Hvor burde fokuset på mobbing være?

Hei dere flotte og skjønne sjeler!
Det er 40 år siden det ble satt et nasjonalt fokus mot å forebygge og forhindre at mobbing skal skje.

En av mine absolutt beste lærere i mine år i norsk skole, hadde i dag en video ute på Facebook og Instagram hvor hun snakker om dette. Klikk her for å se hennes video.

I den videoen forteller hun hvor vi nå burde rette fokuset nå. Det er to svake parter i pågående mobbesaker. Det er selvfølgelig offeret, men også foreldrene til disse fantastiske ungene!

Det er de som opplever at strakstiltakene som settes inn, og etter en stund så blir de mindre og mindre og tilslutt borte. Da sitter man igjen alene med et kanskje fortsatt eksiterende problem.

Denne gruppen må man sette mer fokus på. Det er fordi denne gruppen er gjerne dem som blir sittende hjelpesløse igjen. De vet ikke hva de skal gjøre, hva de kan gjøre og de personene som er viktigst for dem, og som de elsker over ALT på denne jord sliter, har det vanskelig og har noen av de mørkeste tankene du kan tenke deg.

Det er den erfaringen jeg har i mesteparten av mine år med mobbing i norsk skole. Det er år jeg fortsatt den dag merker, både i og på kroppen. Sitter veldig ofte og kjenner på usikkerhet, dårlig selvfølelse og mye, mye mer.

Jeg kan ikke en gang tenke meg hva min mor må tenke, føle og hvordan hun kjenner det på kroppen. Jeg er så heldig at jeg har en mor som ikke stoppet, selv om systemet stoppet. Hun tok opp hansken og begynte å kjempe. Noe som resulterte i at hun fikk diverse plager med helsen på grunn av all den motgangen hun møtte.

Dette er noe jeg som politisk aktiv, blogger/influencer og har en plattform som jeg kan bruke virkelig vil bruke mer, og som er brukt. Den kan brukes mer, høyere og tydeligere. Det siste man vil er at noens foreldre skal gå igjennom det samme.

Takk for meg følg gjerne @hofftine på Instagram.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer