Til min aller beste lille rare, skjønne og fantastiske venn i hele verden!

Dagen i dag er helt forferdelig for å si det mildt! Dagen er kommet, og det verste som kunne skje har skjedd. Man vet dagen kommer på et eller annet tidspunkt når man skaffer seg et dyr, men den er likevel helt inni hjerterota grusom. Du har heldigvis vært en helt fantastisk, en god venn og det familiemedlemmet noen kan ha ønsket seg. Du har vært der for oss når jeg har hatt det tungt. Det er bare så dumt du ikke kan være her i dag å hjelpe meg igjennom denne dagen. Dagen i dag er den verste dagen jeg noen gang har opplevd så langt. Det er fordi du har vært den jeg har kunnet snakke med om alle mine rare tanker om alt mulig rart. Du har vært en veldig god turkompis. Du har vært en helt fantastisk "vekkerklokke." Du har vært et familiemedlem av den rareste sorten. Du har vært veldig merkelig i alle år, men spesielt i de seneste årene hvor du ikke har villet spise mat i fra skålen, men at du isteden har villet hatt maten på skje. Du har vært den rareste hunden jeg noen gang har opplevd.

Jeg husker den første gangen jeg så deg, med den lille søte hvite labben og de søte nusselige øynene da visste jeg at deg skal jeg ha. Du har vært en hund som har hatt de rareste matvanene jeg noen gang har sett. Du har heller villet hatt gulrøtter, brokkoli og epler for å nevne noe den seneste tiden har du heller villet spise mat fra skje enn skålen. Når du har fått maten din i skålen så har du sett på meg med dine søte øyne og på mange måter sagt: "Skal jeg spise med hodet oppi der, dere gjør jo ikke det så hvorfor skal jeg. Mange mener kanskje at du er litt bortskjemt og det har du også vært, MEN du har fortjent det VERDENS BESTE VENN!

Du har aldri trodd du har vært en hund. Du har vært veldig menneskelig og hatt ekstremt menneskelige trekk. Du har vært helt utenom det vanlige. Du har vært den man alltid har kunnet snakke med når man har hatt det vondt. Du har fortjent alt godt i livet, og da blir det så trist når man merker at helseplagene dine ikke lengre kan lindres, slik at du ikke skal ha vondt. Du har alltid vært en hund med et fantastisk humør, du har alltid hatt den egenskapen til å kunne få en veldig grå dag til å bli en solskinnsdag. Du har og vil alltid være den beste hunden noen kan ønske seg. Derfor så har det vært utrolig mange tårer som har kommet i de skrivende stundene som jeg har hatt med dette innlegget. Fortsetter under bildene!

Du har i alle år betydd så utrolig mye for oss, og det har også gjort at dette har og tror jeg vil være det absolutt verste og vanskeligste innlegget jeg noen gang har skrevet. Hadde jeg en grusom dag, mens jeg var ute så når jeg kom hjem så var du der og du kom meg alltid i møte med et utrolig godt humør, et nydelig fjes og en logrende hale. Jeg kommer til å huske alle de artige og flotte minnene jeg har laget sammen med deg.

Jeg har så utrolig mange artige historier om deg. Du var ikke mange årene da du skjønte hvordan en låst utgangsdør ikke skulle være et hinder for deg.

Det er noe som jeg har opplevd veldig mange ganger. Jeg husker spesielt godt en høstnatt som det blåste og regnet noe forferdelig. Du har aldri vært noe glad i å bli våt i pelsen, og den natten var heller intet unntak. Du har antagelig måttet på do, og med en tålmodighet som tidvis er veldig lik min, så åpnet du døren men du gikk ikke ut. Du bare satt der kikket ut på vinden som blåste og regnet som plasket ned. Helt til den tiden kom hvor jeg kom forbi fordi jeg også måtte på do. Da fant du ut at du ikke lengre trengte å sitte der. Du kikket på meg med dine flotte øyne og gikk logrende tilbake å la deg i sengen, mens jeg lukket døren etter deg.

Du har heller aldri likt ting som har stått i veien for den strekningen du har hatt lyst til å gå, selv om det har vært store muligheter til å gå rundt det. Det har på mange måter vært her kommer jeg og du skal gå der og ingenting skal stå i veien for det. Du har på mange måter vært veldig målbevisst. En egenskap jeg veldig ofte tenker at her må jeg bli litt mer som deg. Du skal fra A-B men du gidder ikke gå rundt hindringene du skal fjerne dem. I ditt liv har jeg måttet flytte veldig mange puffer, krakker, støvsugere og ledninger. Ingenting skal ha hindret deg i å komme dit du vil. Hvis du hadde vært et menneske så tror jeg du hadde vært mangemillionær på relativt kort tid.

Jeg har utrolig mange slike historier gjennom 10 år, snart 11 år sammen. Det er heldigvis godt at jeg har slike historier å tenke på å se tilbake på. Du har vært en hund med veldig mange "fobier." Du har aldri likt høyder, padder, inntekter eller den kanskje aller største fobien din har vært vann. Du har vært en veldig tålmodig samtidig som du har vært veldig utålmodig hund. Jeg må takke deg for den tålmodigheten du har vist ovenfor meg og mitt surrete hode. Det har ikke vært Skjeldent at du har hjulpet meg å finne noe jeg har lett etter, enten fordi du har skjønt hva jeg har lett etter og husket hvor jeg la det sist, eller det at du har hjulpet meg å lete på steder jeg ikke har tenkt på å lete en gang.

Du har alltid visst hva du skal gjøre for å glede andre. Det har vært en av dine absolutt største og beste egenskaper. Du har alltid visst hva du har villet ha og hva du har hatt lyst til å gjøre. Du har hatt en personlighet som har vært ekstremt morsom å bli kjent med. Du har nå etterlatt det et tomrom i huset som man aldri vil kunne klare å fylle igjen. Du har satt så veldig store spor etter deg, og det vil ikke være rettferdig for et eventuelt nytt dyr å komme inn å prøve å fylle de sporene.

Du har og kommer alltid til å være mitt eneste og aller beste dyr! Det finnes ingen hunder eller dyr som er like deg og det kommer det heller aldri til å finnes igjen. Du kan ikke erstattes og du vil alltid være en del av meg og du skal heller ikke erstattes.

Når jeg tenker på dette så syntes jeg det er så dumt at det var slik det skulle ende med deg min absolutt beste og gode venn! At det ble sykdom og dårlig helse som skulle ta deg fra meg, for de siste dagene har du ikke vært deg selv. Du har vært en skygge av deg selv. Du har ikke villet vise hva som har vært galt, men det har ikke vært vanskelig å se selv om du har prøvd å skjule det så godt som mulig for oss du har levd sammen med og alle vi som har og alltid vil være så inderlig glad i deg! Det tror jeg er fordi du kjenner meg så godt så det vet hvor vondt jeg kommer til å ha det når denne dagen hadde kommet. Jeg tror du egentlig du hadde ønsket å dø etter alle oss som bryr oss om deg og som du har betydd så inderlig mye for.

Du har hatt så inderlig mye kjærlighet å gi og du har vært den aller beste. I dette tilfellet kan ikke det sies for ofte. I en helt perfekt verden for meg skulle du ikke ha blitt syk, og jeg skulle gjerne sett deg dø av alderdom gjerne liggende på sofaen hvor du hadde tullet deg inn i tepper, selv om jeg også på mange måter er litt glad for at du ikke har det. Jeg vet ikke hvordan jeg hadde tatt det om du hadde gått bort på natten og jeg hadde funnet deg på morgenen. Det tror jeg nesten hadde vært like ille som det er nå. Uansett hvordan du reiser på så ville det vært en tung dag, og verdens verste dag uansett senario.

