Fargerik og litt spicy Omelettmiddag

God ettermiddag folkens!

Denne ettermiddagen har jeg sittet å lurt på hva jeg skulle ha til middag. I forbindelse med mitt F15 program skal jeg ha mellom 450-550 kalorier ut i fra hva som er mitt mål med programmet. I min F15 brosjyre står det ganske mange forskjellige oppskrifter med og noe for enhver smak, men i dag var det ingenting som fristet der. For det beste med fit-programmene til Forever (C9, F15 og Vital 5) er at du kan spise helt vanlig mat i tillegg til kosttilskudd. Da måtte man se litt på hva jeg har og hva jeg har lyst på.

Da jeg kikket i kjøleskapet så jeg at der lå en pakke egg, paprika, vårløk og chilli. Det fristet å lage noe av. Da satt jeg meg ned med kalkulator, en oversikt over næringsstoffer og kalorioversikt. Begynte å regne og laget meg en oppskrift på en fargerik omelett med to skiver med solsikkebrød. Nå som jeg har spist skal jeg en tur til Kiwi å handle litt.

Det du trenger er pr. Porsjon:

2 Egg

0,5 Søt paprika

2 Chilli

2 Vårløk

2 Skiver solsikkebrød

0,5 Avokado

2 ts Olivenolje

Spinat eller annen bladsalat

0,5 lime

Salt

Pepper

Fremgangsmåte:

Finn frem en jernpanne med litt høy kant og tilsett 2 ts. Olivenolje sett platen på fullt slik at oljen blir god og varm. Kutt opp vårløk, rens og kutt søt paprika i grove biter, finhakk chilli og legg alt dette oppi den varme pannen. La det frese litt og rør litt rundt.

Deretter kakker du to egg i en liten bolle tilsetter 2 små spiseskjeer med vann og pisk eggene og vannet godt og luftig. Tilsett deretter en klype med salt og pepper etter hva du selv liker pisk kjapt videre. før du heller det over i pannen. Skru deretter platen ned til middels varme og la det stå til den er ferdig.

Finn frem to skiver med solsikkebrød og kutt en halv advokado i skiver og legg over brødskivene.

Fremgangsmåte fortsettelse:

del omeletten i to og legg de over på tallerkenen over brødskivene.

Server omeletten gjerne sammen med spinat eller andre bladsalater ved siden og tilsett gjerne litt sitron eller lime juice over salaten som dressing og et glass vann.

For meg var dette supert som en middag, men passer også som en bedre lunch. Retten er veldig sunn og veldig god. Den består av 415 kalorier og masse vitaminer og næringstoffer.

Tusen takk for at dere er så fantastiske mennesker. Jeg håper dere fortsatt vil følge min #F15-bloggutfordring her eller i sosiale medier. Vil du vite mer om programmet eller andre produkter ta deg en titt i nettbutikken min.

Facebook

Instagram

Nettbutikken min

Scan gjerne snapkoden for å følge meg på snapchat.

#foreverliving #foodporn #inspoforfood #sunnmiddag #sunnlunch #fåkalorier #F15-bloggutfordring #foreverproud #foreverfit #livsstilsendring

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer