Ja til...

God morgen dere flotte mennesker!

I dag skal jeg besøk på Arendal Videregående skole for å promotere veldig mye god politikk. Hovedgrunnen er å verve medlemmer til Unge Høyre, men jeg syntes den gode samtalen med menneskene er viktigst. Vi i Unge høyre har noen kampanjer som er utrolige viktige.

Den viktigste for meg er kanskje denne med JA til anonym retting av prøver. Dette fordi jeg har opplevd hvordan det er når lærere mobber eller rett og slett HATER deg. Det er ingen god følelse. Mobbing er stort sett ikke positiv uansett, men når skolen ikke får gjort noe med det er det opp til oss politikere.

Karrakterer på ungdomsskolen eller videregående kan ha så mye å bety for hvor du ender opp med å studere, eller hva man ender opp å jobbe med. Hvorfor skal da ikke elevene i norsk skole da få de beste virkemidlene for å virkelig lykkes. Derfor sier jeg JA til anonym retting av prøver.

Hvis du også er enig ta kontakt med meg eller meld deg inn å bli med på laget du også! Det er superenkelt å melde seg inn, og hvor aktiv du vil være avgjør du helt selv. Du kan bli medlem ved å klikke HER!

Ungdomspolitikken og politikken generelt er der jeg har lært å takle det meste av det som treffer meg. Det er også en perfekt læringsarena om hvordan du kan bli mer selvsikker og takle muntlige fremføringer eller muntlige eksamener. Dette er bare noe av det du kan lære av å delta i politikken, men du kan ende opp med mange utrolig gode venner for livet.

Dette innlegget er på ingen måte sponset, men skrevet av totalt eget initiativ.

Da er det opp til meg å ønske dere en fortsatt god dag videre til vi snakkes neste gang.

Mange klemmer 💙

Jeg er tilgjengelig på sosiale medier så hvis du vil følge meg kan du følge linkene nedenfor, ta å skrive inn eposten din under følg meg så vil du få varsel neste gang jeg publiserer et innlegg, eller ta et bilde av snapkoden så får du de siste nyhetene om mine neste innlegg!

Facebook

Twitter

Instagram

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer