Verdens beste ISKAFFE

I samarbeid med Royal Copenhagen

God morgen dere fantastiske mennsker!

Denne morgenen har jeg sittet å slappet av med verdens beste iskaffe i min gule Royal Copenhagen kopp. Iskaffe er noe av det beste jeg vet om, også er det så enkelt å lage selv hjemme. Dere burde absolutt prøve oppskriften selv hjemme.

Det er selvfølgelig litt forberedelser å gjøre kvelden før, men det vil absolutt være verdt det. Det du må gjøre er å helle de kalde restene av kaffen over i isbitposer eller former, deretter setter du dem i fryseren over natten. Da er hovedjobben gjort.


Deretter tar du noen isbiter av den fryste kaffen, jeg bruker fire-seks kaffeisbiter avhengig av hvor stor koppen er. I denne koppen fra Royal Copenhagen bruker jeg seks.

Deretter tar du en tre-fire teskjeer med sukker og eventuelt hvis du vil ha noe smak. I denne koppen har jeg brukt vanilje. Det du gjør da er bare å bruke en kaffesirup eller noen dråper med vaniljeessens.

Deretter tilsetter du melken.

Så er det bare å sette seg ned for å nyte en deilig kopp med hjemmelaget iskaffe som du også når du har drukket opp kan gå å fylle på med melk og sukker når du har drukket opp, hvis du vil ha en kopp til.

Dette er mitt beste morgentips.

Da håper jeg dette faller i smak hos dere også, som det har gjort hos meg.

Ha en fortsatt strålende lørdag.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.


#royalcopenhagen #iskaffe #morgenstund #kaffe #kaffeälskare #kaffeelsker

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer