Header

Hej!

Det kan inte bara vara jag som inte förstått att det är julafton imorgon, allt har gått så fort. Tänk att nu har jag gått halva 8an, helt sjukt haha.

Vad ska ni göra nu under jul?, kommentera👇🏻


I torsdags gick jag i skolan som vanligt och slutade 14:00, när jag kom hem åt jag lite mellis och sen skyndade jag mig ut i stallet för att klockan 16.40 åkte vi till skolan igen på julvaka. Först så spelade 9:orna mot lärarna i volleyboll och 9:orna vann. Senare på kvällen så gjorde jag och Ida slime(😂) körde lite lekar och gick till Ica mm. Vi gjorde inte särskilt mycket, vi slutade när klockan var 00:00 så vi var i skolan 17:00-00:00.

Imorgon är det ju julafton och vi ska åka hem till våran mormor morfar och med några mer släktingar❤️. Jag tänkte bara önska er en riktigt god jul!❤️❄️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu var det längesen jag skrev här på bloggen, men kände för att skriva ett inlägg för nu behöver jag hjälp! Jag behöver hjälp med vad jag ska skriva här på bloggen så att fler läsare hittar intresse av att läsa min blogg❤️. Så om du har mig på Facebook, snapchat, Instagram eller något liknande så kan du skriva vad du vill läsa mer om, tack på förhand!Men för er som inte har mig på mina sociala medier så har Kodac varit hos veterinären för ett tag sen för att det kändes inge bra, vägrade ut sig i tre tävlingar i rad och ville inte hoppa överhuvudtaget, såvi kolla upp honom. Han hade en inflammation i sina bakknän, precis som tidigare i somras. Men efter ett eller två återbesök, där han blev behandlad, så var han återigen friskförklarad. Så nu är lilla dampponnyn igång igen och får börja trava igen under tidig nästa vecka, så taggad! Hoppas han kan bli helt bra igen, så vi kan komma ut på tävlingsbanorna igen och då kommer vi vara starkare än någonsin❤️. MEN det absolut största problemet är.... Att jag har en liten köttbulle till ponny just nu, hehe och då överdriver jag inte😅. Men magen ska vi också få bort då det är väldigt påfrestande på hans bakben och dom vill vi avbelasta så mycket som möjligt!❤️

Kom ihåg att skriva vad ni vill läsa om här på bloggen

~hejdå

Det fick bli en gammal bild på mig och guldponnyn😍

Likes

Comments

Hej!

Idag är jag hemma från skolan då jag blivit sjuk, var även hemma igår men då hade vi studiedag.

~ I helgen så var jag på konfirmationsläger i två dagar, lördag-söndag. På lördagen började det klockan 10.00 och slutade klockan 14.00 på söndagen. Påväg till gagnefs församlingshem, där det var, så stannade jag och pappa på Coop och handlade lite innan vi fortsatte åka. När vi kom fram så ställde vi in mina saker där jag skulle sova sen åkte han hem. Vi fick lov att vänta lite för alla hade inte kommit än men sen hade vi upprop och lärde känna varandra lite. Sen åkte vi till Österfors och hade fem kamp, vilket var jätte kul. Vi hade sånna där stora bollar(se bild👇🏻) och körde fotboll, volleyboll, dragkamp och några grenar från gladiatorerna. När vi kom tillbaka till församlingshemmet så hade vi ett teoripass om dop och sen åt vi tacos. På kvällen såg vi på film och åt godis, chips osv, en väldigt rolig dag förutom att jag och Ida tappade rösten på kvällen😂! På söndagen gjorde vi inte så mycket mer än att vi hade någon typ av gudstjänst där en massa barn som döpts under året fick komma och hämta ett löv gjort av metall där det stod deras namn och datumet dom döptes, efter ett tag fikade vi på bullar och saft som barnen bakat. Efter ett tag så hade vi ett till pass, om hur välden skapades, sen slutade vi.

~Jag hade verkligen super kul denna helg, tack❤️även om det slutade med att jag fick feber och är förkyld. Ser verkligen framemot nästa gång!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och kodac till Vansbro och hoppade en l:B. Vi hade en väldigt lång sovmorgon för att jag behövde inte gå upp förens halv nio och så lastade vi ca 09.50.

På framridningen så var han väldigt stel i sina sidor vilket jag jobbade mycket på, med att ställa och göra lite skänkelvikningar.


På banan:
Han hoppade ganska bra, kom lite i undertempo och en lite dålig väg till ettan så att han rev, resten av banan till nr 7 hoppar han kanon och en bra bit över hinderna och hade en väldigt bra känsla. Men på nr 7 så händer något, jag kanske gjorde en dålig väg, inte red tillräckligt eller någonting men han vägrade att hoppa, vilket ledde till att vi blev uteslutna... Men språnget jag gjorde innan jag gick ut från banan var han såå fin, han bara flög över😍
-När jag hade hoppat av såg jag att kodac hade fått ett litet sår på vänster framben, såg typ ut som att han trampat sig eller nått så var kanske därför han inte ville hoppa då det gjorde ont. Även om jag jätte gärna ville hoppa l:B+ så strök vi oss.

Nu måste jag snart sova för att jag börjar skolan imorgon, natti❤️

Likes

Comments

Hej!

Igår var vi till Romme igen, dag två. Jag hoppade en l:B och fick 4fel, ett stopp pga han landade i fel galopp och när jag skulle byta så blev det korsgalopp så fick lov att bryta av och fatta ny galopp. Då störde det rytmen och då ville han inte hoppa hindret efter. Men resten av banan hoppade han super💫💗. Är stolt o nöjd med min fina lilla ponny och så blir det kondis o styrketräning för honoms del❤️.

Nästa helg blir det förhoppnings vis debut i l:B+, är anmäld till l:B och l:B+, såå taggad❤️🙈! Hoppas bara att min hjärna inte håller på o "spökar" o dummar sig🙄...

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och tävlade i Romme, jag startade en l:C eftersom att kodac och jag har inte tävlat sedan maj...

Jag gick upp ca 06.45, efter att jag bytt om och ätit frukost så gick jag ut och borstade o knoppade kodac❤️. Efter att vi skruvat i broddarna(då tävlingen är på gräs) så tog jag på han transportskydden och sen lastade jag ca 08.45. När vi kom fram gick vi ner till banan och kollade på några ekipage. Efter ett tag gick jag och tog på mig min utrusning innan jag gick ner till banan igen och jag o mamma gick banan. Sen började jag rida fram, han var ganska pigg o lite stark men lyssnade ändå ganska bra. Inne på banan så var han väldigt taggad precis innan jag fick startsignal så han hoppade runt lite❤️😂. Jag är väldigt nöjd över Kodac, det blev 4 fel/pet på näst sista i omhoppningen för att jag inte fick ihop honom tillräckligt vilket ledde till att jag inte hann svänga där jag ville svänga så det blev en jätte konstig sväng, men han hoppade ändå men rev❤️. Men han var jätte duktig och han tyckte det var super kul att få komma ut på tävlingar igen❤️ imorgon hoppar vi en l:B.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva så hejdå❤️👋🏻

Lyckoängeln Sponsrad av:lyckabymaja👆🏻💞

Instagram:lyckabymaja

Likes

Comments

Hej!

Igår åkte jag, mamma och pappa till mormor och morfars nya hus. Jag gick upp 06.00 och red kodac 06.30 en snabbis på våran åker. Han har blivit så otroligt fin! Nu när jag travar fram i skogen eller banan, vilket som, så kan jag trava på helt långa tyglar och till och med helt utan händer🙈❤️. Det är så otroligt skönt att han bara kan trava på i samma tempo ändå!


I förrgår hoppade jag kodac för första gången sedan maj... Och jag hade en ponny som var vääääldigt pigg och som tyckte att det var ganska kul att få hoppa igen❤️! Vi har anmält mig till en l:C på torsdag på rommehoppet nästa vecka och så hoppar jag l:B på fredagen. Hoppas han kommer vara lika fin som där vi slutade🙈❤️


~baii❤️

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tillbaka igen, efter en liten paus. Tänkte ta och berätta lite vad som har hänt förra vecka.

~Förra veckan~

I måndags så gick jag upp runt åtta och tog på mig ridkläder och cyklade bort till hästarna, där dom är på bete. Red kodac på en tur i skogen, han skötte sig super! Han börjar bli riktigt fin nu, kan trava fram och galoppera en liten bit på helt långa tyglar och han travar på i samma tempo❤️. När jag kom hem igen så skyndade jag mig att äta frukost, bytte om och packade det sista jag skulle ha med för jag skulle med Lisa på SM i sundbyholm. När vi kommit fram så packade vi upp allt och sen red Lisa både Kathoomba och Nino❤️. På kvällen åkte vi till Max och åt sen gjorde vi inte så mycket mer på kvällen.

Tisdag:
Vi gjorde inte så mycket på förmiddagen mer än att gå ut och gå med hästarna, senare på kvällen så skulle Lisa hoppa en "Warm up". Den klassen var lite speciell man hade 90 sekunder att hoppa vilka hinder man ville bara man hoppade dom från rätt håll, flög man av så fick man bara hoppa upp igen om man ville osv. Jag tror att hon gick nolla eller om hon fick 4 fel kommer inte ihåg haha, hon hoppade 110.

Onsdag:

Lisa hoppade först Kathoomba i lilla rundan som gick i l:A, där hon fick två retliga pet i omhoppningen. På Nino så hoppade hon kval ett av childrens SM, där gick hon nolla(klassen gick i 115 cm) och det var även inverkans bedömning där hon blev trea❤️

Torsdag:
På Kathoomba hoppade hon l:A, där plockade dom hem en sjätte plats och gick även vidare till finalen. På Nino fick hon 8 fel, två pet även på nino gick hon vidare till finalen.

Fredag:
På Kathoomba red hon finalen och hon debuterade l:A+ och där fick hon 4 fel, ett pet.

Lördag:
På lördag debuterade hon 125 cm med Nino(finalen av childrens SM) där fick hon fyra fel, ett pet.

Fantastiska rundor lisa och tack för att jag fick följa med💞

Likes

Comments

Haha suris😂❤️❤️👆🏻

Likes

Comments