Ny retning i mitt liv

Ikke sponset

Hei alle dere fantastiske skjønne mennesker

Nå har jeg bestemt meg for å gjøre en forskjell i mitt liv. Jeg har i store deler av mitt liv følt mobbing og angst på kroppen. Ettervirkningene av det har vært å ende opp med stor overvekt og sosial angst og angst i en generell term.

Løsningen på dette har nå blitt at jeg igjen skal ta kontroll på mitt eget liv å begi meg selv ut på en C9 kur.

Nå er dagen kommet hvor jeg starter på C9 jeg har tatt å gjort de første forberedelsene før jeg startet. Jeg har målet meg rundt armene, lårene, leggene, hoftene, brystet og veid meg.

Jeg kjenner på den at jeg ikke er helt klar til å offentliggjøre tallene, men jeg kan si at vekten var høyere enn jeg hadde trodd.

Dette er jo denne typen innlegg man skriver ved nyttår. Spesielt når alle nyttårsforsettene skal fortelles om. Nå har jeg aldri hatt særlig tro på nyttårsforsetter, det er fordi jeg har selvfølgelig gått på noen smeller.

Nå har jeg tatt mitt første måltid med C9 og det kjennes egentlig veldig godt. Det er deilig å ta kontroll over eget liv å gjøre en endring.

Nå sitter jeg å slapper av til klokken blir 07:30. Da må hunden ut og jeg skal sjekke treningsdagboken som medfølger C9 å se på hva jeg skal gjøre i dag.

Da ønsker jeg dere alle en riktig god dag så snakkes vi neste gang jeg poster noe!


Følg meg gjerne også i sosiale medier og sjekk gjerne ut nettbutikken min hvis du vil ta en C9 sammen med meg! Kontakt meg gjerne også hvis du også vil høre mer om Forever Living!

Facebook: https://www.facebook.com/Mr.E.Smith

Twitter: https://twitter.com/kennethstanker

Instagram: https://www.instagram.com/kennethsforever/

My Forever/ min forever hjemmeside: https://kenneths.myforever.no/store

#trening #livsstilsförändring #livsstilsendring #c9 #proudforever #foreverliving

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

ole
,
Skal si du er positiv. Du kommer ikke til å merke noen endring når man er en feit gris. Skulle du slanket deg på den tiden er slakteren eneste mannen å besøke... kanskje juleribba til norges befolkning hadde kommet tidligere da. Du var også utrolig feig som ikke vil informere om tallene du påstår du har målt deg frem til.