Lille Charlie Amigo du har vært den beste hunden jeg har kunnet ønske meg og du fortjener det beste. Jeg håper bare at den beslutningen som er tatt nå er den beste og at du ikke er uenig i den. Jeg vet at du er en hund som alltid har hatt veldig mye livslyst og kjærlighet, og veldig mye mer å gi. Nå er det slik at du er den viktigste i mitt liv og det vil du alltid være. Takk for alt du har gitt meg og de som har fått lære deg å kjenne. Du har satt enorme spor og jeg vet at du aldri vil være borte for meg. Du har bare flyttet ut i fra huset og inn i hjertet mitt for godt. Der kommer du til å være for evig og alltid.

Du har vært som sendt fra himmelen i disse 10 snart 11 årene, og det kan ikke beskrives bedre enn dette:

Å elske en som elsker deg...

Å være idolet til ens idol;

Sprenger grensene for et menneskes glede;

Du har vært som å få låne en engel i fra himmelen.

Sorg er en glede pakket inn i tårer, lengsel og smerte. Savnet er gode minner som får hjertet til å gråte.

Du stilte opp når jeg trengte det, Uten å kunne si så mange ord, så sa du uansett de riktige ordene når jeg trengte dem og det hjalp.

Du kommer aldri til å være borte for meg, men i stedet for å vente på meg til jeg kommer hjem, vil du alltid være med meg uansett hvor jeg er, hva jeg gjør og jeg kommer alltid til å tenke på deg for alle de gode stundene, minnene og samtalene vi har hatt sammen. Selv om du ikke har kunnet prate har du alltid funnet de rette ordene og gjort deg forstått.

Jeg må innrømme det at jeg har vært lenge usikker på om jeg ville dele dette innlegget, og det er mange som mener at jeg kanskje ikke burde gjøre det, nettopp fordi at jeg blir veldig åpen og sårbar i en slik tid, og med tanke på at finnes mennesker der ute i verden som alltid vil bruke enhver anledning til å dra noen ned.

Jeg tenker heller slik at Charlie har gitt meg motet til å åpne meg, og dele dette innlegget. Han har ikke villet at jeg skal sitte inne med tanker og følelser. Jeg husker en periode hvor jeg slet mye med et kjempestort tankekjør og depresjon så husker jeg en gang som lå i sengen og hadde veldig mørke tanker. Da husker jeg Charlie kom og la seg under armen min og slikket med forsiktig for å vise meg at han var der for meg. Det er utallige timer og samtaler jeg har hatt med Charlie for at jeg skal føle meg lettere. Det er det jeg tror han vil at jeg skal tenke på hver gang jeg er lei meg eller utenfor. De skal aldri få vinne og det å vise sårbare sider er ikke noe negativt, det er en styrke som jeg har lært av denne lille skjønne fantastiske og BESTE hunden på jord.

Det er sunt å snakke ut om ting når man har det tøft, det har jeg lært av ham. Selv om han ikke er her fysisk så vet jeg at jeg alltid kan snakke med ham når jeg har det tøft.

Takk for alt du har lært meg, at du har sett meg og vært en helt fantastisk følgesvenn for meg lille Charlie Amigo. Du har betydd veldig mye for meg og har vært en helt for meg i mitt liv. Du har man kunnet snakke med om alt og du har alltid hatt en løsning på det. Igjen Mange tusen takk du vil aldri bli glemt.

Charlie Amigo 30.10.09-31.08.20

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Så fint innlegg! <3
Det er så ubeskrivelig vondt å miste den firbeinte vennen sin. Eg kjenner den smerten så altfor godt.
Det virker som det aldri kjem til å ta slutt, men det blir heldigvis betre. Det tar tid, men det blir enklare å takle. <3
nouw.com/mariasinverden
Kenzystanker
Kenzystanker,
Takk, ja det er helt grusomt. Tenker det samme at det vil ta tid men blir lettere med tiden. Nå bare sover han og har ikke lengre smerter i leddene.
nouw.com/kenzystanker