Hur går det med träningen?

Inlägget innehåller annonslänkar #adviral (de är helt gratis för er att klicka på dem, ni kommer bara vidare till företagets hemsida, inget virus!)

För cirka 8 månader sedan fick jag extrem näringsbrist, vätskebrist och blodbrist. Detta slog ut kroppen totalt och jag fick börja med näringsdrycker från sjukhuset, gå med kryckor ibland när benen inte orkade bära mig mer samt att jag vart tvungen att trappa ner all rörelse i min vardag. Detta gjorde då att jag var helt tvungen att sluta träna...

Nu under graviditeten har jag dock lagt på mig en massa kilon. Jag klarar av att röra mig till en viss del innan kroppen börjar göra ont på mig (foglossning) och nu har jag även fått ganska svåra värkar som jag ska hålla extra koll på så att det inte är själva förlossningen som vill starta hehe. Men tanken är att jag ska börja träna igen, i min egen takt.

Först tänker jag börja med promenader! S och jag går ibland ute i skogen vilket blir några kilometer (sist blev det 1,5 mil) sen är tanken att när lillan är här ska jag börja gå ut med henne på promenader! Men ärligt nu, vart hittar man motivationen? Vad är det som gör att jag älskar att träna? Jo bekväma och snygga kläder/skor, en bra podd i ett par bra hörlurar och ibland trevligt sällskap! Vart hittar man då detta?

Det ska jag faktiskt ta och berätta för er nu!

Skor: https://advrl.com/743/75419/6

Kläder: https://advrl.com/484/75419/c

Träningsväskor: https://advrl.com/484/75419/c

Proteinpulver, träningsredskap och liknande: https://advrl.com/716/75419/z

Där har ni snygga, bekväma och prisvärda kläder och skor och träningsväskor!!!

Gillar

Kommentarer

Instagram @sweetbtpsycho