Jag har börjat min behandling nu! Min resa med panikångest.

Som ni säkert redan vet lider jag av panikångest. Jag får det när som helst och har svårt att kontrollera det. Jag får sån ångest att jag kräks, skakar, blir dålig i magen och får svårt att andas. För ca 1 vecka sedan var jag tvungen att bli inlagd för detta då jag hade konstant ångest i 4 dygn och medicinen hjälpte inte.

Det visade sig att jag har en kräkfobi och denna fobin ökas när jag får ångest och då stressar jag kroppen så mycket att jag kräks. Så det är en stor ond cirkel. Jag sätter även in mina strategier för sent så därför är det redan kört och inget hjälper. Men tar jag min medicin regelbundet och använder mina strategier när jag börjar känna av att ångesten är på väg.

Jag har nu varit på min första KBT-behandling och vi kommer att träffas en gång i veckan som det ser ut nu. Jag kommer att utbildas i mina diagnoser samt att M kommer att behöva utbildas för att veta hur han ska göra när ångesten blir för svår eller när jag hamnar i en djup depression.

Jag tänkte faktiskt att jag ska göra ett inlägg som bara handlar om panikångest, ett om bara depressioner, ett om hur det är att leva med bipolär typ 2 diagnos, hur det är att leva med en bipolär person, även hur det är att leva med grov ADHD. Jag kommer tillsammans med min KBT-behandlare att göra dessa inläggen med bra info, bra tips och råd. Finns det några frågor som ni vill ställa till mig? skicka ett mail till mig: kicki.n.nilsson@gmail.com och frågorna ni skriver är alltid anonyma så inga namn kommer någonsin att skrivas ut.

Glöm inte att gilla inläggen ni läser, följ mig på bloggen och andra sociala medier:

Instagram - kickinnilsson

Snapchat - Fuckedupm8

Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229