Farsdagsgaver

Ikke sponset, men inneholder egenreklame

Hei alle dere fantastiske mennesker!

Nå begynner farsdagen å nærme seg med stormskritt, og vil derfor lage noen forslag til dere om mulige farsdagsgaver. Jeg er av den formeningen at den perfekte farsdagsgaven er noe som kan vare lengre utover farsdagen. Farsdag er en hedersdag for far, og jeg som Selvstendig Forever Living Forhandler har jeg forslag til perfekte gaver til han far. Det å være far er en utrolig viktig jobb, og denne dagen er snart rett rundt svingene.

Jeg har flere spennende gaveforslag til farsdagen. Vi i Forever Living leverer produkter med unik kvalitet, en god pris og personlig service. Jeg leverer produkter innen helse og velvære. Her ser du noen eksempler, men et tilbud jeg har satt litt ekstra fokus på i disse dager er en pakke som inneholder barberingsgel (aloe vera gelly) gentlemans pride (aftershave lotion), hand soap (håndsåpe og intimvask) shampoo og balsam. Dette er noen av mine favorittprodukter.

Nå begynner vi å nærme oss en tid hvor kulden kommer snikende på og for fedre som elsker å tilbringe tid ute eller har en jobb hvor han er veldig mye ute kan for eksempel en Lips og en Propolis krem være perfekt. Dette er fordi dette er en krem og leppesalve som ikke inneholder vann og er derfor perfekte i kulden. Da vil heller ikke huden bli tørr og irriterende.
Jeg er veldig glad i parfyme og gode dufter og vil derfor også legge ved et forslag om herreparfymen. Det er et produkt jeg bare rett og slett elsker. Den dufter fantastisk og passer like godt til hverdags som til festligheter.

Det beste med alle disse forslagene er at dersom Far ikke skal være fornøyd med gaven eller liknende leveres alle gavene uansett om dere går for et av mine forslag eller velger noe selv leveres det selvfølgelig med 100 % fornøydgaranti eller pengene tilbake.

Jeg syntes alle forslagene ovenfor er mye bedre enn sokkene og slipsene far pleier å få på denne dagen. Jeg er en stor tilhenger av å gi gaver som varer og gleder. Selv om sokker

Følg meg gjerne i sosiale medier og sjekk gjerne ut min nettbutikk for tips og triks, her kan du også legge inn en bestilling:
Facebook
Twitter
Instagram
My Forever (nettbutikken)

Snapchat følg snapcode

#foreverliving #foreverproud #farsdag #gavertilfar #gaveforslag #ForeverFather

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer