God kveld!

God kveld dere fantastiske og flotte mennesker og sjeler!

Det ble en veldig sen oppdatering i kveld på min fremgang på F15. Det har vært en veldig deilig og hektisk dag i dag. Dagen ble startet med vann, kosttilskudd og Aloe Vera Gel. Det ble etterfulgt av en fantastisk deilig havregrøt med skogsbær og nøtter.

Etter en veldig deilig frokost ble det en og en halv time med trening. Jeg syntes dette er en veldig god måte å starte dagen på. Når jeg satt meg ned for å spise tok jeg meg selv i å begynne å rope på hunden min. Det gjorde jeg fordi jeg mente jeg hørte hunden min sitte ved verandadøren og at han skulle ut. Det verste var at jeg tenkte ikke over det før jeg hadde lett etter båndet hans i 5 minutter.

Det var veldig trist når virkeligheten innhentet meg igjen. Det er en av grunnene til at dette innlegget ble skrevet såpass sent, i tillegg til at dagen har hatt veldig mye innhold. Nå hadde jeg et stille øyeblikk mellom rydding og liknende for å kunne oppdatere dere om denne livsstilsreisen.

Jeg var en tur hos mormor i går kveld og veide meg for å se progresjonen av livsstilsendringen. Jeg er visst på veldig rett spor og fikk meg en veldig positiv overraskelse det skaper veldig mye motivasjon for videre utvikling. Nå kom jeg på hvor gøy det hadde vært å delt dette med min absolutt beste venn. Charlie hadde blitt veldig glad for den utvikling mest fordi han alltid var glad i veldig gode nyheter.

Nå er det nok å snakke om Charlie, og tilbake til frokosten. For å lage denne retten trenger du:

1 dl. Havregryn

2,5 dl. Varmt vann

1/8 del. Salt

litt skogsbær og honning

6 mandler

Fremgangsmåte:

1. Lag havregrøt ved å blande havregryn med varmt vann og salt. Rør rundt til du får en ønskelig konsistens.

2. Finn frem litt frosne skogsbær og hakk opp mandler og legg det over havregrøten.

3. Ta på litt honning for å få litt sødme på havregrøten.

Takk for meg og riktig god natt! Nå skal jeg slappe av med Dagsrevyen og Debatten på NrK, å finne segen for å legge meg siden jeg skal tidlig opp i morgen.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer