Inspirasjon er så deilig update!

Inneholder egenreklame

Hei fantastiske mennesker og nydelige sjeler!

I dag var jeg på et halvtimes langt seminar hvor jeg fikk inspirasjon og lærte hvordan jeg skulle lage meg en logo. Det gav meg virkelig utslag. Jeg har egentlig tenkt at min gamle logo var veldig kjedelig. Det syntes ikke jeg at gjenspeiler hvem jeg er. Jeg er veldig glad i farger og noen kaller meg for en fargeklatt. Det gjenspeilet ikke den gamle logoen min syntes jeg.

jeg er en person hvor det inni hodet kan skje ganske mye på en gang, hvilket er veldig spennende jeg trengte en ny logo for å gjenspeile litt mer om hvem jeg er. Nå er jeg veldig glad for å ha en logo jeg føler gjenspeiler litt mer hvem jeg er.

Jeg driver med veldig mye forskjellig. Jeg er Forever Business Owner noe jeg er kjempeglad for, jeg holder foredrag er business- og motivasjonscoach og foredragsholder med utrolig mange forskjellige temaer. Noen av dem som kjenner meg kaller meg for en kreativ person med ufattelig mange ideer. Det føler jeg den nye logoen min gjenspeiler. Samtidig så tror jeg logoen vil skape nyskerrighet og interesse, uten å avsløre for mye av hva jeg driver med.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer