Header

Glöm inte...

Det viktigaste vi gör, är det vi gör för varandra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är feg, rädd för att misslyckas.

Säger att jag tröttnar, skyller på att det inte intresserar mig, att jag har någonting bättre... men egentligen är jag livrädd för att investera och välja fel och misslyckas, tappa ansiktet, avslöjas som bluff.

Vill prioritera annorlunda, jag ska bara våga.

-Fan, idag ska jag våga satsa... idag så jävlar... eller vafan idag ska jag iallafall börja tänka på att bli en mer effektiv människa. En person som vågar och som inspirerar andra. Idag ska jag, precis som de flesta dagar, inte lyssna till vad jag borde göra. Jag ska vara feg lite till, och vänta på att mod kommer falla ner i knät på mig. Det kommer nog snart.

Ha en fantastisk dag,

//Klayde.

Likes

Comments

Godmorgon, en liten tanke...

Man kan tycka att det borde vara lika självklart att välja vänner som att välja färgen på sina sängkläder, så varför gör du inte det?

Det enkla svaret till varför du fortfarande umgås med bromsklossar med blicken häftad i marken, är för att du alltid har gjort det. Ofta för att slippa dåligt samvete, det är juh bekvämt trots att det tär på dig. Blivit en trygghet. Du vet vad du får.

Och du vill juh inte vara elak. Man gör jag inte så.

Sanningen är att du är elak, en idiot faktiskt. Men du är också feg och falsk. En usel vän. För det kommer aldrig finnas någonting snällt med att lossas. Du kommer aldrig bli belönad för att du hjälper någon med att bära påhittade problem eller förstärka negativ energi.

Säg vad du känner, berätta vad du tänker.

Ärlighet inspirerar och fascinerar mig, mer av det, tack.

Nu duschen, frukost sedan jobb.

//Klayde

Likes

Comments

Oj, vad det pratas som framgång... hur vi hyllar framgångsrika personer, hur vi ser upp och tänker hur fan kommer man dit? ... jag kommer aldrig komma dit.

Ingen är begränsad utav talang... alltså, framgång är att val man gör. Mod är inte en gen som vissa har men och andra inte, utan en muskel som alla föds med, men som behöver träning för att växa.

Men framgången inspirera inte mig, det som inspirerar mig mest är priset du har betalat för att nå dit. Du kommer aldrig att lyckas, lyckas att göra allt perfekt precis som du önskar. Men det är all kraft och energi du har lagt ner som inspirerar mig.

Jag brinner av att se folk som förstår vikten i utmanande inspiration, människor som byter ut ”det löser sig” mot ”du löser det”. Eller ”du är fantastisk” mot ”jag tror på dig, men du är inte tillräckligt bra än, träna hårdare om du ska ha en chans mot de du siktar på!” Människor som förstår att framtidstro är livsnödvändigt, men att vi aldrig kommer göra vårt bästa om vi inte blir puttade ut från berget.

Människor som inte slutar drömma för att det vaknar på morgonen.

// Klayde

Likes

Comments

Ni vet när man sitter på middag, föräldrar och farföräldrar är med. Allt är supertrevligt. Några glas vin, tacofredag, lite choklad och vindruvor.
Men så sköljs en våg över dig av kåthet.
Man måste bara få lite dick.
Så man går ner och kör en snabbis. Ett hårt, intensivt snabbknull i all ära.
Lagom tillbaka till efterrätt.

Godnatt fredag!
// Klayde

Likes

Comments

Tjejer, vi tillåter inte dom behandla oss som skit för att vi är kära och älskar dom. Det är bara lögner vi intalar oss själva för att ha en anledning att stanna kvar, en anledning till att inte vara ensam.
Det är bara lögner vi intalar oss för att vi inte älskar oss själva tillräckligt mycket att släppa taget, gå vidare och hitta vad vi förtjänar.

Jag lämnar och jag är borta, xoxo

// Kiaara

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade så bestämde jag mig för att hitta någon att älska. Någon att älska, någon som jag aldrig kommer släppa.
Funkade inte, tur att det kommer en morgondag.

// Kiaara

Likes

Comments

En vän frågade mig idag, hur vet man om man är kär?
Jag vet inte mycket om kärlek men jag svarade: man känner nog bara det, kanske är det när man hellre krossar sitt eget hjärta än hans? För det hade sårat en själv mer...

Min vän frågade också om jag någonsin varit kär, och jag svarade:
En gång, men han älskade inte mig.

// Kiaara

Likes

Comments


Ställ dig bakom, snälla.
Dra av mina trosor, dra mig i håret.
Älska mig.
Tryck in den, jag är redo för dig.

Han kommer mig på ryggen.
Tack för idag lördag!

// Klayde

Likes

Comments