Det är tråkigt att skriva om att sommaren snart lider mot sitt slut även om vi bara snart är inne i augusti. Men ingen mening att underhålla sanningen! Kepsar så som snapback och flexfit kommer bli mindre och mindre vanligt att se i vårat avlånga land! :'( Men allt dåligt har något fint med sig sägs det. Och med detta så kan vi även ta chansen att prata lite om mössor.

Men först ska vi ska vi säga att huvudbonader som kepsar självklart är mer och mer vanligt att man använder även på vintern just då dom finns i så många olika modeller som passar alla årstider. För exempel så la jag in en bild ovan på massa olika kepsar, några som är mer somriga och några som är lite med vinter stuk.

Mössor kommer att ta över

Varje år vid denna tiden börjar jag fundera på när man ser första tiden personen med mössa. Trasigt? Jag vet, men det är ju nästan sanningen. Många är tillbaka till sina jobb och jag sitter och skriver här igen. Då är frågan vad som kommer vara det skönaste och ha på sig framöver. Det är nästan lite tidigt att prata fundera över det. Men året vi har haft med färgglada kepsar så tror jag vi ser en vinter med lite mer färg även i mössorna. Har en lite känsla av att "lokala" företag i Sverige kommer ta över mer och mer.
Den som lever får se.

Varje län skulle ha en egen keps

Ju mer jag tänker på det ju bättre tycker jag det låter. Varje län skulle ha en egen keps som är speciellt för dom. Något som vara har med deras ställe och göra. Iden kom lite från SQRTNs Norrland keps vilken är motiv från Norrland.

Jag tror svenska folket är mer och mer intresserad av att bära motiv från stället där dom bor eller har bott.

Likes

Comments

Våren har kommit, så har Kepsarna

Hej igen!

Våren har börjat komma fram överallt i Sverige och idag kommer vi ställa oss frågan vad som kommer vara en bra keps för 2017?
Det finns i regel tre olika kepsar vi kommer prata om, Snapback, Flexfit och Strapback med både rak och böjd skräm. Det som är störst på marknaden idag är ju som vi alla vet snapback kepsar. Varför skall ni inte fråga mig. Personligen tror jag att det jag mest kommer använda detta året är Flexfiten.

Kepsåret 2017 kommer vara ett år med mycket blommigt och 5-panelarna kommer ta över.

Bildtext: Bilden är tagen från Kepsbutiken MyHat.se

Vad tror ni om kommande säsong?

Hittade en keps butik som har ett modernt utbud. Kolla in : https://myhat.se/kepsar/

Likes

Comments

Vad är en keps?

Vi kommer tillsammans med er gå igenom alla olika kepsar vi kan hitta på dagens marknad. Vårat mål med denna bloggen är att reda ut vad den stora skillnaden är emellan alla olika kepsar så som Snapback, Strapback, 5-panel, Justerbara, Flexfitt och så vidare.
Du kanske kommer få massa nya favoriter och hitta en hel ny mode värld.

Vi som håller på med detta har använd keps i många år och tycker det är en av dem viktigaste delarna både på sommar och på vinter. Letar man runt på internet så hittar man ganska många som har haft samma tanke som oss men som valde att lägga ner runt 2012. :(
Hoppas verkligen ni ska finna detta lika roligt som oss.
Välkommen till en värld med nya kepsar.

Kepsen vi hinner här är en snapback keps från Appertiff. Ett mycket bra märke!

Likes

Comments