Heldiggrisen

Egenreklame

Hei alle dere fantastiske flotte mennesker!

Jeg er ufattelig heldig og innser nettopp hvor heldig jeg er. Som skrevet på denne bloggen tidligere har jeg startet som selvstendig forhandler av Forever Living Products. I denne tiden som vi er inne i med corona, karantener og hjemmekontor har jeg fått oppleve så mange inspirerende og flotte webinarer med helt ufattelig bra folk.

Jeg er så heldig som kan si jeg jobber med noe som kommer til å være der selv etter denne krisen. Dette har vært en av de mest aktive periodene for meg. Det er noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg elsker å ha en del ting å gjøre.

Jeg har siden mars i fjor bygget opp en liten kundegruppe som er noen av verdens skjønneste mennesker. det er selvfølgelig veldig mye å gjøre, men det er det uansett når man vil starte en franchise eller starte for seg selv fra bunnen av.

Det beste med den situasjonen jeg er i er alle de positive menneskene jeg har møtt og som jeg stadig møter i livesendinger, webinarer, zoom møter og liknende. Det er mennesker som jubler når du opplever suksess og som virkelig genuint ønsker det for deg.

Fikk en følelse når corona alvoret virkelig sprakk i media at dette ville ødelegge en hel del for meg. Det har også påvirket veldig store deler av min kalender de neste månedene. Noe som er irriterende som søren. Samtidig har jeg fått oppleve så mye mer.


Selv om Verden er blitt snudd litt på hodet og er litt opp ned for tiden så har ikke Forever permittert en eneste person. Forever har heller ansatt flere personer for å demme opp for den økte etterspørselen slik at vi som er forhandlere skal kunne fortsette selge våre kvalitetsprodukter basert på aloe vera som vi kan garantere siden vi eier hele produksjonskjeden fra plante til ferdig produkt.

Jeg virkelig elsker disse produktene og det gjør mine kunder også. Jeg har endelig funnet kvalitetsprodukter som hjelper meg med mine problemer i hverdagen, som stiv nakke, tørre hender og lepper, uren hud og virkelig erstattet alt av vaskemidler til huset.

Sjekk ut nettbutikken min dersom du har noe du er nyskjerrig på:

Facebook

Instagram

Nettbutikken

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

Ola Olsen
,
for et idioti, du ser ut som en oppegående fyr men du har jo ikke snøring. hvordan er det mulig å la seg lure av slike ting. dette oser pyramidespill lang vei og eneste personen som får noe ut av dette er han på toppen som sikkert ler hele veien til banken når han skal se hvor mange som har latt seg lure av denne sceamen. så en dokumentar om pyramidespill og hun snakket om forever og der var det en av deres såkalte forhandlere som sa at eneste muligheten å tjene penger i denne businessen er verving.
Kenzystanker
Kenzystanker,
hva mener du ? Mener du pyramidespill eller mener du pyramidestruktur?

Pyramidespill har vært forbudt i Norge i maaange år, Forever er straks 42 år gamle og er godkjente i 169 land, vi har vært godkjent i Norge i 22år. Statistikken sier at kun 3 av 100 nyetablerte firma overlever de første 3 år! Vi har altså vært her i landet med en 90 dager garanti som sier at hvis du kjøper noe av oss og ikke blir fornøyd så kan du levere alt du har kjøpt og få pengene tilbake, du kan gjerne bruke opp alt før du leverer det. Pyramidespill handler heller ikke om salg av produkter. Forever er direktesalg av hverdagsprodukter, det er over 10 mill forhandlere i verden og vi vokser.. Pyramidestruktur, sånn som alle firma med flere ansatta har med en sjef/direktør på toppen og ansatte med forskjellige oppgaver og lønnstrinn under , tja til en viss grad.

En av de største forskjellene her hos oss er at jeg faktisk kan gå forbi den som fikk meg til å begynne med Forever,og ja det er det mange som gjør, jeg kan tjene mer og bygge større team, det kommer ann på hvor mye jeg jobber. Så her er det en viss form for pyramide struktur men egentlig så er det mer en opp ned pyramide. En annen stor fordel med å jobbe på denne måten er at man kan velge hvem man vil jobbe sammen med, da slipper man de som er negative til dette og de som trives med å ha en sjef som forteller de hva de skal gjøre,når de skal gjøre det og hvor de skal gjøre det. Akkurat det vil jeg gjerne bort i fra. Håper du trives der du tjener dine penger , jeg er ihvertfall veldig fornøyd med mitt valg selv om jeg må jobbe mye for å tjene mye, men det er jo sånn at skal man tjene penger må man jobbe!
nouw.com/kenzystanker