Sluttede lige 2017 af med et nyt shoot i samarbejde med skønne Sofie, som var et smut forbi øen.

Grundet konstant regn og blæst, måtte jeg finde en indendørs løsning, så jeg fandt et stort lokale vi kunne skyde i, næste udforing var en manglede baggrund, jeg havde ikke mulighed for at transportere en papir baggrund med mig, og deraf kom ideen, hvorfor ikke bruge stof? så jeg kunne folde den og dermed have mulighed for nemt at kunne tage den med mig.

Men at finde et stykke stof der er 3 x 5 m. er lidt af en udfordring. heldigvis kendte jeg en, som kendte en, der havde en stofbagrund liggende jeg kunne få lov til at låne, Tak!

Jeg ville gerne holde mig til de sort, hvide, grå nuancer, for at holde det simpelt, da outfittet selv er meget stilrent og klassisk. så det endte med at bleve den røde tråd gennem hele serien.

men hvis tingene går hen og bliver for simpelt, synes jeg også hurtigt det kan gå hen og blive kedeligt, og derfor fungerede stof baggrunden super godt, med de mange folder som lige brød alt det pæne lidt.

Er man blevet nysgerrig på skønheden, kan man se mere til Sofie på hendes bog her www.sofiazilla.com

God søndag til alle derude ;)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Min kæreste som er uddannet fotograf var kommet op med en ide (dem har han rigtig mange af) selv elsker jeg kreative projekter og har en masse sjove ideer, så synes kun det er fedt, at blive inddraget i hans kreative univers.

N’s ide lød på han gerne ville vise den her sko, men han ville gerne fremvise den på en anderledes måde, end man normalt ville gøre det, hvilket man hurtigt vil kunne se, idet man scroller længere ned på siden ;)

Selv er jeg helt vildt glad for resultatet, både den lysestil, det humoristiske touch, med et stref af weirdness og ikke mindst hele oplevelsen af skydningen.

Jeg var ret overasket over hvor konfrontabel jeg følte mig ved at stå/ligge nøgen, nu hjælper det også en hel del at N trods alt er min kæreste, men uden tvivl det mest behagelige outfit jeg har stået model til ;)

N & jeg har allerede taget hul på nye fotoprojekter sammen som jeg glæder mig til at kunne dele.

Skoen er fra Royal RepubliQ


Likes

Comments

Bikerjakker kan styles til så meget og går aldrig af mode, lige fra det helt rå look til et simpelt hverdags look, og til festen kan man sagtens give kjolen et lækkert touch med en bikerjakke til,

Nu er stort set alt i mit klædeskab sort, så en biker jakke var et helt sikkert must have for mig, men jeg synes faktisk det var overaskene svært at finde en, der havde de detaljer jeg var ude efter og til en pris der var til at betale, men det lykkes mig på ZARA

der fandt jeg en med alle detaljerne jeg søgte, bæltet for neden, lynlåse i ærmerne, en god længe og ikke mindst i et lækkert materiale.

Så tålmodighed betaler sig, for jeg har tit lavet fejlen at købe for hurtigt, istedet for at vente til jeg fandt JAKKEN der netop havde de detaljer jeg ønskede men "lod mig nøjes" som resulterede i

1: man får det ikke rigtig brugt.

2: det er spild af penge fordi man ikke får det brugt. (logik for burhøns ;)

3: på trods af det kan tage lang tid at finde, så bliver man også bare så meget gladere for sit køb når det endelig lykkes.

Det er ihvertfald nogle afaringer jeg selv har gjordt mig, efter mange fejl køb :P

Hat & Bukser: H&M

Likes

Comments

jeg er ved at være godt mættet af det triste vejr og den mørketid, jeg har svært ved at finde energien frem og savner at stå op til solskin og fuglekvidder.

Men borset fra det, prøver jeg at se posetivt på det og sige til mig selv at vi "snart" går lysere tider i møde, tiden går stærkt og før man ved af det rammer vi forår igen (jeg krydser bare fingre for en lidt længere og varmere sommer i 2018 ;)

Jeg faldt over en af mine gamle serier jeg skød for nogle år tilbage, der kun får mig til at glæde mig endnu mere til sommeren vender tilbage igen.

Det var mit allerførste shoot med en model jeg ikke kendte, jeg havde altid taget billeder af familie og venner men turde ikke rigtig at tage skridtet videre og spørger en fremmed, heldigvis havde jeg en rigtig god ven, der gjorder det for mig og tog kontakt til modellen, arrangeret det hele, og derefter fortalte mig at han havde planlagt en foto dag, som jeg er meget taknemmelig for.

Det var det skub jeg manglede til at komme videre.

Vi havde på forhånd planlagt at vi ville skyde ude ved klipperne, men på vej derhen får vi øje på den her store, meget farverige lupinmark og der var ingen tvivl, vi måtte bare skyde her.

Jeg husker stadig meget tydeligt da vi stod midt ude i lupinmarken, omgivet af tusindsvis lilla/lyserøde blomster og modellen der drejrede rundt mens kjolen elegant fulgte med.

Det var som at stå midt i wonderland. <3 

Likes

Comments

Nu synes jeg det var på tide med et outfit på bloggen, da det også er en rigtig stor del af min interesse, både indenfor fotografering, men også til dagligt, jeg synes det er super fedt med den frihed vi har til at kunne udtrykke os selv, via stil og styling, og nu er efterårs vejret rigtig kommet frem, så vi skal til og pakke os ind igen.

Jeg har virkelig en svaghed for jakker/frakker og selvom jeg synes det er halv trist sommeren allerede er ovre, er der intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det betyder at jeg kan hive dem frem igen ;)

Jeg fik lige lokket min søde tøs Victoria, i et af mine efterårs sæt for en dag, så jeg kunne tage nogle skyd, mens vi var ude sammen.

Jeg tror 85% af alt mit tøj er sort, da det er så meget nemmere og sammesætte når det har samme farve, og selvfølelig også fordi jeg elsker sort <3

Jakke: Zara Bukser: Simon´s Trøje: Asos Sko: H&M

Et billede siger mere end tusind ord og det her billede taler for sig selv, hun elsker mig :-D

Likes

Comments

Nu går vi så småt den kolde tid i møde, og derfor tænkte at jeg ville fremvise et andet shoot jeg skød fra en af de tidligere vintre på øen.

Som man måske nok kan gætte sig frem til, var inspirationen rødhætte og ulven, det var en ide jeg havde gået med i lang tid, da jeg elsker eventyr og synes det kunne være sjovt, at lave det i en mere feminin udgave.

Nicoline som stod model fandt jeg gennem de sociale medier og synes hun havde lige det look jeg søgte, og derefter tog kontakt og spurgte om hun ikke havde lyst til at løbe igennem en skov, med en stor ulv løbene efter sig? og det var Nicoline heldigvis frisk på ;-)

Det betyder rigtig meget når man fotografere, at personerne der er involveret, er med på ens ideer, ellers lever de sig ikke ind i det og dermed bliver resultatet ikke særlig godt, i det her tilfælde var det vigtig for mig at finde en person der ikke er bange for hunde, så jeg prøver altid at informere folk bedst muligt omkring det hele, så de for det første ved hvad der kommer til at ske, og for det andet finder jeg ud af om det er noget de overhoved har lyst til at stå model til, både for min og deres egen skyld.

Jeg var rigtig glad for at jeg fandt Nicoline, hun var med på alle mine ideer og tog det hele i stiv arm, på trods af minus grader og samtidig skulle håndtere Morgan (ulvehunden) og klarede det hele så flot, hvilket jeg stor respekt for.

Ulvehunden Morgan, er en af mine rigtig gode venners hund, som jeg lånte, vores location var den lokale skov som Morgan kender og dermed havde vi god mulighed for at han kunne løbe frit rundt.

Det kræver altid ekstra når man arbejder med dyr, da de lige så vel kan have en dårlig dag som os andre, og helst gerne skulle kunne se en ide i det de gør, og det er ikke altid de synes at stå stille foran et kamera er det fedeste, så man skal virkelig have tålmodighed og prøve at gøre det så sjovt for dem som muligt.

Det er vigtig for mig at alle får en god oplevelse og det gælder også dyrene.

Heldigvis havde Morgan en fest, han nyd at få en masse godbidder, opmærksomhed og bare kunne løbe frit rundt, så han var dejlig nem at arbejde med.

Likes

Comments

I dette indlæg ville jeg gerne vise et tip som jeg selv er mega glad for jeg lærte at kende og som jeg også ser bliver mere og mere udbredt. Kokosolien som blev for ca. 4000 år siden anerkendt som et helbredende middel i den asiatiske verden, den indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som gør den ideel til mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Selv bruger jeg ofte kokosolie til madlavning, da den ikke udvikler transfedtsyrer i samme omfang som mange andre olier, når den bliver udsat for høj varme, hvilket gør den velegnet til stegning. Olien er samtidig meget fugtgivende og kan let trænge ind i både hud og hår sammenlignet med andre olier.

Udover til madlavning, er jeg også stor forbruger af den som en naturlig creme, efter et bad og mens huden stadig er lidt våd, smører jeg hele kroppen ind, som giver en silkeblød hud.

(Jeg vil anbefalde man køber en kokos olie med neatral taste) da kokos er meget kraftigt i duften og i smagen hvilket der er mange der ikke bryder sig om, men med Neutral taste kan man hverken lugte eller smage kokosen.

Jeg har prøvet lidt forskellige kokosolier, og lige nu er min yndlings denne fra Netto (Green Choice med Neutral taste) som også er økologisk.

Kokosolie kan bruges til rigtig mange gode ting, så her har jeg samlet 10 ting den er ideel til. 

1: Naturlig fugtighedscreme til kroppen.

Den tilfører næring til huden og forbygger akne, mange folk bruger den også som en ansigtscreme til forebyggelse mod rynker.

2: Aftershave.

Det er helt fantastisk, at noget så enkelt kan være så effektivt, når det gælder om at lindre svie i forbindelse med barbering.

3: Massageolie.

De fleste massageolier indeholder enten kokosnød eller jojoba. Så brug gerne kokosolie, hvis du vil forkæle dig selv eller din partner med lidt massage.

4: Velplejede hårmaske.

Smør lidt kokosolie i dit hår, inden du går i seng. Red håret godt igennem og sov ovenpå et håndklæde, så du ikke fedter din pude til. Vask håret om morgenen – og dit hår er fugtet som aldrig før. Kokosolie er nemlig bedre til at trænge ind i dit hår end andre olier.

5: Kokosolie som erstatning for smør.

Hvis du helst vil undgå smagen af kokos, kan du vælge en kokosolie uden smag.

6: Læbepomade

Giver fugt til tørre læber.

7: Tandpasta.

Rigtig godt for både tænder og tandkød.

8: Kokosolie i madlavningen.

Kokosolie er et fremragende fedtstof til madlavning, den producerer IKKE skadelige biprodukter ligesom de mest almindelige madolier.

9: Strækmærker.

Anvend kokosolie på strækmærker og ar, når porerne er åbne efter et varm karbad eller brudebad. Du kan også påføre kokosolie på din mave under graviditet for at forebygge strækmærker.

10. Hjælper på fordøjelsen.

Hvis du indtager kokosolie sammen med dine måltider, kan du få en bedre fordøjelse idet olie smører fordøjelseskanalen, og dermed kan den fordøjede mad meget nemmere passere.

Likes

Comments

Som lovet ville jeg vise resultatet fra mit shoot i lejliheden, jeg fremviste i tidligere indlæg.

Jeg sørger altid for at være godt forberedt på et shoot, at jeg er frisk og veloplagt, da jeg vil gøre det så godt som muligt.

Dog dagen før (en lørdag) var jeg til indflytter fest, som udviklede sig (en historie helt for sig selv) så jeg kom først hjem kl. 05:00 om natten/morgen vel vidne om, at jeg skulle skyde om nogle timer, så der var jeg lige lidt rundt på gulvet.

Guskelov er Sofie, noget af det sødeste og mest tålmodige menneske, man kan arbejde med, så selvom jeg havde svært, ved lige at huske de forskellige ting jeg havde udtænkt, endte det med vi bare tog det som det kom, og trods træthed og lettere forvirring fra min side af, var det super hyggeligt, og jeg er blevet så glad for vores resultat, som I kan se lidt af her.

I kan finde Sofie på hendes blog her: www.sofiezilla.dk

Likes

Comments

At bo på en Ø lyder både meget idyllisk, og for andre meget nederen, de mest typiske spørgsmål jeg får, fra turister eller folk der ikke kender til Bornholm er "Har I skoler på øen?" "Keder du dig ikke helt vildt?" og "Kan du ikke lige tale bornholmsk?

For hurtigt at svare på de tre ting, Ja! der findes skoler på øen, og nej, jeg føler faktisk jeg har for lidt tid, til at nå alt det jeg gerne vil, og selvom jeg er opvokset på øen, kan jeg "desværre" ikke tale bornholmsk, de fleste herovre taler rigsdansk, og dem der kan tale Bornholmsk, taler det kun med andre Bornholmere der kan, så man hører det ikke særlig tit i dagligdagen.

Jeg er rigtig glad for at bo på øen, naturen taler for sig selv, og jeg nyder at komme ud, og se de forskellige steder, der er så mange gode foto muligheder, så jeg skyder året rundt.

Om sommeren er der fyldt med mennekser på hele øen, og der bliver holdt rigtig mange arrangementer, så som folkemøde, Wonderfestival, Danmarks Største kokke konkurrence, diverse havnefester osv.

Selv nyder jeg at opholde mig på, især den sydlige del af øens strande, når vejret er rigtig varmt, og bare slappe af, i de fantastiske omgivelser.

(På tur med Marie-Louise og hendes ulvehunde)

Om vinteren er det hele stik modsat, mange butikker lukker ned, og pludselig har vi hele øen for os selv, der er en del der slet ikke forstår, at man kan holde den mørke tid ud herovre, men personligt synes jeg det er rigtig rart, med kontrasten, af om sommeren er der fart over feltet, og man drøner der ud af, og om vinteren går man i vinterhi, og får slappet helt af, med tid til fordybelse.

Selvom jeg holder meget af øen, kan jeg sagtens få ø-kulder, og brug for at komme lidt ud.

Det er rart at se nogle andre ting, og at komme lidt væk engang imellem, jeg føler også jeg lige sætter lidt ekstra pris på mit hjem, når jeg har været væk, og bliver mindet om hvor glad jeg er for at bo her, da man godt kan glemme det i hverdagen, så det er en rigtig god reminder.

Det var lige "kort" fortalt, jeg vil helt sikkert komme mere ind på ø livet, og vise nogle af de ting, jeg får tiden til at gå med herovre :)

Likes

Comments

I dette indlæg vil jeg gerne vise, et af de mange steps jeg gennemgår, for at lave et shoot, jeg skyder ikke særlig tit i studie, da jeg for det første ikke har et, og for det andet elsker at skabe et miljø, ved hjælp af location.

Mit sidste shoot skød jeg i denne fine lejlighed, som jeg fandt frem til via tætte kontakter, vi ville gerne skyde noget forholdsvis enkelt, men stadig med en følelse af liv, og jeg synes denne lejlighed, passede perfekt til vores moodboard, med de store lyse rum, og de mange fine detaljer + en stor altan ud over byen.

Jeg plejer altid at tage ud på location alene nogle dage før shootet, for at testskyde så jeg er bedst muligt forberedt til selve shootet, det gør det hele meget lettere, da jeg har haft mulighed for at udtænkte ideer udfra stedet, som spare mig for en masse tid, når det rigtig gælder.

Jeg vil dele resultat fra shootet, senere på bloggen :)

Likes

Comments