Kjære vakre skjønne snille mamma!

God ettermiddag godtfolk!

I dag er det morsdag og i den anledning vil jeg gratulere alle dere fantastiske mødre. Dere er FANTASTISKE og gjør en kjempeforskjell i våre barns liv. Dere er der for oss når vi er syke, glade, triste og sliter. Dere er bare rett og slett fantastiske. Uansett om dere er slitne er dere der. Dere setter oss barn foran dere selv.

For oss barn er dette en stor trygghet vi vet at uansett hva som skjer med oss har vi alltid ei som er der for oss. Dere har gjennom barndommen gitt oss tryggheten vi trenger for å bli selvstendige og flotte voksne mennesker. Mange vil kanskje mene at det er jobben til en mor.

Og siden idag er morsdagen vil jeg dedikere dette innlegget til min egen mamma.

Jeg har virkelig kjent på hvordan en mor skal være gjennom min oppvekst. Jeg har alltid visst at uansett hvilket problem jeg har alltid kunnet komme til mamma. Jeg har alltid kunne stolt på at mamma har vært der for meg. Mamma har alltid stått på for mine interesser opp igjennom min oppvekst. Selv i den perioden i barndommen min hvor jeg ble mobbet som verst, var mamma der og virkelig kjempet for meg.

Mamma har vært streng, men også veldig rettferdig. Mamma har vært til stor inspirasjon for meg. Hun er en ekstremt tøff dame som virkelig ikke har latt seg plukke på nesa. Hun har gjort alt for meg. Hun har kjørt meg til de aktivitetene jeg har villet delta på.

Jeg har villet prøve ganske mange forskjellige aktiviteter, og mamma har alltid sagt ja. Hun har kjørt og hentet meg både her og der.

Mamma er en stor inspirasjon og det vil hun alltid være.

Håper dere har en fantastisk dag og ønske alle mødre til lykke med morsdagen.

Klem!

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer