Dyslexi

Jag fick diagnosen dyslexi ( läs och skrivsvårigheter) när jag gick i 8:de klass va är man då typ 13-14 år jag har aldrig gillat läsa böcker eller så gick så där för mig i skolan sen blev man arg på högläsning och kastade boken istället för bokstäverna bara gick nästan kors och tvärs hatar att skriva lite komiskt att man skaffat blogg
😅
men i vilket fall det betyder inte att man är inte är lika intelligent som alla andra som inte har dyslexi som kan skriva eller läsa bättre än oss som har dyslexi, jag är mycket bättre på att snacka och beskriva saker med ord och älskar att lyssna och ta in information så finns både för och nackdelar med detta men ibland undrar jag om jag hade vart lika mycket utåtriktad och pratglad som jag är idag om jag inte hade dyslexi?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var denna jobb vecka snart över efter mycket svordomar och svängigt humör men va fan!
det är fredag snart och sen är det Valborg så efter en lång jobb vecka så ska det blir skönt med lite galenskap och då är ju Valborg perfekt för att fylla upp kravet av galenskap!

Trevligt helg!
✌🏽️❤️ #fredag

Likes

Comments

Ibland är det svårt att fatta att minnen som man har, att dom verkligen har hänt speciellt när dem är helt jävla otroliga och chockerande att dom är sanna.
Sen när folk säger med tiden leker alla såren men hur ska dom gamla såren hinna läka när livet fortsätter sätta djupa sår i vår dagliga vardag.

Jag kom ihåg allt var enklare förr, skulle göra vad som helst för att spola tbx tiden då alla vi galna små barn lekte på gården.

Ibland är det svårt att inse att detta är en dröm eller ett minne svårt att säga speciellt i min position just då, när jag låg för döden efter jag besökte en av mina familjemedlemmar, jag blev knivhuggen ett fler antal gånger, ibland blir inte livet som man hade tänkt sig

Men en sak jag har lärt mig, ge aldrig upp hur mörkt det än ser ut att vara, så länge mitt hjärta slår så ska jag aldrig sluta kämpa för min familj och vänner som är där ute. jag ska leva för dem och kämpa för dem. Ta vara på tiden och minnena för de är det sista du har i slutet, så skapa vackra minnen så länge du fortfarande lever. #lev #älska

Likes

Comments

Älskar doften av ny gjort kaffe på morgonen, så stället för det traditonella hemma kaffet, ta på sig jackan och skorna och drar till ett café med polarn och njuta av dagen med kaffe och en bit paj 👌🏽☕️ #kaffe #fika

Likes

Comments

Då sitter man på tåget påväg till stockholm 🚂 och träffa vänner och njuta av denna fredag! 🍾🍾 efter en lång jobbvecka så är man värd en eller två öl 😅🍻

Sen får man hoppas man inte vaknar upp på nåt konstigt ställe 😁

Trevligt helg på er alla!
❤️
#fredag

Likes

Comments

Har ni känt nån gång i ens liv, att ditt hem är inte så välkommnade som det ska vara.
Så kändes det för mig iallafall jag ville hellre va ute med folk en vara hemma för jag kände mig tryggare med mina vänner.
Och anledningen till detta var att min pappas dåvarande flickvän (inte min mamma)

Mobbade mig i hemmet dagligen, så jag var både mobbad i skolan och i hemmet så jag hade inte precis nån stans att ta vägen.
Så jag var ganska ute mycket med folk började röka tidigt och var ganska stökig men jag behandlade folk som dem behandlade mig.
Jag ville ju bara va som dem kunna gå hem och känna värme.
Jag kunde bara va hemma när pappa var hemma för då mobbade hon inte mig framför honom.
Det var bara då jag kunde känna värme när pappa var hemma
❤️ #pappaskille

Likes

Comments

Dom första magiska åren som barn var fantastiska, kärleken glädjen skratten av ens föräldrar som ser dig växa upp till den personen som kommer förbrylla dem en dag, och ge dem kärlek åter som dom gav dig som liten.

Men all början på livet är inte en dans på rosor,
för man vet aldrig vad som kommer att hända i ens liv.
Det är inte skrivet i en bok som du kan läsa igenom, och veta vad som ska hända med dig och vad du kan ändra på eller va du kan vara beredd på, man får ta tiden som den kommer och göra det bästa av sitvationen det fick jag lära mig den hårda vägen.


Som dom flesta barn idag så skildes mina föräldrar när jag var liten. Men inget jag tänkte så mycket på för man var bara 4 år gammal.
så jag växte upp med min far fick en bra uppväxt men fick flytta runt en hel del men vi flyttade till Gävle och pappa skaffade en lägenhet där.
började i skolan där men jag var en ganska tyst låten kille som inte sa mycket för jag ville inte vara i vägen för någon.
Men såklart hjälpte inte det för tydligen så var man det iallafall konstigt nog. Blev retad på rasterna och mobbad, men det hindra mig inte för att gå i skolan för jag var för stolt, jag kunde inte låta dem få sin vilja igenom och låta dem vinna.

Likes

Comments

Festen den sköna musiken det trevliga sällskapet runt omkring dig som ropar ut ditt namn. Platsen man känner sig som en kung att folk ser en på ett annat sätt en vad dem brukar göra.

Folk som vill bara ha en rolig stund tillsammans, med en massa kärlek men det roliga har alltid en baksida speciellt när flaskan som du bär på är inte bara fylld med den speciella alkoholen.

Den kan vara ångest eller hat i botten av denna flaska eller ett misslyckade som du bär på som vill bara brista ut och tänka om men du vet inte hur?

Så det känns lite bättre för en stund när flaskan finns där hos dig, men man får inte glömma bort att inte ta det för givet.

För ibland kan flaskan vara för tung och hård för att bära på
🍾 #aldrignöjd #aldrigvila #aldrigigen

Likes

Comments