En tur til Frisøren

Hei dere flotte lesere!

I dag har jeg har hatt en fantstisk morgen. Dagen startet med et frokostmøte, det fortsatt litt tidlig å fortelle mer om enda. Derfor vil dette innlegget bli en anmeldelse av dagens frisørbesøk.


Tror ikke det er noen hemmelighet at jeg har byttet frisør ganske hyppig tidligere, men det er ganske enkelt en veldig god årsak til det. Noe av det viktigste for meg når jeg velger frisør er det viktig at jeg opplever god service og at jeg føler at frisøren som skal ta klippet er dyktig og kan faget sitt godt.

Det er den følelsen jeg får når jeg tar steget inn på Nikita Arendal. Det er ikke en eneste gang hvor jeg har gått ut av døren og tenkt, i dag er jeg ikke fornøyd. Det er deilig å være fornøyd når du er ferdig i frisørstolen.

Jeg er av den meningen at er du syk oppsøker du legen, har du problemer med håret oppsøker du frisøren. Det er at uansett hva problemet er finnes det alltid en ekspert på området. Det er så deilig å gå til en frisør hvor du føler så god trygghet på at de har kompetansen at frisøren kan få ganske frie tøyler til å gjøre det de tenker vil passe best.

Det er nettopp slik jeg føler det når jeg klipper meg hos Nikita, og av min fantastisk sprudlene frisør Kristina. Det er helt fantastisk. Jeg vet at når jeg setter meg i stolen kan jeg bare sitte å tenke på alt annet en hva frisøren holder på med. I dag var det superbra, for min telefon er ikke helt min beste venn fortiden og da er det godt å ikke trenge å bekymre seg over hvordan min vil se ut på hodet.

Ha en fortsatt fin dag folkens!

Klem!💗

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Looking Good 😊🌹
nouw.com/therockinkchick
Kenzystanker
Kenzystanker,
Tusen takk, er veldig fornøyd og Kristina er kjempeflink
nouw.com/kenzystanker