Hellou!

Oon Kerttu ja puolitoista vuotta haaveillut oman blogin kirjoittamisen aloittamisesta. Ajattelin pitkään, ettei musta ole tähän tai, että mun läheisten mielestä tää on huono idea, mutta tässä sitä kumminkin ollaan. Nyt olen rohkeuden kerännyt ja tää fiilis on aivan mahtava. Sillon 1,5 vuotta sitten en ollut oikeesti tarpeeksi itsevarma, että olisin pystynyt tähän. Mietin liikaa muiden mielipiteitä. Mutta nyt oon kasvanut sen yli ja tajunnut, ettei sillä ole mitään väliä mitä muut ajattelee.

Mun suurimpia kiinnostuksen kohteita on treenaaminen ja ruoka. Ruoka ja ruuanlaitto on asioita, joista haluisin oppia enemmän. Jaan varmasti jonkinlaisia reseptejä täälläkin, vaikken kummoinen kokki olekaan.

Salilla treenaaminen on yksi mun lempi tekemistä. Se fiilis treenin jälkeen, paras fiilis. Treenaan aktiivisesti joka viikko ja en luopuisi siitä.

Haluan blogin kautta tuoda itseäni ja mun mielipiteitä esille. Jakaa mun elämää ja ideoita muille. Blogissani haluan esitellä muun muassa mua itseäni paremmin, mun treenaamista sekä mun elämässä tapahtuvia asioita.

Uskon blogin kirjoittamisen jollain tasolla kasvattavan minua ihmisenä sekä kehittävän minua kirjoittajana. En ole koskaan kokenut itseäni kovin hyväksi kirjoittajaksi, mikä on osittain myös harmittanut minua. Mikä muu olisi parempi tapa kehittää itseään asioissa, jotka kokee heikoiksi, kun tekemällä niitä?

En ole vielä varma minkälaista sisältöä halua kokonaisuudessaan tänne tuoda, mutta eiköhän sekin ajan myötä selviä.
Kuva alkusyksyltä kun oli vielä lämmin !


<3 kerttu

Likes

Comments