Hverdagshelter i dagens samfunn!!

God kveld godtfolk!

I dagens innlegg er det alle de gode hverdagsheltene som er på dagsorden! Det er sikkert mange mennesker i dagens samfunn som kunne fortjent denne tittelen. Det er så mange ildsjeler som virkelig brenner for det de gjør, eller for at andre medmennesker skal lykkes med det de holder på med.

De første jeg vil trekke frem er alle de menneskene som driver med frivillig arbeid.
Det er så mange mennesker som jobber og står på i frivillig arbeid enten det er for barn og unge, eldre, flyktninger, asylsøkere eller andre gode formål, som gjør en helt vidunderlig jobb. Mange av dem gjør denne jobben på sin egen fritid, og får ikke betalt for det arbeidet de gjør. Det er en gruppe mennesker jeg virkelig har stor respekt for. Ta for eksempel Røde Kors, som har veldig mange som jobber frivillig innenfor forskjellige områder. Det er også helt fantastisk at de gir av sin kompetanse for at selskaper som for eksempel Røde Kors skal kunne gå rundt og tilby det tilbudet de gjør.

Den andre hverdagshelten jeg vil trekke frem er den GODE læreren!
Dette er en person som virkelig yter maksimalt for at elevene skal kunne lykkes å nå sine mål på skolen. En god lærer som virkelig står opp for eleven, og en lærer som heller ikke har noe i mot at elevene sender en mail eller ringer hvis det er noe de lurer på. Det finnes alt for få lærere av denne typen, selv om alle lærere gjør en veldig god jobb, vil jeg kalle de lærerne som gjør det lille ekstra for sine elever for en hverdagshelt. Det kan bety så veldig mye for den eleven som opplever å få en slik lærer, det kan også utgjøre forskjellen på om eleven dropper ut av skolen eller fullfører.

Den trede gruppen med hverdagshelter jeg vil trekke frem er superforeldrene:
Foreldrene er en gruppe mennesker som har fått den gaven det er å bli en forelder og gjør alt det de kan for at sine barn skal få en god oppvekst. Men det å være en spuerforelder som gjør alt er det ikke alle som er like heldige å ha. De foreldrene som uten tvil sier ja vi kan kjøre laget når de spiller bortekamper og som stiller opp på alt det måtte være, de som strekker seg det lille ekstra for de ungene de måtte ha. Spesielt alene mødrene eller fedrene. De som allerede bare er en, men som likevel holder hus og hjem ryddig, henter og bringer, deltar på alle aktiviteter og hvis ungen eller ungene skal være så uheldige å bli utsatt for mobbing i skolen som ikke er redde for å virkelig bli en bjørn i møte med rektor. Selv om mange vil påstå at dette er basic for en forelder er det så mange barn i dette landet som dessverre ikke har denne muligheten eller har en eller to eller flere slike foreldre i disse moderne familiedagene.

Avsluttningsvis vil jeg bare beklage at dette innlegget er litt kort, men jeg tenker jeg vil skrive et annet innlegg ved en senere anledning om hver og en hverdagshelt vi har i samfunnet. Hverdagsheltene er så viktige og de utgjør en så stor forskjell for folk. Grunnen til at innlegget er blitt slik det er, er nettopp fordi jeg er veldig opptatt med Arendalsuka og det gjør at jeg har mange sene ettermiddager og kvelder og er veldig trøtt når jeg kommer hjem. Beklager virkelig dette altså, også får jeg heller fra og med etter helgen igjen ta igjen veldig mye. Jeg sier ikke at det ikke vil komme flere innlegg under Arendalsuka, men de vil ikke nødvendigvis være av den beste kvaliteten.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer