Ny frisyre og PARTY!!!

Hei dere flotte lesere!

Dette innlegget burde skulle jeg egentlig skrevet igår, men på grunn av en forskjøvet tidsplan på grunn av en del tidstyver. Derfor må jeg skrive innlegget nå føler jeg. I går var jeg i selskapet til min nydelige mormor som feiret med familie og venner sine fantastiske 75 år. Det var en helt fantastisk fest med over 80 gjester, og jeg tror neppe at den dagen jeg blir 75 klarer å fylle halvparten så mange gjester. Men nå er mormor litt av ei grepen dame, som virkelig fortjener all den kjærligheten og festlighetene hun kan få. Hun fortjener å bli feiret på denne måten; fordi hun er helt fantastisk.

I går når jeg gjorde meg klar til denne fantastiske festen var jeg innom frisøren fordi jeg følte jeg virkelig trengte en hårklipp. Sist gang jeg klippet meg gjorde jeg det selv og gikk helt "Back To Basic" Og slik kan man ikke gå når ens mormor fyller 75 år. Da bestillte jeg en time hos Lucky frisør på Harebakken senter og ble ekstremt fornøyd. Det er en av de beste frisyrene jeg tror jeg har hatt, og mener selv at den kler meg.

Jeg vil takke Lucky frisørene for denne flotte frisyren, og før mange av dere sikkert lurer med tanke på at jeg er så åpenbart positiv om dette er et sponset innlegg, men det kan jeg avkrefte. Har ikke fått noen som helst godtgjørelse for å skrive dette, men ble ekstremt fornøyd og det vil jeg gjerne uttrykke.

Til slutt i dette innlegget hadde jeg skrevet deler av teksten ferdig og lagret det som utkast, men på grunn av tidstyvene som lett kan oppstå på en slik hektisk dag fikk jeg ikke fullført innlegget. Derfor kommer dette veldig mye senere enn hva jeg selv hadde ønsket.

Håper dere har en super søndag :)

Klem fra meg :)

#nytthår #Hårfrisyre #Luckyfrisørene #Fornøydfeedback

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

  • Stil

Liker

Kommentarer