Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Är helt överlycklig att det har kommit snö hit! Så jävla fint & mysigt är det! Lite mindre roligt att det har blivit så satans isigt, så att så fort man går utanför dörren så håller man på att ramla, haha! Önska mig lycka till att gå till tåget imorgon! Som antagligen kommer att vara inställt imorgon, haha!
Var hos cassie igår tror jag det var (som vanligt) & då hade hon påbörjat sin önskelista, så kom att tänka på det för en liten stund sen så jag påbörjade faktiskt min med! Vill faktiskt inte ha så mycket saker, då jag inte kommer på någonting som jag behöver, så brukar oftast bara önska mig pengar, men det är så satans tråkigt om man inte får några paket!!

Likes

Comments

Hej!
Det var ju ett tag sen jag gjorde något inlägg här, haha!
Men jag har faktiskt totalt glömt bort att jag ens hade en blogg, har varit så mycket saker i skolan att göra, ligger efter i nästan alla ämnen, & jag är så jävla TRÖTT, jag är trött HELA tiden alltså!
De flesta av mina dagar går till såhär: Vaknar, går till skolan, åker till stallet, åker hem, duschar , äter & sen går jag och lägger mig. Om jag inte åker till stallet efter skolan så åker jag antingen hem till cassie eller så åker jag hem & sover direkt.. Vissa dagar går jag fan & lägger mig vid 8, haha.
Men ja, det har väl faktiskt inte hänt så mycket sen sist jag gjorde ett inlägg?
Blir faktiskt förvånad över hur många det faktiskt är som läser min blogg, utan att jag delat den någonstans! Riktigt roligt att se faktiskt! Man får ju lite motivation att skriva då, haha!
Förstår faktiskt inte varför folk ens läser Min blogg för den är så satans tråkigt & består endast av hästbilder & inlägg om mina tråkiga jävla dagar!
Och nu när jag väl är igång kan jag berätta lite av vad jag har gjort idag! Har faktiskt varit & åkt skridskor med min klass idag, & det var faktiskt rätt roligt även fast jag såg ut som Bambi på hal is, hahaha!!
Och en sak som inte alla hänger ihop med det är att jag ÄLSKAR verkligen hösten, med alla fina färger, så himla mysigt!

Likes

Comments

hej!

har faktiskt nästan städat klart hela mitt rum! För er som känner mig, så har man ju nästan inte kunnat se mitt golv så stökigt jag har haft det.. Men jag & mamma har varit på vårdcentralen, & där har dem sagt att jag måste ha det rent & fint på mitt rum, vädra varje dag, & till och med beställa speciella lakan osv, om jag inte gör det så kan jag få astma. ( jag tål inte kvalster)

vad fan har mer hänt då?

Jag har fått ta ut min piercing i näsan, då vi inte får ha det i köket, bageriet osv, & när jag skulle sätta i den igen , så gick den inte igenom, tyvärr..

Likes

Comments

Japp ni läste rätt, har bytat skola IGEN, Hahaha.
Har bytat till Rönnowska & går resturang & livsmedel där nu, & jag trivs faktiskt som FAN, alla i klassen är så jävla trevliga & de var som att komma in i en familj typ, så jävla skönt!
Har dock bara varit där 2 dagar, då jag har fått feber och en massa skit.
Det hade börjar pipa när jag andades, vilket det har gjort en gång innan, så jag & mamma åkte in till vårdcentralen & där fick vi reda på att jag typ hade en infektion i luftrören, så fick någon astma medicin som typ skulle öppna upp luftrören, då jag haft svårt att andas.

Likes

Comments

Åååh, min mamma har tagit hem sin killes kattungar till oss, & fy fan vad söta dem är!!

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så har jag bytat till Olympia istället, & jag trivs faktiskt där mer än vad jag gjorde på dcc. Känner dock ingen i min klass & är ju inte världens bästa på att prata, haha, så det är ju lite jobbigt faktiskt.
Jag har även fått en liten rundtur på skolan av någon lärare, så nu hittar jag till alla mina lektioner, hahaha.
Och vad har jag haft för mig då? Nästan ingenting vad jag kan komma på iallafall, haha. Det har varit festival i Bjuv & Helsingborg i helgen, men var bara på festivalen i Bjuv en liten stund i fredags, haha.
Sen så har det inte hänt så mycket vad jag kan komma på?

Likes

Comments

Hej!
Som jag skrev i förra inlägget så hoppades jag på att komma in på Olympia, vilket jag har gjort nu! Så ska vara på skolan 08.15 imorgon, & jag tvingar med Benjamin dit tidigare ön vad han behöver, hehe.
Så jävla skönt att få byta skola, jag känner iallafall folk på skolan där, vilket jag inte gjorde på dcc.
Är faktiskt inte så jätte nervös inför att byta skola!

Likes

Comments

Hej!
Har inte varit i skolan idag, då jag har extremt ont i magen, & det känns faktiskt rätt jobbigt att gå till skolan..
Hoppas bara på att jag kommer in på Olympia snart.
Åkte ut till hästarna igår, & Tyson ville inte komma Idag heller, som vanligt alltså. Men har bestämt mig för att sluta jaga honom, för han tycker ju det är kul. Så han får en chans, vill han ut & rida så rider vi, annars rider jag Hero. De går liksom inte att springa runt & jaga honom i den stora jävla hagen i 2 timmar liksom..
Fick även en ny kompis igår, en söt liten åsna!

Likes

Comments

Hej!
Har varit i nya skolan 2 dagar med idag.
Och fy fan vad nervös jag var i förgår! Vågar knappt beställa mat & nu skulle jag gå helt själv till en helt ny skola! Några kände jag dock igen, för vissa har gått på min gamla skola, men de är ju inte folk som jag känner så bra.
Iallafall, det har gått bra än så länge iallafall. Igår så gick vår mentor mest igenom en massa papper & sånt, & så gjorde vi någon lek där den äldsta skulle stå längst fram i ledet & den yngsta längst bak, men vi fick inte lov att pratade varandra, utan vi skulle kommunicera genom händerna hahaha.
Och idag så delades vi upp i lag, blandat med teknikerna från 1-3, och det gick faktiskt också rätt bra.
Är faktiskt riktigt stolt över mig själv, att jag gick helt själv till en helt ny skola, & att jag gick fram till tavlan framför alla och presentera mig lite kort. Det är faktiskt riktigt stor för mig, då jag är så sjukt jävla blyg alltså..
Ooooch imorgon så ska teknikerna & min klass åka till Höganäs och grilla tror jag, haha.

Likes

Comments