Hej människor! Nu tänkte jag göra en kvällsrutin för den hör ju ihop på med morgonrutinen :)

18.00 Då har jag nog redan ätit och då går jag till mitt rum och brukar göra läxor som är till dagen efter.

18.30 Då sitter jag på mobilen (mest snapchat) hur länge som helst!

20.45 Jag sätter på mig pyjamas fast jag inte ska lägga mig för det är mysigt att ha på sig!

21.00 Jag går ner då för jag brukar följa några serier som börjar kl 21.00.

22.00 När serien är slut går jag in på toan och borstar tänderna (med eltandborste). Jag brukar också borsta ut håret om jag orkar och en sak jag alltid gör är ganska roligt för detta gör jag på morgonen fast tvärtom jag tar VARMT vatten i ansiktet för då brukar jag bli mer avslappnad :)

22.10 Då börjar jag städa mitt rum för jag kan inte somna om något ligger fel typ för jag stör mig så mycket!!!!! Sen drar jag ALLTID ner min rullgardin (sett för många skräckfilmer xD) Och öppnar dörren hela vägen till väggen annrs inbillar jag mig att dörren flyttar sig:)

22.15 Det kanske lät att det tog jättelång tid men det tar typ 5 min. Nu släcker jag lampan och lägger mig i sängen och är på mobilen tills kl är 22.45 typ

22.45 Jag somar haha okej kanske inte exakt men det är olika varje kväll xD ZZZZZZzzzzzzzzz.

Kot inlägg men kände att det passade ihop från gårdagens inlägg. See ya tomorrow!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej människor! Idag tänker jag skriva en morgonrutin det skulle komma upp igår men jag hade inte tid, hoppas det inte är någon fara :) Tänkte göra en kvällsrutin imorgon säg till om det är en bra idé.

06.15 Jag ställer klockan på 06.15 men jag går för det mesta upp 06.30 xD

06.30 Sen så går jag in på toa innan jag går ner. ps jag bor på andra våningen :) På toa går jag på toa och sen brukar jag ta kallt vatten i ansiktet så jag blir piggare och det är tips för jag har precis börjat med det och man känner sig jätte fräsch som man inte brukar göra när man vaknar!

06.35 När jag har gått ner och jag ska äta frukost brukar det variera vad jag äter, ibland äter jag ingenting eller bara en banan:) Men igår åt jag en ny sak som var enkel att äta för på morgonen jag brukar inte ha någon aptit men det var gott och bra för en! Det jag åt var omelett i en mugg och du gör såhär: Det du gör är att ta en keramikmugg och lägga i två råa ägg. Sen häller du i något som du vill ha i din omelett, det varierar kanske skinka eller lök men jag tog en liten del av en hamnburgare och delade i små bitar och blandade runt. Glöm inte att lägga i salt och peppar! Sen lägger man in det i mikrovågsugnen i 1,5 min och sen är det klart svårare än så är det inte! Jag lägger till en bild i slutet hur det kan se ut.

06.45 Nu går jag in på toa och borstar tänderna, borstar håret och tar såklart deoderant. Ibalnd duschar jag men det gjorde jag inte idag.

06.50 Sen går jag upp på mitt rum och klär på mig som tar hur lång tid som helst för jag ångrar mig alltid om vad jag ska ha på mig!

07.00 Nu är jag klar och då sätter jag mig i soffan och tar det lungt.

07.35 Då springer jag runt helt stressad för jag har alltid glömt att göra något som tex strumpor.

07.40 Då borde jag vara vid korset och möta upp min kompis med cykel

07.43 Då har jag kommit dit xD

Hoppades ni gillade detta inlägget så ses vi imorgon :)

Likes

Comments

det är mina egna saker jag har inte tagit från någon annan :)

1. Det här är typ det jag stör mig på mest och det är när jag säger typ att alla ska göra det förutom en och så säger någon " då är det inte alla" jag stör mig så mycket när någon säger så XD

2. När man "grälar" med kompisar och när vi har pratat klart så börjar en mumla jättemycket!!

3. Att slå i lilltån i en möbel. Haha det kanske inte är något speciellt men varför gör det så ont i just lilltån!!??

4. När folk smaskar när de äter tuggummi!! Det kanske jag gör men iallafall så stör jag mig på det:)

5. Jag stör mig på när man är på sitt rum och ens föräldrar verkligen skriker ens namn så svarar de och så svarar de inte tillbaka!! Sen så skriker man "JAA!!" Ännu högre och då säger de "varför skriker du?" XD

6. Jag stör mig skitmycket på när folk knakar med fingrarna för det låter så högt så det för ont i huvudet. Det låter kanske överdrivet men det är så det känns!!

7. När man bestämer sig för att handla sommarklänning på nätet och när man hittar den PERFEKTA så ska man ta storlekar så finns det bara L!!!!!! 

8. På lektionen när det alltid är någon som ska göra ljud med munnen bara för att få uppmärksamhet!!

9. När man trillar och skrapar upp knäet så kommer kompisen fram och säger "mår du bra?". Nöö jag bara ligger här på marker med ett upp skrapat knä för jag mår skitbra!

10. När folk skriver "hata hat". Då hatar man ju sig själv man ska inte hata men om man HATAR hat då hatar man något och då hatar man sig själv. Fattar ni?! XD

Det var allt för denna gången!! Ses imorgon!! PS: förlåt för dålig uppdatering.

Likes

Comments

idag tänkte jag skriva ett inlägg om ångest för det är så många som har det! Jag tänker skriva lite om vad det är och hur man kan dämpa det :)

Jag gillar inte att prata om ångest om det inte är med mina närmsta vänner såklart men jag tänker skriva lite tips!

Jag har hört många säga till folk så att man inte har ångest om den inte är extrem men det finns i alla levlar! Men min tanke är att jag tycker inte att man har ångest om man ska gå runt och säga det till alla och få typ uppmärksamhet för ångest för när man har ångest har man ingen lust att vara med familj eller vänner.

Vad är ångest?

Alla vet nog vad ångest är men tänker ändån skriva det så inlägget blir lite längre XD

ångest är när man får en känsla av oro i kroppen kan man säga och man får en klump i halsen och känner sig yr. Här är symptomet på ångest som jag hittade på internet:

 • Andnöd och kvävningskänslor
 • Svindel, svettning, frossa, värmevallningar, darrningar, stickande känsla i kroppen, domningar
 • Torrhet i munnen, eller svårighet att svälja
 • Magsmärtor och illamående, diarré
 • Muskelvärk och smärtor (ofta axlar, skuldror och rygg)

Och de flesta får ångest över skolan pågrund av all stress. Iallafall tänkte jag skriva lite tips

Dämpa ångest tips!

Jag har läst lite om hur man dämpar och hur jag brukar göra!

• Bara släpp ut alla tankar och beskriv vad som händer just och typ prata med sig själv om hur man mår i huvudet jag vet att det låter konstigt men det hjälper faktiskt! XD

• Gör det du gjorde eller tänkte göra före du fick ångest.

• andas lugnt och känn efter hur ångesten dämpar

• Tänk på vad du har gjort bra och inte dåligt

• För vissa hjälper det att skriva ner sina känslor om hur man mår och så

•en studie säger också att träna är ångestdämpande!

Detta hittade jag på Google och jag tyckte det lät jättebra:

1. Möt - fly inte
2. Acceptera - spjärna inte emot
3. Driv - spänn dig inte
4. Låt tiden gå - var inte otålig


jag är inget proffs men jag har sökt på Google och lite egna tips men hoppades ni gillade inlägget så ses vi snart!!

Likes

Comments

Först måste jag säga förlåt för jag inte har lagt IT på 4 dagar men det kanske inte låter mycket men jag vill vara aktiv så jag hoppas jag kan göra fler inlägg och jag kommer ha fler bilder som ni såg på mina andra senaste inlägg så försökte jag att få till lite mer bilder :)

Idag är det tisdag och i skolan hade jag höjdhopp och är det bara jag som känner att det är omöjligt att hoppa 80 fast sen när man väl gör det blindhet enkelt!!!

jag fick iallafall brännmärken på armbågen och det är inte så roligt😩

imorgon (onsdag) så har vi studiedag!! Och så är vi lediga torsdag och fredag också så nu är vi lediga 5 dagar!!🤗🤗 Så man kan säga att det är fredag idag.

Efter skolan stack jag, Ebba och Ida till Centan och åt på espresso house och var i lite affärer och sånt😂 Men tror ni jag köpte något? NÄ!!

Eller jo jag köpte en dricka på Ica maxi men vet ni vad som hände med den?😂😂

Jag gick på toa och då la jag dricka vid vasken och sen glömde jag den där och efter en halv timme märkte jag det såvi sprang och hämtade den och så DRACK JAG UR DEN!! Asså hur kan jag vara så dum XD Sen så var det typ 50 stycken som skulle på samma buss som oss på vägen hem så vi ringde min pappa som hämtade oss, om ni inte vet det så klarar jag inte av trånga utrymmen eller främlingar!!!!!

här är lite bilder från Centan:

Likes

Comments

Animal tag

Välkommen till första fredagar med kickan som är att jag gör en tag varje fredag!!!!!! Jag har varit sjuk idag så det blir inte en lång tag men men.


1. Vad är ditt husdjur namn? Betty

2. Vilken typ av husdjur är det och vilken ras? Hon är en hund och hennes ras heter dvärgschnauzer

3. Hur länge har du haft ditt husdjur? I nästan ett år snart

4. Hur fick du ditt husdjur? vi alla ville förutom pappa men när hans kompis fick en dvärgschnauzer så tyckte han om den rassen så han sa ja!

5. Hur gammal är ditt husdjur? I år

6. Vad är några knäppa saker om ditt husdjur personlighet? Hon lägger sig ALLTID på rygg och det har jag inte sett någon annan hund göra

7. Vad betyder din relation med ditt husdjur för dig? Hon betyder såklart allt för mig❤️

8. Vilka är några av dina favorit förflutna tider med ditt husdjur? Kanske när hon och jag spelade fotboll tillsammans men det ska vi göra nu i sommar också.

9. Vad är smeknamn som du kallar ditt husdjur? Oj jag har många smeknamn som tex: Bettan, Knappögon, Berty och många fler!


​ses nästa fredag med en till tag! 

Likes

Comments

Väder

Detta inlägget har inget tema riktigt utan jag ville bara få upp något

Det här med Sveriges väder tycker jag är riktigt förvirrande men det är kanske bara för att det är aprilväder för då kan det vara vilket väder som helst för de senaste veckorna har det haglat, regnat, blåsigt, varit soligt och snöat. Nu är april snart slut och maj kommer och hur kommer det bli då?

Jag hoppas att maj är början på sommar väder och jag menar inte Sveriges sommar väder för det är riktigt kallt utan jag menar att det ska bli varmt och inte lika blåsigtXD

När april precis hade börjat så trodde jag att det var påväg att bli vårväder men nä då ska det snöa och hagla och vårväder betyder inte snö och hagel utan det betyder SOL!!

Iallafall så är det torsdag idag och vi har fått ett nytt schema som börjar nästa vecka och jag gillar inte förändringarna för från och med måndag så ska vi ha två matte pass på en dag!! Men min klass har en timme mindre matte än de andra klasserna och det är ganska skönt :)

ses imorgon och då är det FRIDAY! Jag tänkte ha ett speciellt tema på fredagar men vet inte riktigt vad det ska vara än men det ser vi imorgon.

Likes

Comments

Vad jag tycker

jag tänkte bara göra ett kort litet inlägg om det här med veckodagar!

det här med vilken dag man hatar och vilken dag som är okej är lite olika hos folk mest är det måndagar som är värst men jag tycker inte det.

Måndag: på måndagar tycker iallafall jag att man har kvar energi från helgen och då blir man lite piggare men såklart är man irriterad för det är långt till helgen men det är inte den värsta dagen iallafall. för mig så är mitt schema ganska lungt på måndag för då har vi prest,svenska,IUP och matte.

Tisdag: Det är den värsta dagen för energin från helgen är borta för det använde man på måndagen och så är det långt till helgen och dessutom så är mitt schema väldigt tråkigt på tisdagar tycker jag och när jag skriver detta har jag haft en skitdag och det gör tisdagar ännu sämre!!

Onsdag: onsdag tycker jag inte är så jobbig för jag tänker så att imorgon är det torsdag och efter torsdag kommer FREDAG!! XD och jag har prest på onsdagar också vilket är roligt.

Torsdagar: Torsdagar är ganska okej men vi har inte idrott eller prest då vilket är lite långtradigt och så hinner jag inte vara med vänner för jag har innebandy men på innebandyn träffar jag alla så det är ganska bra! På torsdagar borde man ju inte ha någon energi alls egentligen har man gått ganska många skoldagar redan men jag får energin när jag tänker på att det är fredag nästa dag och man får ännu mer energi när man redan har planerat vad man ska göra på fredagen.

Fredag: Ja typ alla tycker fredagar är bäst och jag håller med såklart för vi slutar en timme tidigare på fredagar och så har man en hel helg framför sig fast fredagar är inte min favoritdag för det är lördagar.

Lördag: jag älskar lördagar för många gillar fredagar mest men då måste man vakna tidigt och vara i skolan medans på lördagar kan man sova hur länge som helst och göra vad man vill hela dagen och vara uppe hur länge man vill och det är ju skitskönt!

Söndagar: söndagar är inte roligt, Gud är det bara jag som har en extrem söndagsångest?! Det förstör typ hela dagen för man har massor tid att vara med vänner och så men jag kan känna att jag inte vill göra något alls bara för jag är så stressad inför skolan.

​det här var min syn på alla dagar i veckan<3

Likes

Comments

Kickan

som mitt första inlägg tänkte jag att det var bra att ha en About me tag!

Detta är inte mina frågor för dessa hittade jag på en annan blogg :)

 1. Favoritämne i skolan? Skulle nog säga matte för det är nog det roligaste och det jag är bäst på i skolan.
 2. Vad är din favorit dricka? Jag gillar många dricker men om man ska säga den man gillar mest så skulle jag nog säga pepsi Max för det dricker vi alltid i min familj typ XD
 3. Vad är din favoritlåt just nu? One call away!!!
 4. Vilken är din favoritmat? Jag tror jag gillar grillad fläskkarré mest!
 5. Vilken var den senaste saken du köpte? Det senaste jag köpte var nog en tröja från new yorker som är en sorts blå college tröja!👌🏻
 6. Favoritbok? Ja kanske för eller senare exploderar jag.
 7. Favoritfärg? Turkos och vit!
 8. Har du några husdjur? Yes jag har en hund som är en dvärgschnauzer och heter Betty och hon är 1 år gammal dessutom har jag en kanin som heter kotten.
 9. Favoritparfym? Clean. För den luktar inte så starkt utan den luktar bara rent.
 10. Favorit holiday? Sommaren!! För jag fyller år då och för det är varmt och det är ett långt lov.
 11. Är du gift? Nej det är jag inte!! XD
 12. Har du varit utomlands? Ja tusen gånger.
 13. Hur många syskon har du? Jag har 2 storebröder
 14. Vilken är din favoritaffär? H&M, New Yorker
 15. Favoritrestaurang? Basilika. Älskar deras vårrullar!
 16. När grät du senast? Haha oj det måste vara igår när jag fick ångest över skolan IGEN!!
 17. Favoritblogg? Linn ahlborgs
 18. Favoritfilm? Marley and me
 19. Favoritteveprogram? Simpsons helt klart
 20. PC / Mac? Tycker båda Mac är skitsnygga men PC är också bra
 21. Hur lång är du? Jag är typ kortast i klassen jag är nog 1.56 kanske
 22. Kan du laga mat? Ja kanske inte de mest komplicerade maträtterna men jag kan laga tex nudlar XD
 23. Vad gillar du att göra? Umgås med kompisar och kanske måla i en mindfullness bok
 24. Vad har du på dig just NU? Jag har på mig en grå långärmad tröja med spets och svarta adidas byxor

Det var allt för detta inlägget hoppas du har lärt dig lite om mig nu💗

Likes

Comments