Takk til jobben min!

Ikke Sponset, men inneholder reklame

Hei dere fantastiske mennesker og nydelige sjeler!

Jeg må starte med å si mange tusen takk for alt dere gjør, dere leser, sender hyggelige mailer og etterspør nye innlegg. Dere er bare absolutt helt fantastiske. Jeg må virkelig skjerpe meg. Dere gjør alt dette å reiser inn å leser min blogg, selv om den ikke er oppdatert i det siste. På dette feltet skal jeg bli mye bedre. Jeg kan ikke love daglige oppdateringer, men når alt er løst og jeg har klart å finne en plan fremover så vil dere få vite det. Jeg lever etter filosofien om at det er bedre med kvalitet fremfor kvantitet. Jeg er veldig opptatt av at innleggene mine blir etter den standarden jeg er fornøyd med.

Jeg er en liten perfeksjonist og har garantert det "flink pike" syndromet som man så gjerne snakker så mye om. Det er noe jeg jobber med hver eneste dag. Det er fordi det i mange tilfeller kan bli litt vel mye "pirk" som jeg retter meg etter. Nå skal jeg komme meg til hva dette innlegget egentlig skulle handle om.

I dag er jeg så takknemelig for alt det Forever gir meg. I hele den perioden som vi nå har lagt bak oss og fortsatt har foran oss, så har mange av våre fantastiske ledere hatt utrolig mange flotte foredrag eller digitale seminarer om våre fantastiske kvalitetsprodukter. I dag har jeg valgt å rette fokuset på FLAGGSKIPET til Forever. Aloe Vera Gel. Med fare for å være veldig "INFLUENSER" så gir Forever sine Aloe Vera drikker helt fantastiske. Nå kan jeg helt sikkert virke veldig influenser aktig, men det er faktisk før og etter Aloe Vera for min del. Hadde du kjent alle de samme fordelene jeg har fått på grunn av denne daglige morgenrutinen jeg har så hadde du også drukket denne fantastiske drikken.

I Forever har vi tre fantastiske smaker det gjør den helt fantastisk anvendelig i smoothies, drinker, shaker, dressinger eller som ren juice. Jeg er så heldig at jeg kan levere de med en 90 dager 100% fornøyd eller pengene tilbake. Det er en fordel som gjør deg fornøyd uansett enten så blir du fornøyd med produktet eller så får du pengene tilbake.

De neste innleggene mine vil være litt inspirasjon til hva man kan bruke disse fantastiske juicene til. Det som er min største erfaring med disse drikkene er nettopp det at hvis jeg ikke tar dem så merkes det på hele meg. Det er nesten så tydelig så man kan nesten si: "Kenneth har du ikke tatt din daglige Aloe Vera i dag du da?" Det er et produkt jeg så veldig gjerne skulle sagt så utrolig mye mer om, og det er et produkt jeg kan snakke så veldig mye mer om, men nå skal jeg la bildene videre i innlegget få si sitt. Nederst finner dere en link til nettbutikken min slik at dere kan gå inn å lese litt mer om dem, se priser og mye, mye mer.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer