Godmorgon på er. Idag är det söndag, har precis ätit frukost och tänkte nog ta ett bad så småningom.
Planerna för resten av dagen är nog bara att fixa hemma och Göra sig redo för en ny vecka!
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Puss och kram < 3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan. Har helt glömt bort att blogga på senaste då det hänt stora förändringar i mitt liv på senaste.

Har Precis byt skola och försökt komma in i allt, men nu känns det som jag kommit på banan igen och kan fortsätta att blogga vilket jag verkligen tycker är så kul.

Idag var jag på en plåtning hos en fotograf som heter Lanna, Det var väldigt kul och inspirerande, fick även till en härlig lunch efter, med några av tjejerna, super mysigt!

Imorgon är det skola som vanligt, jätte seg dag med dom tråkigaste lektionerna, men vad gör det när man har världens härligaste klass.

Hoppas eran dag har varit bra.

Puss och Kram <3Världens härligaste tjejer !! <3

Likes

Comments

Hejsan. I kväll åt jag på resturang bryggan som ligger i Bromma med min mormor. Min kusin jobbar för övrigt där som kock, så vi var väll mest där för att hälsa på honom plus att dom har sjukt god mat! Om ni aldrig varit där borde ni verkligen åka dit. Det är ett jätte mysigt ställe med bra mat och trevliga människor! Hopps ni haft en trevlig dag/kväll.
Kram

Likes

Comments

Hejsan. Idag var jag och Linnea inne i stan för att kolla lite kläder, saker inför skolstarten, och för en lunch. Vi gick runt ett bra tag och hann även med en mysig promenad till stadshuset bland annat.
Hoppas ni haft en trevlig dag.
Kram Emilia!

Likes

Comments

Resor

Om ni inte har besökt Köpenhamn tycker jag verkligen att ni borde göra det. Sjukt rolig och mysig stad!

Likes

Comments

Gårdagens festligheter vart enormt kul. Vi var hos en killkompis som hade en fett lyckad fest men mycket härliga människor och massa glädje. Natten slutade senare med ambulans till SöS med Evelina, vilket i säg Var en upplevelse, aldrig träffat så mycket skumma människor på ett och samma ställe. Allt som allt var kvällen ändå lyckad, sjukt kul och konstig kväll.
Kram

Likes

Comments

Vardag

Hejsan. Idag har jag spenderat min dag ute vid Hagaparken/Brunnsviken och paddlat. Det var väldigt mysigt och vädret var som tur på våran sida. Det är faktiskt väldigt roligt att vara ute och paddla, speciellt om man har lite bra musik och är med härliga människor.
Ha en trevlig dag.
KRAAM

  • Vardag

Likes

Comments