Jeg er ikke flau av å være et menneske!!!

God kveld alle dere fantastiske mennesker!

I dag vil jeg dele et innlegg med dere om hvordan det er å være menneske med menneskelige følelser. Her på lørdag skrev jeg et innlegg om en av mine største frykter edderkopper. Det er seriøst noe av det verste jeg vet. Det jeg ikke kan forstå er hvordan noen vil gidde å være så stigmatiserende ovenfor grupper av mennesker å kunne klare å uttale at bare homofile og jenter er redd for edderkopper.

Slike kommentarer er noe av det verste jeg kan tenke meg at folk kan lire av seg av kommentarer. Det er greit nok hvis man vil gi hate kommentarer til meg, men ikke trekk inn andre menneskegrupper. Det er kun et lavmål fra en haters side. For det å komme til HATES mot meg er OK for jeg tåler det, men det å trekke inn grupper med mennesker is not ok.

Det verste jeg vet er mennesker som tar alle under en kam. For jeg vet om mange homofile som ikke er redde for edderkopper, og mange streite menn som er redde for edderkopper. Og som jeg skrev så er jeg ikke noen fan av dyr med mer enn fire bein med unntak av sommerfugler nettopp fordi jeg syntes de er ekle. Jeg skammer meg ikke av menneskelige følelser. Alle mennesker har noe de ikke liker eller noe de er redde for.

Men igjen jeg har ikke respekt for haters nettopp fordi mange av dem er anonyme og dermed tror de er så tøffe. Jeg mener det er noe av det feigeste å gjøre. Vær åpne og stå opp for hvem du er.

Tror jeg skal lage et nytt innlegg i krigen mot nettrollene, nettopp fordi det er så mange mennesker som ikke tåler denne haten, og skal man bli kvitt mobbingen på nett må man også jobbe mot haters.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.


Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer