Så. Nu är grundskolan slut. Har fått uppleva 9 underbara år med helt ljuvliga människor. Har fått många nya vänner för livet också. Idag hade vi då alltså skolavslutningen och jag fick ett stipendium och ett jätte bra betyg, så jag är väldigt nöjd. Vi tog bilder, grät och sade hejdå efteråt ute på skolgården. Kändes bra men ändå jätte ledsamt. Kommer sakna vår vardag i den skolan. Vissa kommer jag säkert inte se mer och andra flyttar utomlands. I allafall, så vill jag säga lycka till till alla, och jag hoppas att ni kommer in i den skola ni vill, om ni precis gått ut 9an.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har inte varit så bra på att blogga under den senaste tiden. Har fokuserat mer på träning, vänner och youtube. Skolarbete har det ju inte heller funnits något av, vilket varit super skönt. Skoldagarna nu är väldigt onödiga. Imorgon har vi dock yrkesmässa vilket säkert blir intressant. Min kära lillebror fyller också år imorgon! På lördagen går jag ut grundskolan vilket kommer vara både roligt och ledsamt. Far på söndagen till USA varifrån jag antagligen inte bloggar, men visar sen massa bilder då jag kommer hem. Bloggar antagligen på lördagen om jag har tid. Inga bilder, bara lite update.  

Likes

Comments

Vappen var super! Vi fick gäster och senare for jag på fest. Amy kom övernatten efter det till oss. På fredagen var det ju första maj och ledigt från skolan. Var med Olivia en stund och så hade jag bastukväll för mig själv. Sjukt länge sen jag var i bastun, måste gå oftare! Igår for jag på brunch med mamma på Fazers kafé och så träffade jag Aino och Oona och vi satt på Hard Rock Cafe i ett par timmar. Roligt att se dem igen! Idag var jag i söndagsskolan och så filmade jag en ny video. Tänkte editera den nu, öva på lite prov och sedan gå och träna. Här har ni en bild på min nose piercing som jag har glömt att visa er.

Likes

Comments

​Förra fredagen for jag in till stan med mamma, Jenny och hennes mamma för att äta middag och titta på Mamma Mia. Igen, haha. Vi åt god mat på Hard Rock Cafe (efterrätten var sååå god!) och så gick vi till Svenska Teatern. Kunde tyvärr inte träffa alla där den här gången, men det är okej. Hade en rolig kväll och som sagt så älskar jag ju den musikalen och kommer säkert ännu se den pånytt, haha. 


Likes

Comments

Igår var jag och tittade på Cody Simpson i The Circus. Missade honom förra året då jag han var i Finland eftersom jag var på Cypern, så var såå glad att han kom hit pånytt. Han har varit en av mina favorit artister i flera år nu och det var verkligen en bra upplevelse att få gå på hans konsert.

Jag och Amy for dit efter skolan och köade. Mila kom också efter en stund bara för att tala. Gjorde inget speciellt men klockan 19 fick vi äntligen gå in. Ryan Beatty och Jackson Harris började och så var det Cody såklart. Han sjöng massor nya sånger, men också gamla. Snygg som alltid, haha. Träffade Jackson Harris efteråt och så for vi hem. Hade en underbar kväll!

Likes

Comments

Tänkte tipsa om dessa sallader från Hetki som jag tyckt om en ganska lång tid. Jag har bara smakat på caesar salladen och kana-taco, och jag tycker mest om kana-taco. Såå god! Super goda sallader som mättar väldigt mycket.

Likes

Comments

Detta hände för exakt 2 år sedan. Kan fortfarande inte förstå att det hänt. Är så tacksam att jag fått möjligheten att träffa och gå på inte en men två, av min största förebilds konsert. Älskar honom lika mycket som då, om inte mer.

Likes

Comments

Hallå! Vet nu va?! Jag träffade äntligen min favorit bloggare, Kenza! Hon hade ett event på glitter i Helsingfors för några dagar sedan. Alla bilderna är tagna av Elin så stort tack till henne. Kenza var underbar, men det visste jag redan att hon var. Hon är en så fin person både in och ut. Är så glad att jag äntligen fick träffa henne. Fick också en nose piercing på tisdagen som jag ska visa er en annan gång. Var idag och klippte håret efter ett halvt år och det känns väldigt kort! Mycket nya saker har hänt den här veckan, men det är ju bara roligt.


Elins bilder - http://nouw.com/elinqvist/

Likes

Comments

Lång rubrik, men det är egentligen vad mitt veckoslut bestod av. På fredagen firade jag, Ellica och Amy, Amys födelsedag. Vi var och titta på Insurgent som var super bra! Igår barnvaktade jag 2 gånger. Först två danska pojkar från 11-14 och sedan våra familjebekanta från 17-19 tror jag. Ingen aning varför ni skulle bry er om tiderna haha. Var ganska trött efter 5 timmars barnvaktande så jag spenderade kvällen med gossip girl. Har btw fått min dator tillbaka nu! Är så glad!!! Anyways hah, idag har jag övat på samppaprov och så var jag och tränade. Guud så ont i benen jag har nu! Ny vecka imorgon igen som börjar med samhällsläraprov.. Wish me luck!

Likes

Comments

Igår kväll föll jag i trappan med min macbook i handen, den flög ur min hand och gick sönder. Jag var ok, lite blåmärken dock. Min dator är sönder och jag är så sur på mig själv! Jag grät hela kvällen igår, och är ännu väldigt ledsen. Vem skulle inte vara det? Och dessutom finns ett märke i golvet också som påminner om att jag söndrade min dator... Försäkringen fixar det hela, vilket känns bra, men är ändå störd. Tänker aldrig mer gå ner för en trappa med dyra saker i händerna, haha. Så kommer blogga från mobilen en tid framåt nu, wohoo.. Ska försöka fokusera på skola och träning nu när jag inte har nån dator. Imorgon är det skola igen efter en veckas paus, inte så lockande.. Gud så negativ jag är haha!

Finaste Amy och jag idag i sjukhuset!

Likes

Comments