymmet i solskenet eller till någon av alla secondhand butiker i närheten. Det återstår att se. Älskar hur som helst att vara ledig.


Likes

Comments

Jag älskar min kropp.

Likes

Comments