försöker visa mina nya fransar genom en boomerang e så sjukt jävla nöjd

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina läsare hoppas allt är bra med er,
med licensen i handen börjar jag min tjänst som Personlig Tränare på Nordic Wellness Domkyrkan.
Som ni kanske redan vet har jag jobbat som receptionist på Nordic Wellness i ett och halvt år. Kommer fortsätta extra som receptionist tills jag får ett annat jobb och jobba med Personlig Träning på dagtid och planen är att få ett annat jobb utöver Nordic Wellness.
Känns så bra krigat för denna tjänst och att få just denna anläggning så är stolt över min vilja!

Likes

Comments

Hej bloggen, klarade min kompletteringstenta idag och är färdig Pt väntar på att Licensen ska droppa in i brevlådan. Känns så skönt o få det överstökat.
Inte haft motivation till att träna eller göra något med mitt liv på senaste men nu när tentan e godkänd så ska jag komma på spåret igen.

Nu återstår kostrådgivarutbildningen som börjar nästa vecka torsdag.

Likes

Comments

Vart ledig idag och ba pluggat lite och chillat.
Blev ett benpass på Backaplan och sen promenad till Eriksberg med Jacob. Ska hoppa in i duschen nu o lägga mig snart då jag jobbar klockan 8.00 imorgon :(

Likes

Comments

Hej bloggen, har inte uppdaterat på länge av olika anledningar. Haft lite mentala breakdowns av små saker som hänt både inom jobb och utbildning.
Haft fullt upp med pt-plugget inte orkat uppdatera. Snart är jag klar med pt-utbildningen (förhoppningsvis snart).

Har ett teoretiskt prov som jag skall göra imorgon. Sen skall jag komplettera ett litet delmoment när jag får ett tillfälle från min utbildningsansvariga. Hade praktiskt slutprov igår och klarade alla moment utom ett. Var så nervös under hela provet och kunde tyvärr inte göra mitt bästa, tappade bort mig och fick en blackout grät och skakade samtidigt så behöver göra on ett moment som kallas för funktionsanalys.

Men man måste se det positiva i det hela. Mitt självförtroende har utvecklats så mycket under utbildningens gång och jag har blivit mer öppen med att kunna prata om mina svagheter. Att kunna skriva offentligt att jag misslyckats inom ett moment och behöver komplettera offentligt på internet är ett stort steg utanför min comfortzone. Den person jag var för två månader sen hade skämts över att framstå ”svag” men helt ärligt skiter i andras åsikter.

Nu är det bara att repetera och komplettera! Skam den som ger sig!

  • Filed under: känsla

Likes

Comments

Hej bloggen länge sen jag skrev här,
tänkte börja uppdatera igen. Anledningen till att jag inte bloggat är att jag inte har något intressant och skriva om.
Men tänkte berätta om min nya vardag.
Har nu påbörjat min Pt utbildning på The Academy. Gått klart steg 1/5 och har prov imorgon. Är så jävla nervööös inför det provet..
Har precis börjat dieta och har som mål att gå ner ca 10kg innan året är slut. Min utbildning har motiverat mig så inihelvete till att börja träna ordentligt och seriöst igen. Har senaste året tvingat mig själv till gymme,men nu njuter jag.

Testade på Iron Works idag då de har testa på vecka,jävligt bra gym måste jag säga. Älskar maskinerna där.

Nu ska jag plugga lite så hörs vi sen ❤️

Likes

Comments

Hej bloggen,
Idag har jag jobbat från kl 9-19 på gymmet,orkade inte träna när jag jobbat på gym i 10timmar haha. Mötte Sara i gymmet och hon blev färdig med sitt pass samtidigt som mitt skift. Så vi bestämde oss för att köpa med lite gott och sätta oss vid Sannegårdshamnen och snacka lite 🌞

Likes

Comments

Hej bloggen,

Igår på väg hem från gymmet blev jag sugen på sushi, men som ni kanske redan visste innehåller sushi socker. Man har socker i riset eller japansk rissirap som kallas för mirin. Sen så är själva sushi fyllningen inte så nyttig då vissa sushis innehåller majonäs.

Sugen som jag var fick jag en idé, att jag skulle göra nyttigare sushi med mindre kalorier.

Körde på vanlig sushiris-recept men bytte ut sockret mot sötningsmedel.

I min fyllning hade jag tonfisk, njies kvargsås,mosad avocado och lite röd curry.

Sen är det bara att rulla ihop till sushirullar sen skära i tjocka skivor. :D


Likes

Comments

Hej bloggen,
vart en slapp dag idag. Legat i sängen hela dan lyckades komma upp och dra mig till gymmet vid 18 tiden. Blev ett ryggpass som avslutades med 30min cardio. Mitt liv ser ointressant ut förtillfället då jag börjat deffa hahah. Hatar diet mer än allt då mitt favoritintresse är att äta men har lagt på mig mycket och måste komma i form. Motivationen är på topp, när jag sköter kosten blir jag mer motiverad till träningen också. Livet flyter på mår så jävla bra av att skolan är över. Ingen mer jävla ångest så skönt att bara trivas med livet.

Likes

Comments

Hallå bloggen, vaknade 7.00 och började jobba kl 8.00 så jävla skönt när man har nära till jobbet. Jobbar till 13.30 idag, ska träna efter mitt pass får se om jag åker hem i mellan . Äter lite frukost blev gröt med kanel,äpple proteinpulver, frysta hallon och mango.

Likes

Comments