Planlegger det perfekte innlegget

God søndag ettermiddag folkens!

Den siste tiden har jeg snakket en del om nettrollene som herjer CYBERWEB, og kroppspresset blant dagens ungdom. Dagens unge har et enormt press når det kommer til kroppspress. Det hjelper ikke at emneknagger som #sommerkroppen #Fit #Trening og liknende herjer sosiale medier.

Jeg skal være den første til å innrømme jeg har ikke DEN "perfekte" kroppen, men så lenge jeg er fornøyd med kroppen og den ikke påvirker min livskvalitet er det min business. Det er veldig mange som forstår det, men så har du nettrollene som jeg i dette innlegget herved ERKLÆRER krig mot.

Nettrollene er noen feige idioter som i likhet med meg har rett til en mening, men det er ikke alt man trenger å fortelle andre i sosiale medier. Kjenner du personen godt kan du ringe avtale en tid og ta en kaffe og en prat. Dessverre er det slik at nettrollene ikke kjenner personen de kritiserer, og derfor ikke nødvendigvis bare kan ta en telefon og ta en prat.

Dette satt jeg i går kveld under en samtale med en utrolig god venn av meg i går. Da fikk jeg en ide som jeg virkelig vil prøve å få publisert. Dette innlegget vil være det perfekte innlegget å publisere i forbindelse med kampen mot nettrollene og kroppspresset blant dagens unge.

Ha en riktig god søndag videre!

Klem! ❤

#nouw30daychallenge #Kampvilje #Nettroll #kroppspress

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

Knut
,
teit innlegg
Knut
,
Teit at du "erklærer krig" mot haterne, du burde vite bedre.
Kenzystanker
Kenzystanker,
Det var skrevet med en symbolsk mening. Med den ordlyden var meningen bak at jeg ville komme med en rekke innlegg innen kort tid som vil omhandle netthaterne.
nouw.com/kenzystanker